פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מחפש סט זרזור |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש סט זרזור (נקרא 1601 פעמים) |
הדפסה |
|
Hanan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש סט זרזור עדיפות למקל מגור קראפט . נא להציע
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תן עוד פרטים:
משקלי זריקה תקציב אזור כולל רולר, חוט , דמויים ??
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Hanan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תן עוד פרטים:
משקלי זריקה תקציב אזור כולל רולר, חוט , דמויים ??
אפשרי מקל בנפרד ורולר בנפרד ודמויים בנפרד ואפשרי גם הכל ביחד .
|
|
|
|
|
אני מוכר מייג'ור קראפט סולפרה 962ml. משקלי זריקה 10-30, אורך 2.92 מ', טבעות פוג'י וכנ"ל גם תפס הרולר. המקל היה בשימוש פעמים בודדות במשך 3 חודשים והוא במצב חדש עם האריזה. אני מוכר גם רולר חדש לגמרי באריזה, Penn Battle II 2500. גוף במידה 2000, שפולה בגודל 3000. קל, מהיר וחזק. בנוסף יש גם כמה חוטי בד ודמויים. אם אתה מעוניין דבר איתי בשמחה. שיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
אדם אדם
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
אני מוכר מייג'ור קראפט סולפרה 962ml. משקלי זריקה 10-30, אורך 2.92 מ', טבעות פוג'י וכנ"ל גם תפס הרולר. המקל היה בשימוש פעמים בודדות במשך 3 חודשים והוא במצב חדש עם האריזה. אני מוכר גם רולר חדש לגמרי באריזה, Penn Battle II 2500. גוף במידה 2000, שפולה בגודל 3000. קל, מהיר וחזק. בנוסף יש גם כמה חוטי בד ודמויים. אם אתה מעוניין דבר איתי בשמחה. שיהיה בהצלחה  אפשר לקבל תמונות מחירים ואזור בארץ?
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 21:12:01 PM על ידי אדם אדם
|
|
אם מדינת ישראל תניח את נשקה, יזרקו את כולנו לים!!!!! די לסולחנות.
|
|
|
Hanan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מוכר מייג'ור קראפט סולפרה 962ml. משקלי זריקה 10-30, אורך 2.92 מ', טבעות פוג'י וכנ"ל גם תפס הרולר. המקל היה בשימוש פעמים בודדות במשך 3 חודשים והוא במצב חדש עם האריזה. אני מוכר גם רולר חדש לגמרי באריזה, Penn Battle II 2500. גוף במידה 2000, שפולה בגודל 3000. קל, מהיר וחזק. בנוסף יש גם כמה חוטי בד ודמויים. אם אתה מעוניין דבר איתי בשמחה. שיהיה בהצלחה  אשמח למחירין בפרטי
|
|
|
|
קיטנה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי מקל זירזור של חברת peen טבעות ומחזיק פוגי משקלי זריקה 20 60 גרם 300 מטר כמעט חדש פעם אחת היה בים אני מהצפון 0546504040 מחיר מציאה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לכול המציעים, אני מבקש לוודא שגם כאן אתם עומדים בתקנון. ציינו מחיר וצרפו תמונה. הודעות הצעה שלא יעמדו בתקנון, יוסרו מיידית.
במקרה של פריט שעלה בהודעת מכירה בעבר, ניתן לתת קישור.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אני מוכר מייג'ור קראפט סולפרה 962ml. משקלי זריקה 10-30, אורך 2.92 מ', טבעות פוג'י וכנ"ל גם תפס הרולר. המקל היה בשימוש פעמים בודדות במשך 3 חודשים והוא במצב חדש עם האריזה. אני מוכר גם רולר חדש לגמרי באריזה, Penn Battle II 2500. גוף במידה 2000, שפולה בגודל 3000. קל, מהיר וחזק. בנוסף יש גם כמה חוטי בד ודמויים. אם אתה מעוניין דבר איתי בשמחה. שיהיה בהצלחה  אפשר לקבל תמונות מחירים ואזור בארץ? אני אעלה הודעת מכירה מסודרת כבר היום עם כל הפרטים. לכול המציעים, אני מבקש לוודא שגם כאן אתם עומדים בתקנון. ציינו מחיר וצרפו תמונה. הודעות הצעה שלא יעמדו בתקנון, יוסרו מיידית.
במקרה של פריט שעלה בהודעת מכירה בעבר, ניתן לתת קישור.
צודק גיאצ'וק  הודעת מכירה מסודרת תעלה בהמשך היום.
|
|
|
|
קיטנה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ינסה להוסיף תמונות למודעה של המקל peen למכירה כי פעם שעברה לא כל כך יצלחתי חבר פורום עזר לי מחיר המקל 600 ש״ח כימעט חדש בחנות עולה 1200 שח
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]