ציטוט
מצטער.
לא מצליח לראות איך זה קורה... מהסס
אם בזמן הזריקה הפיתיון יתרחק מהמצוף עד כמה שהוא יכול והריג ארוך יותר מהמרחק של הקליפס מהמצוף, מה מונע ממנו להתנתק??
המצב היחיד שאני רואה שבו הפיתיון נשאר על הקליפס בהטלה זה אם אתה מצליח למצוא את הנקודה שבין ריפיון מספיק של הריג למתיחה מלאה בזמן ההטלה, מה שיביא להשוואת האורך של הריג למרחק שבין המצוף לקליפס וישמור עליו במקום ואז ריפיון קל אבל מספיק אחרי הנחיתה במים מה שיאפשר שחרור.
לא מצליח לראות איך זה קורה... מהסס
אם בזמן הזריקה הפיתיון יתרחק מהמצוף עד כמה שהוא יכול והריג ארוך יותר מהמרחק של הקליפס מהמצוף, מה מונע ממנו להתנתק??
המצב היחיד שאני רואה שבו הפיתיון נשאר על הקליפס בהטלה זה אם אתה מצליח למצוא את הנקודה שבין ריפיון מספיק של הריג למתיחה מלאה בזמן ההטלה, מה שיביא להשוואת האורך של הריג למרחק שבין המצוף לקליפס וישמור עליו במקום ואז ריפיון קל אבל מספיק אחרי הנחיתה במים מה שיאפשר שחרור.
גיא מצאתי סרטון שממחיש את מה שאני רוצה להסביר , ידוע ש - impact shield תפוס עיי צינורית גומי ,
מה שקורה בגלל שאין לחץ על החוט שאתה גורם למתיחה של חוט הקרס ותופס אותו ב - impact shield
בהטלה הוא עולה למעלה ואז בפגיעה במים הוא משתחרר ,שגם הצורה שלו שונה מהתפס של stonfo
התפס של stonfo הוא ננעל לגמרי ללא יכולת תזוזה כמו impact shield , מה שכן כדי שיהיה לו
דרך לזוז היא לשים חוט יותר דק , מה שקרה אצלי אני מחבר אותו על השוק לידר ,שהוא בעובי
0.57 אז הוא יושב בלחץ ללא תנועה לגמרי , אנחנו יודעים שחוט ניילון יש לו מתיחה , לכן במידה
ואני זורק כדי להגיע כמה שיותר רחוק ,ואני יעשה מתיחה של הקרס יהיה שתי אפשרויות
או שחוט נקרע או שהתפס נשבר , לכן אני חייב לא למתוח את חוט הקרס , במידה והייתי
יורד בעובי החוט הראשי אז יכול להיות לי תנועה של התפס וכך אני יכול למתוח את חוט הקרס ,
בקשר לשחרור
או מה משחרר את הפיתיון זה עובד כך :
שים לב שאני מוציא את הקרס מלמטה והתפס תפוס למעלה , מה שמשחרר את הפיתיון זה
הפגיעה של המצוף במים קודם כל ואז הדג יכול להשתחרר ,צריך לא לשכוח שכל המערך
בסופו של דבר יושב במים .
מה שחשוב לי זה שהדג בסוף יהיה חי במים וכמה שפחות הוא יקבל את המכה במים .
זה הסרטון של - impact shield