| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/9/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:57 | גיג בינוני - Zetz Slow Blatt R 180 gram | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | פחות מקילו שוחרר |
| 11:14 | גיג בינוני - Zetz Slow Blatt R 150 gram | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1 שוחרר |
הדו"ח:
ערב יום כיפור מגיע והפעם אלון ואודי לא יכלו להצטרף. החלטנו לצאת הפעם רק אני ונדב ביציאת עומק בסבבה ובשקט ולזרום עם הזמנים.
איזו זריחה יפה הבוקר

הבוקר היתה רוח מזרחית לפי התחזית שגרמה לדריפט די חזק וגם ג'יגים של 200 גרם הגיעו לקרקע בזוית ולא מתחת לסירה כפי שצריך, אבל זה מה שיש ועם זה נתמודד.
3 שעות של דריפטים על מקומות שונים ללא שום מענה מהדגים, גם התנאים של הדריפט די הפריעו. לקראת 9 הרוח מעט נרגעה ואני מקבל תקיפה ישר בהקפצה הראשונה
. מאבק קצר (אני מרגיש שהדג לא גדול) ולאחר כ2-3 דקות יוצא לוקוס אירדי נחמד לקבל בוק ולהשתחרר חזרה לגדול עוד קצת 

בעקבות התפיסה, קיבלנו קצת יותר מוטיבציה והמשכנו לסרוק את האזור שוב ושוב ללא דגים נוספים.
בסביבות 10 הרוח הפסיקה ואז נגמר הדריפט כמעט לגמרי
ועברתי לג'יג של 150 גרם שאפשר היה סוף סוף לעבוד גם איתו. ככה עוברות כמעט שעתיים ואנחנו כבר כמעט על סף יאוש מחוסר התגובה של הדגים והחום מתחיל להעיק מדי.
נדב כבר יושב לנוח
ולא מג'גג הפעם.עברתי לעוד איזו נקודה שהיינו בה בבוקר ובאמצע הדריפט הג'יג יורד לקרקע ואני מרגיש סלע לשניה ואז רעידות, אני נותן הוק קל ויש עוד דג נעול
. הפעם יש קצת יותר התנגדות ונדב מקבל את תפקיד הצלם.לאחר כ3 דק' יוצא לוקוס דאור נחמד במשקל מוערך של ק"ג שמקבל טיפול מיוחד להוצאת אויר ושחרור שלו.
הפעם יש בסרט הסברים והדגמה איך להוציא את האויר מהדג.
למרות שהעיניים שלו כמעט יצאו מהחורים שלהן , הדג בסוף שחה במהירות ואני מקווה שישרוד.
הדאור לפני השחרור

תהנו מהסרט של שני הלוקוסים והסבר לניקוז אויר מהדג (כמובן מומלץ לצפות ב HD ובמחשב)
הציוד:
מקל : Jigging Master Ocean seal 60B XXUL 60-120 gram
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Power Pro 30LB עם שוק לידר 35LB .
ג'יג: Zetz Slow Blatt R 150 ו 180 גרם.

צוות המורים!