הדו"ח: הערב של יום שישי מגיע קובעים למחרת בבוקר, 4:30 מתאספים ליד בית של אחד החברה מתארגנים ויוצאים לדרך מגיעים לנקודה היפה והשקטה שלנו שלושת המג'רגרים שלנו מתחלים להעיף את הדמויים שלהם כמה שיותר רחוק ומחזירים בתקווה שיתפסו את מי שהולך לנסות ולגנוב להם אותו , אני ממתין לאור ראשון ובינתיים מכין את בצק הקסם שלי גרי דג פיתיונות מלביש את הקריסטל על הקרס ומעיף אבל לא כל כך רחוק הוא מוציא את הדג הראשון טרכון יפה של כ-500גרם אחד המג'רג'רים רואה שאני חוגג על אראסים ומחליט לשים ציד בצד לוקח את החכה השנייה שלי ומצטרף לחגיגה גם הוא מוצי כמה חתיכות ומיד אחרי זה אדי מוציא עוד טרכון קטן וכמו גדול מחזיר לגדול צילמתי וערכתי מקווה שתיהנו בצפייה פול ווליום ואני בטוח שאתם תרגישו על הריף איתנו https://www.youtube.com/embed/OyyFZ0OSK8Y
עריכה אחרונה: ספטמבר 22, 2015, 17:44:25 PM על ידי מייקל
מייקל מייקל... סרטון מדליק ערוך נהדר וגם מראה מצוין מה נתפס... אבל.... כבר ראינו ממך דוחות יפים ומהנים, אז... לא מוותר לך על כמה מילים כדי שייראה כמו דו"ח ובמיוחד על עדכון נתוני התפיסה ביומן דוחות הדיג... סגנון הבוס והבולונז תופס יותר ויותר - חוזרים לימי ההתחלה, ולטובת מאגר הנתונים זה חשוב ותורם... איזה פתיון, אילו דגים נתפסו ובאילו מספרים... וגם כמה מילים על החוויה תמיד מוסיף פאן ופנאן... אז בשביל החבר'ה - תן עוד כמה דקות לעריכה שיהיה לנו דוח