פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   האם הים טוב לדייג חוף היום? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: האם הים טוב לדייג חוף היום? (נקרא 2517 פעמים) |
הדפסה |
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
הים עובד היום עם גלים של 80-140 מתאים לדייג פיתיון לגומברים?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מצטרף לשאלה, רק למחר בבוקר, הים יהיה פלטה ?
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
מצטרף לשאלה, רק למחר בבוקר, הים יהיה פלטה ?
מחר הים אמור להיות 60-90 ס''מ
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נכון היום הים גבוהה , אבל הים יורד בשעה 21:00 שעה טובה לנסות לתפוס את כל סוגי הדגים ,
השאלה הדייג הולך להיות בשטח חולי או מסולע ?
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2015, 12:15:49 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
שובר גלים (מרינה אשקלון) מחר בבוקר,מחמש וחצי עד שבע טרחונים וגומברים עד שמונה, משמונה ועד אחד ככה סרגוסים, איך יהיה ?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שובר גלים (מרינה אשקלון) מחר בבוקר,מחמש וחצי עד שבע טרחונים וגומברים עד שמונה, משמונה ועד אחד ככה סרגוסים, איך יהיה ?
מחר בבוקר הים יהיה עד מטר , שזה לא נורא לדייג חולי בקשר שוברי גלים הים מקבל פיצוצים על הסלעים , וזה מבדיקה שלי בבוקר , מה שכן לגומברים יכול להיות טוב וגם לדייג סרגוסים , בקשר לדייג לטרחונים לעבור בזריקה את הגלים ולנסות לתפוס אותם שם , שזה מה שאני עשיתי היום נתפסו טרחונים בגודל של קופסה גפרורים כמובן שחזרו לגדול . 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2015, 12:32:03 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה זאת אומרת לעבור את הגלים ? להגיע למקום שאין בו גלים שהים שטוח בו ?
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
מחר בבוקר הים יהיה עד מטר , שזה לא נורא לדייג חולי בקשר שוברי גלים הים מקבל פיצוצים על הסלעים , וזה מבדיקה שלי בבוקר , מה שכן לגומברים יכול להיות טוב וגם לדייג סרגוסים , בקשר לדייג לטרחונים לעבור בזריקה את הגלים ולנסות לתפוס אותם שם , שזה מה שאני עשיתי היום נתפסו טרחונים בגודל של ומה לגבי מחר בבוקר לדייג חוף באיזור חולי? קופסה גפרורים כמובן שחזרו לגדול . 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2015, 12:41:17 PM על ידי Gal-nami
|
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
ומה לגבי מחר בבוקר לדייג חוף באיזור חולי?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מה זאת אומרת לעבור את הגלים ? להגיע למקום שאין בו גלים שהים שטוח בו ?
בדיוק כך , בשטח שאני דג הוא חול נטו ,ויש שובר גלים שאני לא אוהב לעמוד שם בגלל כמות הדייגים , אבל הטרחונים אומנם הם קטנים אבל היה אכילות שלהם מאחורי הגלים , וכמו שאמרתי רוב התפיסות שלי לפחות של טרחונים היה בשטח השקט יותר של הים , במצב ויש גלים ואתה עובר את הגלים האזור הזה יותר שקט . 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
השאלה היא מה יהיה והרוחות מתחזקות אז קשה לדוג , אבל בבוקר הרוחות יחסית לא מפריעות לדייג ,בערב הרוחות יותר חזקות וקשה לזרוק , לכן אצלי לפחות במצב שיש רוחות עובד בחוטים דקים יותר ובמשקולות שהם הידרודינמיות כך יותר קל לזרוק לרחוק . 
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
השאלה היא מה יהיה והרוחות מתחזקות אז קשה לדוג , אבל בבוקר הרוחות יחסית לא מפריעות לדייג ,בערב הרוחות יותר חזקות וקשה לזרוק , לכן אצלי לפחות במצב שיש רוחות עובד בחוטים דקים יותר ובמשקולות שהם הידרודינמיות כך יותר קל לזרוק לרחוק .  תודה רבה מוטי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
השאלה היא מה יהיה והרוחות מתחזקות אז קשה לדוג , אבל בבוקר הרוחות יחסית לא מפריעות לדייג ,בערב הרוחות יותר חזקות וקשה לזרוק , לכן אצלי לפחות במצב שיש רוחות עובד בחוטים דקים יותר ובמשקולות שהם הידרודינמיות כך יותר קל לזרוק לרחוק .  תודה רבה מוטי  בכיף ושיהיה בהצלחה ,אני היום בערב יוצא לדייג נקווה שיהיה משהו טוב 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
השאלה היא מה יהיה והרוחות מתחזקות אז קשה לדוג , אבל בבוקר הרוחות יחסית לא מפריעות לדייג ,בערב הרוחות יותר חזקות וקשה לזרוק , לכן אצלי לפחות במצב שיש רוחות עובד בחוטים דקים יותר ובמשקולות שהם הידרודינמיות כך יותר קל לזרוק לרחוק .  תודה רבה מוטי  בכיף ושיהיה בהצלחה ,אני היום בערב יוצא לדייג נקווה שיהיה משהו טוב  בהצלחה  אל תשכח לעדכן פה גם אם היה וגם אם לא 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בהצלחה אל תשכח לעדכן פה גם אם היה וגם אם לא ברור 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »