| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/9/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | 11 | |
| - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.6 | |
| - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 1.7 | |
הדו"ח:
אהלן אהלן אהלן!!!
שלום רב לכל החברים, תקופה מאוד ארוכה שנעדרתי מפעילות פה בפורום ובכלל בים

הפעם רק דברים טובים ברוך ה', בפעם הראשונה בחיי פתאום אני אבא

ולחץ של עבודה - הכל ביחד התחבר לכך שחודשיים כמעט לא הייתי בים או פה

בחודשיים האלה הצלחתי לגרד 2 יציאות קצרצרות לכמה שעות - אחת בתחילת הפגרה ואחת בסופה
(נקווה שזה סוף הפגרה)היציאה הראשונה - אני ומושון מחליטים על עקיצה קטנטנה בשישי בבוקר - על החוף רואה את מאור (מקווה מאוד שאני לא טועה בשם) בן טיפוחיו של שי גרופר, "שלום שלום מה נשמע? ד"ש לשייקה" ונכנסים למים.
יותר מדי אקשן לא היה אבל אני רוצה להודות לארטיות קזארוב המכונה "מאסטר המדאי" על מה שהוא לימד אותי וגם הטיפ הקטן שהוא נתן לי יום לפני, בזכותו יצאו 2 דגים חביבים על המדאי, נצרן של 1.7 ולוקוס אדום של 1.6.
על הגיג לא הייתה היענות וסביבות 10 כבר לא היינו במים.
חודשיים כמעט לאחר מכן - הגירודים הגירודים הגירודים!
יוצאים כמעט כל הצוות והפעם מחליטים לחפש נקודות חדשות! למה? ככה היה בא לנו

ים כחול שמש חמימה שמיים בהירים אבל דגים אין

מחליטים להעמיק והפעם זה משתלם, מוריד את הגיג מקפיץ מאוד גבוה ובסופו של דבר יש נעילה
הוקי אחד טוב והוצאתי לו את הקרס מהגבה
מלחמה קטנטונת אבל אני עם כננת אז כמעט ללא מאמץ אינטיאס ראשון אצלי בשחילר! שקל 2.5 אם אינני טועה אפילו קצת יותר
ממשיכים לעבוד ואני מחליט להעמיק עוד טיפה, מזהה קשתות בפיש - בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, מוריד את החבר למטה משודרג ב2 קרסים חדות מאוד והווווווופ יש נעילה!
פה כבר הייתה מלחמה יותר רצינית ונגיחות והבנתי שהדג הזה ממש לא חתיכה של 2.5
אבל שוב, אנחנו עם כננת ויותר מדי סיכוי לא היה לבחור

לאחר כ2 דקות לערך עולה לו את אינטיאס עצבני הפעם נושק ל9 קילו! (8.700 אם להיות קטנוניים)
בדרך החוצה אורי נועל אדום חמוד ופלמידה לבנה יפהפייה של 3.5 קילו! את הדג הזה לא ראינו המון זמן!
גם הפעם לא היינו יותר מדי זמן במים ובסביבות 10:00-10:30 כבר היינו בחוץ - לא באנו לסבול והחום הזה גומר את הנשמה!
אז......
נשמנו ים
ראינו חברים טובים
עברנו לידה ברוך ה'
כל שנשאר זה להודות לקדוש ברוך הוא ששומר עלינו מכל
שתהיה לכולנו שנה טובה חברים יקרים, חג שמח לכולכם
אבירם

סרטון להנאתכם
תמונות

צוות המורים!

ותהנה מהתפקיד החדש