פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ״ בלאאד התה טרחונצי,בלשיהי טרחונצי בלאאד ...״ |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ״ בלאאד התה טרחונצי,בלשיהי טרחונצי בלאאד ...״ (נקרא 10611 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
אחלה טרולוסית בלאט  עם איזה סט אתה עובד ומה אורך התלאי של הריג עד לרגלו? (רגלו?) הרבה זמן לא ראיתי רתיחה נורמלית  עובד עם חכה 10-30 של MC ,רולר אקסיסט של דיוואה גודל 2500 אורך התלאי יותר ארוך לטרחונים,כמעט 2 מטר. והסילקון הפעם של סטורם שקוף 3״
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח יופי של דג הפקת הלקחים השתלמה ובגדול בהצלחה בהמשך
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
שרון שמח בשמחתך אני כבר ממתין ליום שתיקח על עצמך העברת שיעור בקריאת ים "הלכה למעשה"
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה טרולוסית בלאט  עם איזה סט אתה עובד ומה אורך התלאי של הריג עד לרגלו? (רגלו?) הרבה זמן לא ראיתי רתיחה נורמלית  עובד עם חכה 10-30 של MC ,רולר אקסיסט של דיוואה גודל 2500 אורך התלאי יותר ארוך לטרחונים,כמעט 2 מטר. והסילקון הפעם של סטורם שקוף 3״ 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מדליק וממצה כף של דוח
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
הרג אותי החלק של דייג רוסי מדבר עם עצמו  כמה שזה קורה  בלי גזענות כמובן... כרגיל טרחון יפה, דייג מעולה בזירזור
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
שרון שמח בשמחתך אני כבר ממתין ליום שתיקח על עצמך העברת שיעור בקריאת ים "הלכה למעשה"
יוסי אני מקווה לקנות מצלמה באחד הימים ואז לערוך סריקה חופית תוך כדי הסברים של מבנה החוף,כיצד לזהות תעלות בורות ושאר מיני נקודות שבהם הטורפים אוכלים. וכיצד לזהות את הנקודות גם בים פלטה . אני ישמח אם אחד החברים עם מצלמה ירים את הכפפה לפני,ויעלה סרטון שכבר הרבה זמן יושב לי בראש,אבל מוגבל טכנולוגית .  עד אז אתה מוזמן לביקור בדרום 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גדווול  הרגת אותנו עים הטרכונציק  טרכון בהמה כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יוסי אני מקווה לקנות מצלמה באחד הימים ואז לערוך סריקה חופית תוך כדי הסברים של מבנה החוף,כיצד לזהות תעלות בורות ושאר מיני נקודות שבהם הטורפים אוכלים. וכיצד לזהות את הנקודות גם בים פלטה . אני ישמח אם אחד החברים עם מצלמה ירים את הכפפה לפני,ויעלה סרטון שכבר הרבה זמן יושב לי בראש,אבל מוגבל טכנולוגית .  עד אז אתה מוזמן לביקור בדרום  שרון תודה על ההזמנה משום מה אחרי 15 שנים של מגורים באשדוד לקחתי הפסקה. אני מקווה שאכן אחד החברים הנמצאים באזור יתנדב לסייע בצילום כדי שנלמד כולנו. בכול אופן תודה על הרצון לסייע תמיד. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
שרון ידידי הרבה זמן שלא התראינו התגובה קצת מאוחרת עקב שהייה ארוכה בחו"ל ( קשה קשה ...  ) בכל מקרה נהנית מאד מהדוח ולראות אותך עם חתיכה יפה על השחילר, מבין מאד את הריכוז והדריכות שלך בדייג  אין דבר יותר מציק מדיבורים וחפירות תןך כדי העבודה שאפו חבר ובהצלחה בהמשך העונה (קדימה פלמידות  )
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 14:30:59 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
59
|
|
תענוג ומגרה לקרא דו''ח כזה רק מוכיח שעם הזמן לומדים יותר ומשתפרים...גם האלופים ביננו 
|
|
|
|
|
|
|
שרון ידידי הרבה זמן שלא התראינו התגובה קצת מאוחרת עקב שהייה ארוכה בחו"ל ( קשה קשה ...  ) בכל מקרה נהנית מאד מהדוח ולראות אותך עם חתיכה יפה על השחילר, מבין מאד את הריכוז והדריכות שלך בדייג  אין דבר יותר מציק מדיבורים וחפירות תןך כדי העבודה שאפו חבר ובהצלחה בהמשך העונה (קדימה פלמידות  ) ברוך השב שחר עדיין מחכה לך עם השפולה  תודה איש יקר
|
|
|
|
|
|
אופיר פטישי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
תשמרו על החוף נקי ובלי זבל!
|
|
אחד האנשים שאני קורא את הדוחות שלו פעמיים.
שאפו
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|