|
|
החורף מתקרב וחשבתי שאולי אפשר לנצל את הימים והלילות הנעימים לאיזה מפגש חברים גדול על חוף הים,מנגל,שתייה,וחכות במים, ללא תחרות (הפעם אני בטוח מגיע).אם יש עוד מישהו מהחברים שמעוניין במפגש כזה שירשום פה בשירשור ואולי מי שמארגן יראה שיש ביקוש אולי זה יצא לפועל.בהצלחה לנו
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 07, 2015, 20:56:47 PM » |
|
מוטי ערב טוב נהוג שמי שמעלה את ההודעה הוא גם זה שמארגן. אני אשמח להצטרף
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
מוטי ערב טוב נהוג שמי שמעלה את ההודעה הוא גם זה שמארגן. אני אשמח להצטרף
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
יוסי אני מעדיף להשאיר את האירגון למישהו עם יותר זמן וניסיון ממני כדי שיהיה(אם יהיה) מפגש מוצלח
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
כמובן שאפשר מוטי זה ממש לא בעיה לעשות מפגש לחברי הפורום , כל מה שצריך לעשות זה להגיד מתי איפה ,רשימה של כל אחד מה הוא מביא ויש מפגש בחוף הים 
|
|
|
|
|
|
|
כמובן שאפשר מוטי זה ממש לא בעיה לעשות מפגש לחברי הפורום , כל מה שצריך לעשות זה להגיד מתי איפה ,רשימה של כל אחד מה הוא מביא ויש מפגש בחוף הים  אתה לוקח את האירגון עליך? רשימה,מקום,וכ"ו?
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
רעיון נהדר אני אעשה כל מאמץ בכדי להגיע.
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מוטי g כך יוזמה ותהרגן עם תארגן מבטיח להגיע עם מצב רוח טוב
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2015, 08:00:48 AM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : ספטמבר 08, 2015, 17:00:33 PM » |
|
אין היענות...
|
|
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מיקום ים או כינרת אזור צפון או מרכז ודרום זה חשוב להגעה ומה להביא
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : ספטמבר 08, 2015, 17:40:36 PM » |
|
מחכים למישהו שיהיה מוכן לקחת על עצמו את האירגון
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה רעיון 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רעיון מצוין ומבורך מוטי....  ואגב מפגש כזה כל חבר פורום מוזמן לארגן - עם רוח גבית מלאה של הנהלת הפורום... ב-5 החודשים האחרונים צוות הניהול של הפורום ארגן 3 אירועים גדולים ששאבו הרבה אנרגיות: מפגש הפשפשוק הגדול, תחרות הדיג בכנרת והמפגש הגדול בדוגית... לכן לא יכול להתחייב כרגע שיאורגן מפגש כזה מטעם הנהלת הפורום - אך כל חבר פורום שייקח על עצמו לארגן יקבל תמיכה מירבית... 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
רעיון מצוין ומבורך מוטי....  ואגב מפגש כזה כל חבר פורום מוזמן לארגן - עם רוח גבית מלאה של הנהלת הפורום... ב-5 החודשים האחרונים צוות הניהול של הפורום ארגן 3 אירועים גדולים ששאבו הרבה אנרגיות: מפגש הפשפשוק הגדול, תחרות הדיג בכנרת והמפגש הגדול בדוגית... לכן לא יכול להתחייב כרגע שיאורגן מפגש כזה מטעם הנהלת הפורום - אך כל חבר פורום שייקח על עצמו לארגן יקבל תמיכה מירבית...  
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : ספטמבר 12, 2015, 18:57:51 PM » |
|
טוב אחרי שקיבלנו תמיכה מירבית מההנהלה נשאר רק לראות מי מגיע וכמה.במידה וזה יצא לפועל חשבתי על חוף עתלית זאת רצועת חוף גדולה ונקייה,ובחול המועד סוכות.וחשבתי על האפשרות לצרף את כל המשפחות מין מפגש גדול של חברי הפורום והמשפחות (אשה ילדים חברה פילגש).מה דעתכם בנושא? אם יש למישהו רעיון אחר נשמח לשמוע
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
לא עדיף מקום במרכז שיהיה קרוב לכולם ? אני מב"ש וזה יותר בעייתי... מרכז זה האמצע... אבל מה שעדיף על הרוב 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|