פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מה דעתכם על דמויי שרימפסים? |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מה דעתכם על דמויי שרימפסים? (נקרא 2009 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
יש לי כאלה, עוד לא יצא לי לנסות
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
עוד לא ניסיתי אומנם חשבתי שאולי יילך טוב בסגנון לסבידות במקום הבובה הרגילה
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
גם רעיון, אפשר גם לחבר את הקוצים עליהם נתפסות הסבידות והקלאמרי בצורה ידנית  העניין הוא שגמברי הוא אוכל של המון דגים. מדוע לכאורה שדגים לא יתקפו עליו? לכן חשוב לי לשמוע מישהו שניסה. אייל? שרון? שחר? אחרים? 
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
גם רעיון, אפשר גם לחבר את הקוצים עליהם נתפסות הסבידות והקלאמרי בצורה ידנית  העניין הוא שגמברי הוא אוכל של המון דגים. מדוע לכאורה שדגים לא יתקפו עליו? לכן חשוב לי לשמוע מישהו שניסה. אייל? שרון? שחר? אחרים?  יש מצב שכן אבל לא יודע באמת, לדעתי הכי הגיוני זה לסבידות ונראה לי שיביא תפיסות טובות גם הבעיה זה הריח של הדמוי שלרוב יש תפיסות על גמברי שהוא חתוך וממש מסריח אולי זה ישפיעה על הסיכוי לתפוס על הדמוי המלאכותי, מאמין שגם דג שמתבסס על גמברי כאוכל עיקרי יתפס גם עליו, לפי מה שאני רואה הבובה של הסבידה והדמוי שירמפס דומים מאוד אומנם לא חשבתי למה הבובה של הסבידות נראית ככה, לכן נראה לי שיתפסו על הדמוי הזה ואולי גם יותר טוב מהבובה הרגילה
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : ספטמבר 01, 2015, 17:43:45 PM » |
|
היו לי כמה יותר קטנים לא קיבלו הרבה זמן מים.. מה שכן אני מתקשה לזרוק אותם באמונה.. לסבידות גם צינור נחושת קטן עם הקוצים בקצה מספיק מניסיון אז הראה לי שזה יעבוד רק למשקל מעט עדיף בראש לא הייתי פוסל הרצה על המיים עם בומבט לא פעם קלמרי דפקו דווקא אחרי כמה הקפצות על המיים בירידה של הבובה בעצירה מה שגרם לי לחשוב שגמברי מגיע לפני המיים במרדף לעתים וכנראה גם מדלג עם עצירות ושקיעה (השלב בטבע בו הוא אוגר אנרגיה בכדי ליצר את הקפיצות) בהצלחה
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
יש לי אותם האמת ניסיתי לזרזר איתם לסרגוסים וכדומה , לא זכיתי לתקיפות אבל אולי לא ניסיתי מספיק זמן  במחיר שלהם, אליהו שווה לקנות ולנסות, אבל ממש להשקיע יום דייג איתם באזורים שונים ולראות
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ניסיתי את זה עם הסביבל והחוט ברזל עבד יפה על לוקוסים קטנים בעיקר הדמוי מרגיש טוב חצי סיליקון חצי פלסטיק אני הורדתי את החוט ברזל הוא שוקע מאוד לאט
|
|
|
|
|
|
|
גם רעיון, אפשר גם לחבר את הקוצים עליהם נתפסות הסבידות והקלאמרי בצורה ידנית  העניין הוא שגמברי הוא אוכל של המון דגים. מדוע לכאורה שדגים לא יתקפו עליו? לכן חשוב לי לשמוע מישהו שניסה. אייל? שרון? שחר? אחרים?  כשמדובר בניסוי ...בטח בעלות קלה , קודם לנסות ואח"כ להצטער ...  יש דמויי שרימפס באים עם גיגהד בילט אין , הבאתי עליהם לברקים ( נותן לו לשקוע לאט ואז מקפיץ ) . המקום היחיד שהם קיבלו זמן מים ומשכו אש היה באילת , לרוב חלילנים וחניתנים אבל גם לוקוסים ועוד ... הדמויים הנ"ל לא נוצרו סתם , ממש מזכירים רדס ואני בטוח שיעבדו . בהצלחה ...לא להישבר גם כשלא הולך , לנסות יותר מפעם אחת וכאן המלצה שלי : בימים שאין דיג , לא הלך וכו, אני תמיד מקדיש זמן ( לא צריך שעות ) כדיי לבדוק דברים חדשים ואפילו תנועת דמויים במים , בכלל אין יום מבוזבז בזירזור , תמיד מחפש שינויים בחוף ומתכונן ליציאה הבאה . אגב, אתן לך תשובה הבזדמנות לגביי הסיליקון והלברקים ..לא מעוניין סתם להקפיץ דוח 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2015, 18:24:13 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
גם רעיון, אפשר גם לחבר את הקוצים עליהם נתפסות הסבידות והקלאמרי בצורה ידנית  העניין הוא שגמברי הוא אוכל של המון דגים. מדוע לכאורה שדגים לא יתקפו עליו? לכן חשוב לי לשמוע מישהו שניסה. אייל? שרון? שחר? אחרים?  כשמדובר בניסוי ...בטח בעלות קלה , קודם לנסות ואח"כ להצטער ...  יש דמויי שרימפס באים עם גיגהד בילט אין , הבאתי עליהם לברקים ( נותן לו לשקוע לאט ואז מקפיץ ) . המקום היחיד שהם קיבלו זמן מים ומשכו אש היה באילת , לרוב חלילנים וחניתנים אבל גם לוקוסים ועוד ... הדמויים הנ"ל לא נוצרו סתם , ממש מזכירים רדס ואני בטוח שיעבדו . בהצלחה ...לא להישבר גם כשלא הולך , לנסות יותר מפעם אחת וכאן המלצה שלי : בימים שאין דיג , לא הלך וכו, אני תמיד מקדיש זמן ( לא צריך שעות ) כדיי לבדוק דברים חדשים ואפילו תנועת דמויים במים , בכלל אין יום מבוזבז בזירזור , תמיד מחפש שינויים בחוף ומתכונן ליציאה הבאה . אגב, אתן לך תשובה הבזדמנות לגביי הסיליקון והלברקים ..לא מעוניין סתם להקפיץ דוח  אחלה.. תודה אייל, בינתיים הזמנתי כמה מהם במידות שונות. ללא ג'יג הד למען האמת, אחפש גם כאלה עם. אתה ממליץ לנסות לעבוד עם האלה ללא הג'יג הד עם בובמט, או לחילופין- רק קרס "נקי"?
|
|
|
|
|
|
|
הטורפים למינהם כולל הסבידות פועלים בציד עפ״י שלושה חושים ראיה תחושה וריח(גם שמיעה אבל מהוה חלק מינורי) בדמוי הזה אין ריח אבל במראה נראה משכנע,עכשיו השאלה איך שוחה נותר לנסות ולראות עם עובד,יתכן וזה יהיה להיט ומקסימום הלכו כמה שקלים אני הייתי בונה ריג(בומבט או גיג הד שהשרימפ דווקא על השוק לידר ואחריו בקצה סילקון הריג מדמה שרשרת מזון שמשכנעת את הטורף שיש פה מרדף והוא כבר יצטרף לחגיגה 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
הטורפים למינהם כולל הסבידות פועלים בציד עפ״י שלושה חושים ראיה תחושה וריח(גם שמיעה אבל מהוה חלק מינורי) בדמוי הזה אין ריח אבל במראה נראה משכנע,עכשיו השאלה איך שוחה נותר לנסות ולראות עם עובד,יתכן וזה יהיה להיט ומקסימום הלכו כמה שקלים אני הייתי בונה ריג(בומבט או גיג הד שהשרימפ דווקא על השוק לידר ואחריו בקצה סילקון הריג מדמה שרשרת מזון שמשכנעת את הטורף שיש פה מרדף והוא כבר יצטרף לחגיגה  מעניין.. צריך סיליקון גדול יותר מהשרימםס שיראה טבעי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|