פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   צמד חמד |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: צמד חמד (נקרא 4213 פעמים) |
הדפסה |
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
דו"ח נחמד וממצה 
|
-------------------------------
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים...   אגב חברים שהיו מיום חמישי  דיווחו שהאכילות התחילו משישי בצהוריים
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים...   אגב חברים שהיו מיום חמישי  דיווחו שהאכילות התחילו משישי בצהוריים נו,ברור...  אני לא צריך שחברים יספרו לי דברים כאלה. אני יודע אותם... הרי ברור שאיך שאני עוזב האכילות מתחילות...  אבל זה הולך להשתנות...  משבוע הבא אני על הגל... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד  אחלה ארוחה...בתאבון
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים...   אגב חברים שהיו מיום חמישי  דיווחו שהאכילות התחילו משישי בצהוריים נו,ברור...  אני לא צריך שחברים יספרו לי דברים כאלה. אני יודע אותם... הרי ברור שאיך שאני עוזב האכילות מתחילות...  אבל זה הולך להשתנות...  משבוע הבא אני על הגל...   לפחות אתה לוקח את זה ברוח ספורטיבית תעדכן אותי מתי שאתה בכיוון האגם , אולי ... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים...   אגב חברים שהיו מיום חמישי  דיווחו שהאכילות התחילו משישי בצהוריים נו,ברור...  אני לא צריך שחברים יספרו לי דברים כאלה. אני יודע אותם... הרי ברור שאיך שאני עוזב האכילות מתחילות...  אבל זה הולך להשתנות...  משבוע הבא אני על הגל...   לפחות אתה לוקח את זה ברוח ספורטיבית תעדכן אותי מתי שאתה בכיוון האגם , אולי ...  השבוע אני בים. שבוע הבא אני הולך לקרפן 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
מסתבר שאתה יודע גם להוציא דגים במצבים קשים ולא רק תמונות יפות...  ביום שישי בבוקר ניסינו את מזלנו כמה שעות ופרט לקרפיון של קילו וחצי שנתפס על טייגר נאט פטל אצל השותף,לא נתפס כלום ולא היו אפילו אכילות. למרות שהכנרת היתה פלטה צלולה כמו שאני אוהב,האובך והעננות נתנו תחושה שונה...  הדבר החיובי ביותר ביציאה הזו היה שלא היו מושטים...   אגב חברים שהיו מיום חמישי  דיווחו שהאכילות התחילו משישי בצהוריים נו,ברור...  אני לא צריך שחברים יספרו לי דברים כאלה. אני יודע אותם... הרי ברור שאיך שאני עוזב האכילות מתחילות...  אבל זה הולך להשתנות...  משבוע הבא אני על הגל...   לפחות אתה לוקח את זה ברוח ספורטיבית תעדכן אותי מתי שאתה בכיוון האגם , אולי ...  השבוע אני בים. שבוע הבא אני הולך לקרפן  יאללה - תעדכן אולי ניפגש על קו החוף 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם  חוף אחר לא מתקבל על הדעת?? לאחר התחרות לא נראה לי שאני חוזר לשם בתקופה הקרובה......יש לי איזה חוף חדש שקיבלתי מפתח אליו מאחד החברים לדייג זה חוף בצד של טבריה והחוף הזה נתן תפיסות מרשימות ביותר לאורך השנים בינהם דג של 17 קילו שהוא שיא ישראל, כמעט ולא דגים שם מפני שזה חוף נעול אם אתה רוצה לבוא תגיד
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם  חוף אחר לא מתקבל על הדעת?? לאחר התחרות לא נראה לי שאני חוזר לשם בתקופה הקרובה......יש לי איזה חוף חדש שקיבלתי מפתח אליו מאחד החברים לדייג זה חוף בצד של טבריה והחוף הזה נתן תפיסות מרשימות ביותר לאורך השנים בינהם דג של 17 קילו שהוא שיא ישראל, כמעט ולא דגים שם מפני שזה חוף נעול אם אתה רוצה לבוא תגיד המממממ ..... נשמע מפתה . מבין אותך לגבי המיקום  יש מצב שאגיע
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם  חוף אחר לא מתקבל על הדעת?? לאחר התחרות לא נראה לי שאני חוזר לשם בתקופה הקרובה......יש לי איזה חוף חדש שקיבלתי מפתח אליו מאחד החברים לדייג זה חוף בצד של טבריה והחוף הזה נתן תפיסות מרשימות ביותר לאורך השנים בינהם דג של 17 קילו שהוא שיא ישראל, כמעט ולא דגים שם מפני שזה חוף נעול אם אתה רוצה לבוא תגיד המממממ ..... נשמע מפתה . מבין אותך לגבי המיקום  יש מצב שאגיע אוקיי תהיה בקשר 0549253676
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם  חוף אחר לא מתקבל על הדעת?? לאחר התחרות לא נראה לי שאני חוזר לשם בתקופה הקרובה......יש לי איזה חוף חדש שקיבלתי מפתח אליו מאחד החברים לדייג זה חוף בצד של טבריה והחוף הזה נתן תפיסות מרשימות ביותר לאורך השנים בינהם דג של 17 קילו שהוא שיא ישראל, כמעט ולא דגים שם מפני שזה חוף נעול אם אתה רוצה לבוא תגיד המממממ ..... נשמע מפתה . מבין אותך לגבי המיקום  יש מצב שאגיע אוקיי תהיה בקשר 0549253676 בכיף , תודה אני דני 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יפה מאוד אחלה דגים דוח מצויין  אם אתם בעניין אז השבוע אני כהרגלי בבית שלי (הכינרת) עם עוד חבר, עוד לא סגרנו חוף אבל אנחנו שם מחמישי עד שבת צהריים בערך. תהיו בקשר אני אהיה כרגיל בלבנון-חלוקים אם בא לכם שישי בלילה אני שם  חוף אחר לא מתקבל על הדעת?? לאחר התחרות לא נראה לי שאני חוזר לשם בתקופה הקרובה......יש לי איזה חוף חדש שקיבלתי מפתח אליו מאחד החברים לדייג זה חוף בצד של טבריה והחוף הזה נתן תפיסות מרשימות ביותר לאורך השנים בינהם דג של 17 קילו שהוא שיא ישראל, כמעט ולא דגים שם מפני שזה חוף נעול אם אתה רוצה לבוא תגיד המממממ ..... נשמע מפתה . מבין אותך לגבי המיקום  יש מצב שאגיע אוקיי תהיה בקשר 0549253676 בכיף , תודה אני דני  אני איתמר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|