פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   העונה בזירזור בכינרת ממשיכה עכשיו? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: העונה בזירזור בכינרת ממשיכה עכשיו? (נקרא 2358 פעמים) |
הדפסה |
|
|
היי, מתכנן בסופש של השבוע הזה לעשות קמפינג וגם לדוג בכינרת (הצד המזרחי) מושטים עדיין תוקפים עכשיו?(סוף העונה לא?) ועוד שאלה נראה לכם אפשרי שקרפיון ייצא עכשיו (בדייג מהחוף בקפיץ)? תודה מראש לעוזרים 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2015, 20:01:03 PM על ידי nir10h
|
|
|
|
|
|
תוקפים, תוקפים. מה חשבת סוף עונה, חוזרים לבית הספר או מה? בצד מזרח ממליץ על חוף חלוקים. קרפיונים תמיד אפשר לנסות. רצוי במקום עם עומק וללא "קהל". בהצלחה!
|
|
|
|
|
תוקפים, תוקפים. מה חשבת סוף עונה, חוזרים לבית הספר או מה? בצד מזרח ממליץ על חוף חלוקים. קרפיונים תמיד אפשר לנסות. רצוי במקום עם עומק וללא "קהל". בהצלחה!
תודה על הדיווח, כן לצערי חוזרים ללימודים 
|
|
|
|
|
מושטים תוקפים בכמויות, תירס, בצק, ז'רז'ור.. רק תבחר.
לגבי הקרפיונים בדיג מהחוף עדיין שקט. לא מאמין שהם יוצאים מהעומק עדיין.. הייתי בגופרה הסופ"ש וחוץ ממושטים רק שפמנון (אמה וחצי) בודד...
אבל תמיד שווה לנסות.
בהצלחה!
|
|
|
|
|
תודה רבה לך! גם אני פעם אחרונה שהייתי בכינרת תפסתי שפמנון ענק (אחלה פייט נתן) זה היה בתחילת החופש.. מקווה שאני יקבל קצת מהנאה הזאת של המושטים 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2015, 11:00:24 AM על ידי nir10h
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
היום הייתי בחוף גיא מהמז שם כלום  ירדתי לחוף עם חוט קרס ובצק מפיתה מלא מושטים לבנים עדדים וגם כמה ביניות חמודות, טיפ: כל עוד שמים יותר פיתיון באים יותר דגים בגלל שבהתחלה הקטנים אוכלים ואז הבינוניים הגדולים וה"מפלצות" כמו שפמנונים וכאלה אבל לא רציתי אותם
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
היום הייתי בחוף גיא מהמז שם כלום  ירדתי לחוף עם חוט קרס ובצק מפיתה מלא מושטים לבנים עדדים וגם כמה ביניות חמודות, טיפ: כל עוד שמים יותר פיתיון באים יותר דגים בגלל שבהתחלה הקטנים אוכלים ואז הבינוניים הגדולים וה"מפלצות" כמו שפמנונים וכאלה אבל לא רציתי אותם אתה מדבר על פיתיון כן? אני מתמקד יותר בזירזור אבא שלי בפיתיונות...
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
כשמשכתי את הקרס והיא נצנצה העדדים ניסו לתקוף אותה
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
leonzack
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העונה אומנם לא בעיצומה , אך וודאי וודאי , עדיין נתפסים , גם מושטים וגם ביניות , ממליץ במקום הכינרת, לטפס רגלית בירדן מכיוון גשר אריק. המון בניות
|
|
|
|
|
העונה אומנם לא בעיצומה , אך וודאי וודאי , עדיין נתפסים , גם מושטים וגם ביניות , ממליץ במקום הכינרת, לטפס רגלית בירדן מכיוון גשר אריק. המון בניות
תודה על ההמלצה אבל אני מעדיף כינרת כי שם קצת יותר נח ומסודר, לגבי גשר אריק יש מספיק עומק? וגם הקייאקים עוברים שם לא?(תקן אם טועה) בכל מקרה תודה, אתן דיווח אם תהיה פעילות טובה 
|
|
|
|
|
דרך אגב עוד משהו שחשבתי עליו (בגלל שאין כל כך מגוון של דמוים במיוחד לכינרת) דמוי דג סיליקון יכול לעבוד על מושטים\ביניות\שפמנונים ?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
פעם ניסיתי באיזה אגם היו תקיפות אבל לא ננעלו  קח ניקלים של החמש שקל הכל עובד
|
|
|
|
|
דרך אגב עוד משהו שחשבתי עליו (בגלל שאין כל כך מגוון של דמוים במיוחד לכינרת) דמוי דג סיליקון יכול לעבוד על מושטים\ביניות\שפמנונים ?
לא יצא לי אישית לנסות לז'רז'ר על סיליקון במתוקים, אבל לך על זה, תמיד טוב לנסות דברים חדשים  הכי טוב זה ניקל קאסטמסטר, פלאפלים קטנים של 5 גרם, ציקדות למיניהם וכו', אבל מנסיוני, הכי הרבה תפיסות יש על הציקדות של סטרייק פרו  העונה אומנם לא בעיצומה , אך וודאי וודאי , עדיין נתפסים , גם מושטים וגם ביניות , ממליץ במקום הכינרת, לטפס רגלית בירדן מכיוון גשר אריק. המון בניות
תודה על ההמלצה אבל אני מעדיף כינרת כי שם קצת יותר נח ומסודר, לגבי גשר אריק יש מספיק עומק? וגם הקייאקים עוברים שם לא?(תקן אם טועה) בכל מקרה תודה, אתן דיווח אם תהיה פעילות טובה  בעיקרון הקיאקים מפריעים בעיקר לדייגים ולא לדגים, אבל לא מציע לך להתקרב בעונה הנוכחית לירדן, המפלס בגשר אריק כל כך נמוך עכשיו, שאפילו בבורות הוא מגיע בקושי למטר עומק  לך על הכנרת, יש בכנרת אקשן עכשיו 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הייתי גם בגשר אריק, בינית של איזה 700 גרם על ניקל ועוד אחת של 300 גרם על שומן של לבבות עוף חוץ מזה נאדה  אבל הייתי בשעות הצהריים (אחד עד שלוש) וגם קרפיון של 15 סנטימטר בקושי על קפיץ
|
|
|
|
|
דיווח מהסופש בלילה נתפסו כמה מושטים ובינית בבוקר מושט די גדול וביניות קטנות הכל שוחרר חוץ מהמושט הגדול
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|