בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  סיכום תחרות דייג קרפיונים 2011 - קבוצת CRAZY CARP
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סיכום תחרות דייג קרפיונים 2011 - קבוצת CRAZY CARP  (נקרא 3350 פעמים) הדפסה
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

טוב לאחר שבשנה שעברה לא יצא לי להשתתף באליפות ישראל הפתוחה והבינלאומית לדייג קרפיונים עקב הולדת ביתי ,השנה החלטתי לא לוותר.

צוות CRAZY CARP הכל את אסף ואנוכי הצוות הישראלי אסלי היחיד בתחרות נקראה לדגל קריצה

התחרות שמארגן ישראפיש היא בעצם אליפות ישראל בדייג קרפיונים ,תחרות מיקצועית ביותר לפי תקנון בינלאומי עד הפרט האחרון ,ממש תענוג של דבר למי שאוהב תחרויות ואת ההתרגשות שיש בהם ,מה גם שכמעט כל שנה בתחרויות האחרונות מגיעים אנשים מחו"ל במיוחד להשתתף !!!
אין ספק האירוע הרציני ביותר שמאורגן כאן בישראל בתחום הדייג ,כולל ספונסרים מכובדים ופרסים יקרי ערך!!!

ההכנות לתחרות מתחילות חודשים לפני התחלת התחרות עצמה ,אירגון ציוד ,קניות מחו"ל ,עגירה של פתיונות והכנה ציוד אישי ,לא קל לשבת בסוף דצמבר שבוע שלם בכנרת כאשר לא יודעים מה יהיה מזג האויר.

הזמן טס ואנחנו מוכנים פחות או יותר ,עקב אי הבנה שאני לא מעוניין להרחיב עליה אנחנו לא משתתפים בהגרלה     ומוגרלים לסקטור מספר 19 שנמצא בצד המזחי בכנרת בחוף חלוקים ,לא מקום מהטובים אבל זה מה יש.

מתחילים ביום הראשון במיפוי הסקטור ,עבודה קשה ולא הכי מדויקת בעולם אבל חייבים את זה בכדי להבין בערך מה נמצא מולנו מתחת למים.

לאחר מכן אנחנו מתחילים להכין פידר שמבוסס על תירס בהמות מבושל ,תערובת מטילות ,                                    GROUND BAIT     של חברת MAROS מהנגריה   ,  PELLETS   של חברת CARP ZOOM וכל מיני תמציות ריח של חברות שונות.

מתחילים בזריקת כדורי פידר עם הבגלשקה ,כ-400 כדורים ביום פחות או יותר ,לצערנו פרט לריצה שלא מסתימת בכלום אנחנו מתייבשים כהוגן בשלושת הימים הראשונים ,למרות שזה מבאס זה קורה בתחרויות ואסר להשבר מזה למרות שנשברים וכל חבר צוות צריך בתורו להרים את המורל.

בלילה של היום השלישי הקרפיונים מגיעים,  דג ראשון של כ-2 קילו מכניס אותנו לתחרות ואחריו בוקר  עוד שולשה שהגדול בינהם 5.39 קילו.

כל הדגים נתפסו על שני גרגירי תירס קשים המושרים בדיפים שונים וגרגר תירס מגומי אחד בכדי לתת לפתיון טיפה תנועה וציפה ,הריחות שהלכו הם PLAM ROYAL ואננס.

התחרות הזאת אופינה בדגים קטנים (מקום ראשון תפס כ-128 קילו דגים ,סך הכל 54 דגים בקושי 2.5 קילו ממוצע לדג).
בכל מקרה כל בוקר היה לנו ריצות משעה 06:00 עד 10:00 בערך כאשר אני עושה פאדיחות ומאבד כמה דגים יקרים .............  לאחר מכן הדגים אצלנו נעלמים כולל כל הלילה

לסיכומו של עיניין הצד המזרחי שבו הינו לא היה לו את הפוטנציאל לקחת את התחרות וכל ארבעת המקומות הראשונים ובהפרש די ניכר מסיימים סקטורים בצד המערבי ,זה חלק מהמשחק שבו הגרלת איזור הדייג היא קריטית!!!

פחות או יותר הצלחנו לסחוט מהסקטור שלנו את המקסימום ,11 דגים (מינוס איבודים שלי) לסך הכל משקל של כ-27 קילו ומקום 11 סביר.

היתה תחרות נוספת שבה למדנו המון מכוון שאין לנו את הפריבילגיה של יציאות דייג מרובות לכנרת ואני מאמין ומקווה שבתחרות הבאה נשתפר עוד.

הטבלה הסופית:

הזוכים בשלושת המקומות הראשונים :

עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2011, 18:36:47 PM על ידי טרולוס
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אחלה סיקור של התחרות מהזווית שלך!!
כבר אמרתי בסיקור שלי שיצאתם תותחים ולא וויתרתם וכל הכבוד לכם!!

רק את התמונות תסדר לא רואים אותם סמיילי
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

יופי של סיכום  אתה בסדר

דבר אחד לא מובן אלי...המיקום הוא בהגרלה וכאן המזל משחק המון

הכי טובים יכולים ליפול בקטע יבש ואז  וואלה לא יודע

סיכום כזה יכול להיות דוח נפלא ועם סיכוי בתחרות 

בהצלחה בעונה הבאה  בירה
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
yaniv
חבר פורום

מנותק מנותק

אמיר ידידי

סיקור מדהים

עקבתי אחרי התחרות כבר מהיום הראשון
וראיתי איך היו לכם 3 ימים קשים ללא דגים
אבל ללא ספק ניכר היה שעבדתם נכון ולאחר פידור ועבודה קשה
כמו שאני יודע שאתה ואסף עושים הצלחתם להערים על הקשיים והעפלתם למקום מכבוד מאד
הרשה לי לומר כי אני גאה בכם על ההתקדמות, התוצאות, ההקשעה
בתור אחד שיודע כמה קשה הדייג הנ"ל מקרוב.

ללא ספק עליתם בכמה דרגות
עם המון הערכה
יניב
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

יופי של סיכום

כמות העבודה המושקעת סביב סגנון הדייג הזה פשוט עצומה

ובפרט במסגרת תחרותית כזו.

כל הכבוד על הנחישות 

וכמובן על המיקום בדרוג הכללי.  הגזעי

איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
noam
חבר פורום

מנותק מנותק

יופי של דו"ח וסיכום בירה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

תודה על הסיכום 

כשינון סיפר לי שאתם מתייבשים 3 ימים אמרתי לו דבר אחד.
"זה לא נגמר עד שהשמנה שרה"...
זה היה פחות או יותר כשביקרתי את איתמר והצוות שלו כשהם שקלו קרפיון יפיפה של 8 קילו וההרגשה היתה שהינה,המיליון דולר בטווח הישג יד...
בסופו של דבר,בין אם שינוי מזג האויר,הריסוס המצטבר או שינוי טקטיקות שאסור לגלות ( קריצה),המאזן השתנה וסיימתם במקום שבתחילת התחרות נראה רחוק מהישג יד...
כבוד על ההתאוששות וההתמדה !
בדיג קרפיונים צריך סבלנות,ציוד מתאים,ידע וניסיון.
גם טיפת מזל אף פעם לא הזיקה... אתה בסדר

בהצלחה בשנה הבאה  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Dragon79

רק דגים מתים שוחים עם הזרם
חבר פורום

מנותק מנותק

השג מכובד בהחלט  אתה בסדר , תודה על השיתוף .
בהצלחה בתחרויות הבאות   חמסה חמסה
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

יופי של סיכום  אתה בסדר

בהצלחה בעונה הבאה  בירה

אכן יש בעיה עם ההגרלה ,זה חלק בתחרות שאני לא אוהב ,אבל זה חלק מהספורט וכל התחרויות מהסוג הזה בעולם אין איזורים שווים בפוטנציאל לכולם.

אך מצד שני לפעמים סקטורים שנחשבים טובים לא נותנים את התוצאות בשביל זה הפעם הם חילקו את איזורי הדייג לשני צדדי הכנרת בכדי שלכולם פחות או יותר יהיו איזורים שבפוטנציאל שווים ,שנה הבאה זה יכול להשתנות והמצד המזרחי יהיה יותר פרודקטיבי.
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

יופי של סיכום  אתה בסדר

בהצלחה בעונה הבאה  בירה

אכן יש בעיה עם ההגרלה ,זה חלק בתחרות שאני לא אוהב ,אבל זה חלק מהספורט וכל התחרויות מהסוג הזה בעולם אין איזורים שווים בפוטנציאל לכולם.

אך מצד שני לפעמים סקטורים שנחשבים טובים לא נותנים את התוצאות בשביל זה הפעם הם חילקו את איזורי הדייג לשני צדדי הכנרת בכדי שלכולם פחות או יותר יהיו איזורים שבפוטנציאל שווים ,שנה הבאה זה יכול להשתנות והמצד המזרחי יהיה יותר פרודקטיבי.

בדיוק!.....למרות שידוע שחופי טבריה נותנים תוצאות טובות יותר ברוב המקרים, למרות שאם היו עושים את התחרות בחלקים טובים יותר למשל כמו יער הרוסים ובמסעדה של כפר נחום שהם חופים מוצלחים יותר מחלק מהחופים שהיו השנה בצצד המזרחי, נראה מה היה בשנה הבאה!

ואני חושב שאנחנו צריכים לצאת יחד לדייג תצטרפו לנועם פעם אחת מה יש?!
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אמיר אמיר....

כמה התגעגעתי לדיווחים האלו שלך...
דיווחים = ליתר דיוק סקירות מקיפות... בירה

למרות שאינני איש המים המתוקים,
קראתי בשקיקה,
הייתי מרותק ואיפשהוא הרגשתי שותף לחוויה נהדרת שעברת-
עם העליות והמורדות...
נהניתי מהתמונות ומהסקירה...

יישר כח על הייצוג המכובד בתחרות בתנאי פתיחה לא הכי הכי אתה בסדר

וגם על הסקירה המדהימה מבית היוצר שלך
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

יופי של סיכום  אתה בסדר

בהצלחה בעונה הבאה  בירה

בדיוק!.....למרות שידוע שחופי טבריה נותנים תוצאות טובות יותר ברוב המקרים, למרות שאם היו עושים את התחרות בחלקים טובים יותר למשל כמו יער הרוסים ובמסעדה של כפר נחום שהם חופים מוצלחים יותר מחלק מהחופים שהיו השנה בצצד המזרחי, נראה מה היה בשנה הבאה!

ואני חושב שאנחנו צריכים לצאת יחד לדייג תצטרפו לנועם פעם אחת מה יש?!

והיתה יכולה גם להיות סערה כמו שנה שעברה או כמו שהיה לנו ביום שני בערב בחוף צינברי...
החופים דרומית לטבריה נחשבים חופים טובים ויש להם רקורד תפיסות ארוך ביותר אבל גם לחופים המזרחיים לא חסר,כולל כמה מהתפיסות הגדולות...
כשיש לך מזל אתה יכול לתפוס קרפיון גדול גם בחוף רחצה באמצע הקיץ וכשאין מזל אתה יכול להתייבש גם בבריכת דגים...
בינינו,נראה לי שמה שהשפיע יותר מהכול על היקף התפיסות זה שהעונה עדיין לא נפתחה ממש וראינו עד עכשיו רק ניצנוצים.
תחרות דומה בעוד חודש היתה מביאה תוצאות טובות בהרבה לדעתי...

"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

עם כל הכבוד למארגנים ..ויש באמת כבוד אבל !!

להיות מקצוען זה מחייב גם לזהות קטע מתאים לסוג הדג...בעיני זה נחשב אחד הדברים החשובים ביותר

זה מחייב מקצוענות וידע לא פחות מפעולת הדיג עצמה

אין מצב כזה לבחור קטע חוף ולתת לאנשים להתפזר וכל אחד יבחר את הקטע המתאים בעיניו?
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

רק את התמונות תסדר לא רואים אותם סמיילי

איתמר אני רואה את התמונות וכך גם חבר ששאלתי אותו ,אתה עדיין לא רואה אותם?
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

עם כל הכבוד למארגנים ..ויש באמת כבוד אבל !!

להיות מקצוען זה מחייב גם לזהות קטע מתאים לסוג הדג...בעיני זה נחשב אחד הדברים החשובים ביותר

זה מחייב מקצוענות וידע לא פחות מפעולת הדיג עצמה

אין מצב כזה לבחור קטע חוף ולתת לאנשים להתפזר וכל אחד יבחר את הקטע המתאים בעיניו?

יש 4 נקודות חזקות בכול צד שהיתה בו התחרות.
כולם מכירים אותן.
מלחמת עולם על הנקודות...
אז מה עושים?
הגרלה... וואלה לא יודע

מאמון,20 קבוצות עם 100 מטר לכול קבוצה בכדי שלא יסתבכו אחד עם השני (ולא רק מבחינת החוטים... paddle) דורש התפרסות על שטח גדול.
אין ברירה אלא להגריל...
גם אצל גדולי הדייגים שיודעים לזהות מקומות טובים יותר לדיג,יש לפעמים ימים שהם חוזרים בידיים ריקות או סתם לא מלאות במיוחד.
כמו בכול דבר בחיים,לא יזיק גם קצת מזל... חמסה חמסה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!