פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   קפיצת מדרגה במקל ז'רז'ור. צריך את עזרתכם ברכישת מקל חדש |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קפיצת מדרגה במקל ז'רז'ור. צריך את עזרתכם ברכישת מקל חדש (נקרא 6949 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יש לי את המאסטרפלאן 86 במשקלים 8-35, מקל נחמד מאוד, אקשן פאסט, רכות קלה אבל לא רצינית. יושב עליו ביומאסטר sw4000xg ומתאזן איתו די יפה.
תודה על ההתייחסות איתמר. יש מצב שהתכוונת ל-96? כי באתר שלהם לא קיים דגם 86 במשקלים 8-35. הייתי בטוח שהמקל הוא קצת יותר מנחמד מאוד  והאקשן לפי האתר הוא רגיולר, אתה בטוח שפאסט? שוב תודה  היי, בטוח לגבי ה86, כנראה שזה דגם שיצא מאוחר יותר ולא עידכנו באתר, אם תחפש tenryu masterplan בגוגל תמונות תוכל למצוא טבלה עדכנית של כל הדגמים של המאסטרפלאן. לא הייתי מגדיר אותו רגולר.למה הגדרתי אותו נחמד מאוד? לא דגתי איתו זמן מה ושכחתי כבר את התכונות שלו.. MP86ML 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי אסולין. תשמע,לא בדקתי כמה היא זורקת אבל עוד לא נתקלתי בחוף במישהו שזרק רחוק ממני.. אני זורק מספיק רחוק כדי להביא פלמידה בקיץ  אבל ברצינות..זורקת רחוק מאוד. אולי פעם אבדוק כמה גלגולים זה יוצא ברולר. שי
|
|
|
|
|
|
|
היי אני קניתי לא ממזמן את הבלאק הול הוריקן 14-40 מקל פצצה מטיס פופרים,ניקלים וגיגים! עובד מצוין גם מינויים כמו זונק ונוד.. מאוד מרוצה ממנו
|
|
|
|
|
|
|
אין כמו- mhx fast action יוצא טיפה יקר אבל בסוף כמו כפפה ביד!   
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2015, 17:59:31 PM על ידי yigal
|
|
|
|
|
|
|
יש את המקל בארץ אצל בכר א.ת.בחולון-מרכבה 19 מול תחנה דלק בקומה שנייה. אצל רועי מאוטיפוס בכניסה לנמל יש לך את Tenryu יפני- לא צרפתי ועוד דברים משובחים אצל דני מכוכב הים יש את הצרפתי וגם את בלאק הול
כמובן במחירים של ארץ- tenryu 2300 דאיווה 1200- יש מצב להנחה! אצל דני כמו אצל דני הכול אפשרי....
בהצלחה
שי
|
|
|
|
|
|
|
קשה זו לא מילה  עם הזמן והעזרה שלכם החברים פה אני לאט לאט אצליח לגבש החלטה על אחד המקלות. שוב תודה תקווה שזה יהיה לפני תחילת העונה חח בהצלחה! תודה רז
|
|
|
|
|
|
|
יש לי את המאסטרפלאן 86 במשקלים 8-35, מקל נחמד מאוד, אקשן פאסט, רכות קלה אבל לא רצינית. יושב עליו ביומאסטר sw4000xg ומתאזן איתו די יפה.
תודה על ההתייחסות איתמר. יש מצב שהתכוונת ל-96? כי באתר שלהם לא קיים דגם 86 במשקלים 8-35. הייתי בטוח שהמקל הוא קצת יותר מנחמד מאוד  והאקשן לפי האתר הוא רגיולר, אתה בטוח שפאסט? שוב תודה  היי, בטוח לגבי ה86, כנראה שזה דגם שיצא מאוחר יותר ולא עידכנו באתר, אם תחפש tenryu masterplan בגוגל תמונות תוכל למצוא טבלה עדכנית של כל הדגמים של המאסטרפלאן. לא הייתי מגדיר אותו רגולר.למה הגדרתי אותו נחמד מאוד? לא דגתי איתו זמן מה ושכחתי כבר את התכונות שלו.. MP86ML  מצאתי. תודה חברים 
|
|
|
|
|
|
|
הי אסולין. תשמע,לא בדקתי כמה היא זורקת אבל עוד לא נתקלתי בחוף במישהו שזרק רחוק ממני.. אני זורק מספיק רחוק כדי להביא פלמידה בקיץ  אבל ברצינות..זורקת רחוק מאוד. אולי פעם אבדוק כמה גלגולים זה יוצא ברולר. שי תודה על התשובה, מה לגבי אורך המקל? מחיר בארץ ואיפה ניתן לראות את המקל? (אני מפ"ת) שוב תודה 
|
|
|
|
|
|
|
היי אני קניתי לא ממזמן את הבלאק הול הוריקן 14-40 מקל פצצה מטיס פופרים,ניקלים וגיגים! עובד מצוין גם מינויים כמו זונק ונוד.. מאוד מרוצה ממנו
אהלן ליאור ותודה על ההתייחסות  יצא לך לזרוק לדוגמא ג'יגים של 30 ג' איתו? איך הוא מגיב למשקלים האלה מבחינת עבודה ומרחקי זריקה? שוב תודה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2015, 20:42:59 PM על ידי Asulin
|
|
|
|
|
|
|
אין כמו- mhx fast action יוצא טיפה יקר אבל בסוף כמו כפפה ביד!    היי יגאל ותודה על ההתייחסות. פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזו. אשמח אם תפרט יותר על המקלות הללו כמו משקלי זריקה, אורך, משקל המקל, אקשן, מחיר, היכן מיוצר, האם קיים בארץ וכל המרבה הרי זה משובח  עושה רושם שיש לך ניסיון עם המקל. אני הייתי שמח לשמוע על כך  שוב תודה 
|
|
|
|
|
|
|
יש את המקל בארץ אצל בכר א.ת.בחולון-מרכבה 19 מול תחנה דלק בקומה שנייה. אצל רועי מאוטיפוס בכניסה לנמל יש לך את Tenryu יפני- לא צרפתי ועוד דברים משובחים אצל דני מכוכב הים יש את הצרפתי וגם את בלאק הול
כמובן במחירים של ארץ- tenryu 2300 דאיווה 1200- יש מצב להנחה! אצל דני כמו אצל דני הכול אפשרי....
בהצלחה
שי
תודה על המידע שי, עוזר לי מאוד  ולגבי דני, מכיר את האיכויות שלו. בן אדם זהב עם לב ענק. בכל הזדמנות נכנס לחנות להגיד שלום ולראות מה חדש שוב תודה 
|
|
|
|
|
|
|
אין כמו- mhx fast action יוצא טיפה יקר אבל בסוף כמו כפפה ביד!    היי יגאל ותודה על ההתייחסות. פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזו. אשמח אם תפרט יותר על המקלות הללו כמו משקלי זריקה, אורך, משקל המקל, אקשן, מחיר, היכן מיוצר, האם קיים בארץ וכל המרבה הרי זה משובח  עושה רושם שיש לך ניסיון עם המקל. אני הייתי שמח לשמוע על כך  שוב תודה  מקלות תוצרת ארה"ב. אורכים מ1.5מ ועד2.7מ משקלי זריקה בהתאם. מקלות custom made .קונים קיט ומרכיבים מה, שרוצים!  יש הרבה כאלה בארץ.אצלי רק 2.
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
הי אסולין. תשמע,לא בדקתי כמה היא זורקת אבל עוד לא נתקלתי בחוף במישהו שזרק רחוק ממני.. אני זורק מספיק רחוק כדי להביא פלמידה בקיץ  אבל ברצינות..זורקת רחוק מאוד. אולי פעם אבדוק כמה גלגולים זה יוצא ברולר. שי תודה על התשובה, מה לגבי אורך המקל? מחיר בארץ ואיפה ניתן לראות את המקל? (אני מפ"ת) שוב תודה  9,2 f שזה בערך 270 וקצת, לגבי איפה ניתן לראות אותו בארץ האמת לא יודע, אני רכשתי דרך cloudninetackle גם את הרולר הבאתי דרכו, החכה עלתה בסביבות ה1200 אם אני זוכר נכון. שים לב שלעומת לטנריו לפי מה שהבנתי בשרשור כאן היא בערך חצי במחיר וכן עומדת בדרישות שלך. אבל נראה לי שאתה בכיוון של הטנריו, אמת, אם היה לי תקציב יותר גבוה בזמנו כשחיפשתי חכה חדשה גם אני הייתי בכיוון שלה. אבל- וזה אבל חשוב, לא מצטער לרגע אחד, חכה אמינה, חזקה,נותנת בטחון גם עם דגים גדולים (יחסית..3 קילו) , זורקת רחוק, אני מצליח להפעיל איתה כלבים של 7 ו12 ג' וגם פופרים של 30 בלי בעיה, כנ"ל ג'יגים של 25-30 ג שמעיף בכיף.. מבחינתי היא בהחלט חכת allaround ובתקציב מוגבל לחכה אחת ( אין לי אפשרות לרכוש כמה חכות עם אקשן שונה ומשקלים שונים) לי היא פשוט מושלמת. מחכה לאגור תקציב חדש ולבדוק אופציה לרכוש את את הדגם החדש שלהם בכל מקרה לא נראה לי שתיפול עם אף חכה מימה שהמלצו לך.. אגב, יש עוד חברה אמריקאית st.croix חכות עם שם עולמי, איכותי, אתה יכול למצוא כמעט כל טווח שם, מאולטרה באורך של 3 מטר כמו ספגטי ועוד ל1.6 חתיכה אחת, וכמובן חכות במשקלי הזריקה שאנחנו מחפשים. אמינות, בנויות חזק ( יש את דגם שבנוי לדגי steelhead אם אני לא טועה ) / בפורום הקודם שהייתי היה אחד התותחים שם עובד איתה, למרות שהוא ציין שהיא שונה מאוד בהרגשה מהיפניות הוא היה מאוהב בה, נתנה לו המון ביטחון, זרקה מדהים ורק שבחים היה לו עליה, אני מניח שבבדיקה ברשת תמצא את כל המידע. יאללה מקווה שסיבכתי אותך עוד קצת  בכל מקרה בהצלחה!! שי
|
|
|
|
|
|
|
בקשר st croix באמת מקל מעולה. עם המקל עד 30 גרם היתי מרים פורלים של 800 גרם בלי בעיות. זורקת טוב ויש הרבה ביטחון של כח בידית. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2015, 12:00:43 PM על ידי yigal
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
הי אסולין. תשמע,לא בדקתי כמה היא זורקת אבל עוד לא נתקלתי בחוף במישהו שזרק רחוק ממני.. אני זורק מספיק רחוק כדי להביא פלמידה בקיץ  אבל ברצינות..זורקת רחוק מאוד. אולי פעם אבדוק כמה גלגולים זה יוצא ברולר. שי תודה על התשובה, מה לגבי אורך המקל? מחיר בארץ ואיפה ניתן לראות את המקל? (אני מפ"ת) שוב תודה  9,2 f שזה בערך 270 וקצת, לגבי איפה ניתן לראות אותו בארץ האמת לא יודע, אני רכשתי דרך cloudninetackle גם את הרולר הבאתי דרכו, החכה עלתה בסביבות ה1200 אם אני זוכר נכון. שים לב שלעומת לטנריו לפי מה שהבנתי בשרשור כאן היא בערך חצי במחיר וכן עומדת בדרישות שלך. אבל נראה לי שאתה בכיוון של הטנריו, אמת, אם היה לי תקציב יותר גבוה בזמנו כשחיפשתי חכה חדשה גם אני הייתי בכיוון שלה. אבל- וזה אבל חשוב, לא מצטער לרגע אחד, חכה אמינה, חזקה,נותנת בטחון גם עם דגים גדולים (יחסית..3 קילו) , זורקת רחוק, אני מצליח להפעיל איתה כלבים של 7 ו12 ג' וגם פופרים של 30 בלי בעיה, כנ"ל ג'יגים של 25-30 ג שמעיף בכיף.. מבחינתי היא בהחלט חכת allaround ובתקציב מוגבל לחכה אחת ( אין לי אפשרות לרכוש כמה חכות עם אקשן שונה ומשקלים שונים) לי היא פשוט מושלמת. מחכה לאגור תקציב חדש ולבדוק אופציה לרכוש את את הדגם החדש שלהם בכל מקרה לא נראה לי שתיפול עם אף חכה מימה שהמלצו לך.. אגב, יש עוד חברה אמריקאית st.croix חכות עם שם עולמי, איכותי, אתה יכול למצוא כמעט כל טווח שם, מאולטרה באורך של 3 מטר כמו ספגטי ועוד ל1.6 חתיכה אחת, וכמובן חכות במשקלי הזריקה שאנחנו מחפשים. אמינות, בנויות חזק ( יש את דגם שבנוי לדגי steelhead אם אני לא טועה ) / בפורום הקודם שהייתי היה אחד התותחים שם עובד איתה, למרות שהוא ציין שהיא שונה מאוד בהרגשה מהיפניות הוא היה מאוהב בה, נתנה לו המון ביטחון, זרקה מדהים ורק שבחים היה לו עליה, אני מניח שבבדיקה ברשת תמצא את כל המידע. יאללה מקווה שסיבכתי אותך עוד קצת  בכל מקרה בהצלחה!! שי איזה שפע של ידע  תודה רבה שי, עוזר לי מאוד כל פיסת מידע כזו. 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3