פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   דמויים מעץ איפאה בסגנון MARK WHITE |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דמויים מעץ איפאה בסגנון MARK WHITE (נקרא 2979 פעמים) |
הדפסה |
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתקלתי במקרה בסרטון ביוטיוב עם דמוי מוזר מים פופר קטן,חפרתי וגיליתי במה מדובר  חוץ מפופרים היה עוד משהו שמצא חן בעיניי צורה פשוטה ולא מסובכת. הבחור מהוואי מכין דמויים מקרמיקה חזקה מאוד הם קטנים ועפים למרחקים ונראים מדהים. http://www.markwhitelures.com/lures_bars.htmlאני החלטתי לנסות לעשות משהו בסגנון מעץ ברזילאי שנקרא איפאה הוא חזק מאוד וכבד יחסית ,יותר כבד ממים. זה מה יצא . מקווה לנסות אותם על הדוראדו בשבת בסירה. המשקלים כולל הכל הקטנים 35+- הגדולים 45+-
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2015, 11:34:26 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה עץ זה הייתי משתמש בו לבניית גשר לגיטרה נראה מעניין מאד מה גם שהעץ הזה אטום למים אז הדמוי יישמר הרבה זמן יחסית לעץ בהצלחה מקווה מאד שיעבוד טוב 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה עץ זה הייתי משתמש בו לבניית גשר לגיטרה נראה מעניין מאד מה גם שהעץ הזה אטום למים אז הדמוי יישמר הרבה זמן יחסית לעץ בהצלחה מקווה מאד שיעבוד טוב  תודה , כן מכיר את העץ הזה בהקשר לגריפ גיטרות, יש עוד כמה עצים בסגנון עם סיבים יפים יותר אבל לא הצלחתי לשים יד עליהם Lignum Vitae Ziricote
|
|
|
|
|
יפה מאוד! אחרי, שיש לך מחרטה אתה צריך גם כרסומת! 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
יופי של דמויים , יש כמה חברה שהכרתי בחופים והולכים עד הסוף בנושא הכנת דמויים עצמאית . כמובן , צריך כשרון לפניי הכל . רוצה לספר לך שאני הראשון ( לא יודע אם היחיד כי אין לדעת ..) שעבד איתם בארץ במשקליי האולטרה 7 גרם . המטרה היתה טרכונים והם משכו אש אם כי לא תפסתי עליהם כלום ! רכשתי מספר צבעים , שחור , כחול , לבן - כולם עם טיזרים , בסוף מסרתי אותם לחברי ניסן . מאחל לך הצלחה , מי שלא מנסה לא מצליח  אגב , הבסיס שלו זה בהוואי ואין דרך להביא את הפלגים האלה לארץ אלא דרך מישהו שרכש בארה"ב .
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כנראה שנשבר החום אם חזרת לייצר ...  חייב למצוא דרך לפתור את הליפוף של התיל.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה חברים כן אני יודע שהבסיס שלו בהוואי,לא בררתי אם הוא שולח לישראל. אני עוקב אחריו בפייסבוק והוא העלה כמה שעשה מעץ ושאלתי אותו איזה עצים הוא ענה מייד. אז החלטתי לנסות גם כן נקווה שיעבדו,כמו שכתבת מי שלא מנסה לא יודע. גיא עבדתי עליהם במזגן לאט לאט,בקשר לליפוף כולם עושים ליפופים ,יש יפים יותר ויש פחות.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה חברים כן אני יודע שהבסיס שלו בהוואי,לא בררתי אם הוא שולח לישראל. אני עוקב אחריו בפייסבוק והוא העלה כמה שעשה מעץ ושאלתי אותו איזה עצים הוא ענה מייד. אז החלטתי לנסות גם כן נקווה שיעבדו,כמו שכתבת מי שלא מנסה לא יודע. גיא עבדתי עליהם במזגן לאט לאט,בקשר לליפוף כולם עושים ליפופים ,יש יפים יותר ויש פחות.
אז מה אם כולם מלפפים... אנחנו יותר טובים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז מה אם כולם מלפפים... אנחנו יותר טובים  נו אתה האיש הטכני תביא רעיון . יש כאלה שאת הטבעת הקדמית עושים בעזרת הלחמה של טבעת סגורה למוט הנירוסטה עם הלחמת כסף. אבל את הסוף כולם מלפפים,
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בדקת פעם בצורה מסודרת את העומס ששלושה או ארבעה ליפופים בלבד מכיוון הטבעת לדמוי יכולים לעמוד בו? עם אלקטרודת ריתוך 316 בקוטר 1.6 למשל, חוט 0.60 לא פתח אבל ה-100 ליברות בד של סופיקס כן... אגב, לפעמים כיפוף הקצה לצורת פרסה שהרגליים שלה נצמדות אחת לשנייה במקביל ושתיהן נכנסות לתוך הדמוי, יספיק מול לא מעט טסטים... זה מאפשר צד אחד של הדמוי שיהיה עם גימור גבוה ורק הצד השני עם ליפוף. אם אתה עושה קדח גדול או שניים קטנים צמודים, זה מאפשר לך טבעות קצה קטנות ואסתטיות ונעילה סופית עם עופרת, בדיל או אפוקסי...
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא לא נראה לי שעם הדגים שיש אצלנו תהיה בעיה. כולם בעולם עובדים עם 2 דרכים או ליפוף או תייל מכופף וחריץ לכל האורך בדמוי והשתלה של התייל וסגירה עם פיסת עץ ואפוקסי. יש היום מעבר לדמויים שיצוקים מסוג של שרף פוליאוריתן שצף והכל כולל המשקולות הם בתוך היציקה.
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
גיא לא נראה לי שעם הדגים שיש אצלנו תהיה בעיה. כולם בעולם עובדים עם 2 דרכים או ליפוף או תייל מכופף וחריץ לכל האורך בדמוי והשתלה של התייל וסגירה עם פיסת עץ ואפוקסי. יש היום מעבר לדמויים שיצוקים מסוג של שרף פוליאוריתן שצף והכל כולל המשקולות הם בתוך היציקה.
אשמח לדעת את שם החומר הכוונה לשרף שציינת
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
עץ חזק וטוב תיקח בחשבון שהוא לרוב שוקע במים אפילו בים
|
|
|