פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המלצה לפני קניה ! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לפני קניה ! (נקרא 2816 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שווה להשקיע 650ד, ולקנות או לוותר? 50-130 ליברות. אורך 1.6מ. מקל לפלמידות וטרכונים.    
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2015, 10:36:13 AM על ידי yigal
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה לא רואה שמצוירת עליו טונה??? הוא לא יתפוס פלמידות...  גיל
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2015, 13:15:20 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
|
אתה לא רואה שמצוירת עליו טונה??? הוא לא יתפוס פלמידות...  גיל פלמידה זה גם טונה! אבל מצוייר עליו טרכון! 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2015, 13:23:26 PM על ידי yigal
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לפלמידות גדולות מאוד 
|
-------------------------------
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : אוגוסט 19, 2015, 19:20:49 PM » |
|
☺
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
|
מודה לכל מי, שעזר לי בבחירה! אתה לא רואה, שמצוירת עליו טונה??? הוא לא יתפוס פלמידות...  גיל החלטתי לקבל את עצתך גיל!  תודה. 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מודה לכל מי, שעזר לי בבחירה! אתה לא רואה, שמצוירת עליו טונה??? הוא לא יתפוס פלמידות...  גיל החלטתי לקבל את עצתך גיל!  תודה.  שמחתי לעזור, חסכתי לך 650 דולר....עכשיו תוכל לבזבז אותם על שטויות של דייגים  גיל
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2015, 23:39:22 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
|
גיל תודה. אבל לא חסכת לי כלום!  החלטתי לקנות כדי להוכיח לך ,שהוא יכל לתפוס פלמידות וטרכונים! 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיל תודה. אבל לא חסכת לי כלום!  החלטתי לקנות כדי להוכיח לך ,שהוא יכל לתפוס פלמידות וטרכונים!  בכיף, רק אל תשכח לקנות איתה את המתאם לפלמידות... אחרת זה לא יעבוד  או לחלופין לקנות ספריי סיליקון ולרסס עליה, זה ישפר את האחיזה שלה בדגים הקטנים  גיל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גיל תודה. אבל לא חסכת לי כלום!  החלטתי לקנות כדי להוכיח לך ,שהוא יכל לתפוס פלמידות וטרכונים!  בכיף, רק אל תשכח לקנות איתה את המתאם לפלמידות... אחרת זה לא יעבוד  או לחלופין לקנות ספריי סיליקון ולרסס עליה, זה ישפר את האחיזה שלה בדגים הקטנים  גיל  גיל, על הצד השנון הזה שלך לא ידעתי.... יגאל, זה מקל לטרחונים דו ספרתיים ופלמידות תלת-ספרתיות.... אבל אם לא תמצא בגדלים האלו - לך על הצעת הסיליקון של גיל....  אגב, המקל אמנם לא מיועד לאינטיאסים דו"סים ולטונות כחולות, אך נניח שבטעות יגיע כזה על הניקל הקטן שתשים בקצה החוט של המקל  מה דעתך על המקל עצמו בחס למחיר?
|
|
|
|
|
רפי! המקל שווה כל אגורה, שהשקעתי בו! תשאל את שרגא. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי! המקל שווה כל אגורה, שהשקעתי בו! תשאל את שרגא.  בקיצור, מקל איכותי שמצדיק את המחיר... למה לשאול את שרגא?
|
|
|
|
|
רפי! המקל שווה כל אגורה, שהשקעתי בו! תשאל את שרגא.  בקיצור, מקל איכותי שמצדיק את המחיר... למה לשאול את שרגא? אפשרתי לו תמורת ספל קפה (שאני הכנתי)  ללטף את המקל! 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2015, 15:10:57 PM על ידי yigal
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רפי! המקל שווה כל אגורה, שהשקעתי בו! תשאל את שרגא.  בקיצור, מקל איכותי שמצדיק את המחיר... למה לשאול את שרגא? אפשרתי לו תמורת ספל קפה (שאני הכנתי)  ללטף את המקל!   חכה רפי ותראה מה קיבלתי אחרי הליטוף של המקל 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי! המקל שווה כל אגורה, שהשקעתי בו! תשאל את שרגא.  בקיצור, מקל איכותי שמצדיק את המחיר... למה לשאול את שרגא? אפשרתי לו תמורת ספל קפה (שאני הכנתי)  ללטף את המקל!   חכה רפי ותראה מה קיבלתי אחרי הליטוף של המקל  ראיתי....  גם בירכתי...  אפשר גם ללטף את המקל? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2