פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אם זאת פתיחת עונה מה יהיה בסוף העונה? |
עמודים: 1 2 3 [4]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אם זאת פתיחת עונה מה יהיה בסוף העונה? (נקרא 10449 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
גדי, יש לי שלושה דברים לומר לך: 1. ראשית, ברוך הבא לפורום  הגיע הזמן שנראה אותך כאן אתנו - תרגיש בבית  2. שאפו על התגובה המושקעת, עם כזו תגובה ראשונה - יש גם יש מקום להמשכיות.. 3. מורגש שאתה אוהב את מישל - לפי הידוע לי הוא אוהב אותך לא פחות... [/quote] תודה רבה רפי שמח להצטרף לפורום יש פה המון דברים מעניינים מחכה לעלות לכם דוח! תודה רבה
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 בקצב הזה השאלה לכותרת מאוד ברורה : עמר לא ישאיר לנו דגים בכלל  סרטון מותח ודוח מדהים 
|
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
סוף סוווווווווף.... אחרי כל המעבר דירה וכל הבלאגן שהשתרך אחרי ישבתי כמו שצריך עם פופקורן וצפיתי בסרט המדהים הזה... תשמע. נעתקו לי המילים... המוח מגביל אותם.. אז לא מפעיל את הראש כותב ישר מהלב  מישל אח שלי... הספקתי עוד לנופף לך לשלום כמה ימים אחרי מהסירה של אהרון ביום יבש במיוחד עבור שנינו, ועדיין לא קראתי אז את הדוח הזה... לא חוויתי איתך את הרגעים הלא נורמליים האלה, שבאו לידי ביטוי הכי טוב מבחינתי- בשתיקה שלך לאורך כל הפייט. השתיקה הרועמת. תבין אחי חשתי ממש עד קצות העצבים שלי בגוף את מה שעבר עליך ב12 דקות הרות הגורל האלה..... הרגעים שאתה קולט שיש לך עסק עם בהמה שלא נתקלת בה בעבר, ומעטים נתקלו בשנים האחרונות... העוצמה של הרגעים האלה והחששות שמיד נצמדות אליהם כמו עלוקות ומגרדות לך בכל הגוף...... עד השנייה הזו הדג מפרפר על הסיפון.... יכול להבין ולחוש את כל זה למרות שעוד לא חוויתי בעצמי, רק מהרצון לחוות ומהדמיון  כל זה בא לידי ביטוי כלפי חוץ ברגע אחד קטן ומהיר - שסימנת לחברים להכין את הגנץ' הגדול יותר  משהו לגבי הפייט עצמו... מוריד בפניך את הכובע ואת כל השערות אחריו. עשית את זה כמו גדול, בנחת, בשיקול דעת ובריכוז מופלא, לא נתת לו רגע אחד של שליטה אתה פשוט כיוונת אותו כל הדרך אל היובש!!! וכל זה למרות סערת הרגשות הפנימית.. מדהים אחי. פשוט.. מדהים. לא מאמין שזה הראשון שאתה מרים במשקל הזה.. שעות, ימים, חודשים של לימוד מעמיק פה בפורום וצפייה בסרטונים, וכמובן ניסיון אישי בים, פשוט יצאו לך החוצה בצורה טבעית ברגעי האמת  אחד ענק לכל מי שרוצה להתקדם בענף הדייג הספורטיבי, בכלל בחיים  הדרך שעברת עד הדוח הזה.. מופת לכל חברי הפורום המחפשים להיות מקצוענים באשר הם. זוכר כמו רפי וכמו רבים אחרים שכתבו פה וגם אלה שלא את הימים הראשונים שלך בפורום.. את החלומות והחלום הגדול מכולם להביא אינטיאס רציני וגדול.. חלום שהגשמת אם אני זוכר נכון עוד באותה שנה (או אחת אחריה?) עם תפיסה מדהימה בחורף של אחד עסיסי מהחוף... לקרוא את התיאור של גדי עליך פשוט משלים את הסיפור שלך כמו סיגריה טובה אחרי על האש  יותר מכל אחד בעולם- לך פשוט מגיע שפע ענק כזה ואפילו הרבה יותר! ההלם שלך בנפילת המתח הדרמטית הזאת מיד אחרי שלא יודע מאיפה שאבת כוחות אחרונים תפסת עוד גנץ' והנפת אותו לסיפון, ההלם הזה מסכם כ"כ הרבה השקעה, לימוד והתנסות, הצלחות ואכזבות, חלומות, עקשנות וחוסר יאוש.... לאנשים כמוך מגיע! ובלי קשר לכל זה.. מישל כאדם שכותב ואני יודע טוב מאוד כמה שהוא מתכוון לזה "לא כועס על אף אחד".. לאנשים כמוך פשוט מגיע  מקווה שאתה מרגיש כמה אני שמח בשבילך ידידי... לא רק שהצתת לנו, לכל השותפים לחלום, את העונה, גם בלי שום קשר לזה... פשוט כיף לי לשמוח איתך  אני יודע מה עברת עד שהגעת לזה  ומאחל: זה הקטן... גדול יהיה 
|
|
|
|
|
|
מישל עמר
|
דייג זה קודם כל להנות הדגים זה בונוס חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
סוף סוווווווווף.... אחרי כל המעבר דירה וכל הבלאגן שהשתרך אחרי ישבתי כמו שצריך עם פופקורן וצפיתי בסרט המדהים הזה... תשמע. נעתקו לי המילים... המוח מגביל אותם.. אז לא מפעיל את הראש כותב ישר מהלב  מישל אח שלי... הספקתי עוד לנופף לך לשלום כמה ימים אחרי מהסירה של אהרון ביום יבש במיוחד עבור שנינו, ועדיין לא קראתי אז את הדוח הזה... לא חוויתי איתך את הרגעים הלא נורמליים האלה, שבאו לידי ביטוי הכי טוב מבחינתי- בשתיקה שלך לאורך כל הפייט. השתיקה הרועמת. תבין אחי חשתי ממש עד קצות העצבים שלי בגוף את מה שעבר עליך ב12 דקות הרות הגורל האלה..... הרגעים שאתה קולט שיש לך עסק עם בהמה שלא נתקלת בה בעבר, ומעטים נתקלו בשנים האחרונות... העוצמה של הרגעים האלה והחששות שמיד נצמדות אליהם כמו עלוקות ומגרדות לך בכל הגוף...... עד השנייה הזו הדג מפרפר על הסיפון.... יכול להבין ולחוש את כל זה למרות שעוד לא חוויתי בעצמי, רק מהרצון לחוות ומהדמיון  כל זה בא לידי ביטוי כלפי חוץ ברגע אחד קטן ומהיר - שסימנת לחברים להכין את הגנץ' הגדול יותר  משהו לגבי הפייט עצמו... מוריד בפניך את הכובע ואת כל השערות אחריו. עשית את זה כמו גדול, בנחת, בשיקול דעת ובריכוז מופלא, לא נתת לו רגע אחד של שליטה אתה פשוט כיוונת אותו כל הדרך אל היובש!!! וכל זה למרות סערת הרגשות הפנימית.. מדהים אחי. פשוט.. מדהים. לא מאמין שזה הראשון שאתה מרים במשקל הזה.. שעות, ימים, חודשים של לימוד מעמיק פה בפורום וצפייה בסרטונים, וכמובן ניסיון אישי בים, פשוט יצאו לך החוצה בצורה טבעית ברגעי האמת  אחד ענק לכל מי שרוצה להתקדם בענף הדייג הספורטיבי, בכלל בחיים  הדרך שעברת עד הדוח הזה.. מופת לכל חברי הפורום המחפשים להיות מקצוענים באשר הם. זוכר כמו רפי וכמו רבים אחרים שכתבו פה וגם אלה שלא את הימים הראשונים שלך בפורום.. את החלומות והחלום הגדול מכולם להביא אינטיאס רציני וגדול.. חלום שהגשמת אם אני זוכר נכון עוד באותה שנה (או אחת אחריה?) עם תפיסה מדהימה בחורף של אחד עסיסי מהחוף... לקרוא את התיאור של גדי עליך פשוט משלים את הסיפור שלך כמו סיגריה טובה אחרי על האש  יותר מכל אחד בעולם- לך פשוט מגיע שפע ענק כזה ואפילו הרבה יותר! ההלם שלך בנפילת המתח הדרמטית הזאת מיד אחרי שלא יודע מאיפה שאבת כוחות אחרונים תפסת עוד גנץ' והנפת אותו לסיפון, ההלם הזה מסכם כ"כ הרבה השקעה, לימוד והתנסות, הצלחות ואכזבות, חלומות, עקשנות וחוסר יאוש.... לאנשים כמוך מגיע! ובלי קשר לכל זה.. מישל כאדם שכותב ואני יודע טוב מאוד כמה שהוא מתכוון לזה "לא כועס על אף אחד".. לאנשים כמוך פשוט מגיע  מקווה שאתה מרגיש כמה אני שמח בשבילך ידידי... לא רק שהצתת לנו, לכל השותפים לחלום, את העונה, גם בלי שום קשר לזה... פשוט כיף לי לשמוח איתך  אני יודע מה עברת עד שהגעת לזה  ומאחל: זה הקטן... גדול יהיה  אח יקר ריגשת אותי עד דמעות .פגעת בול בכל פרט כאילו היית בתוך המח שלי ,גם בפייט וגם בכלל כל הדרך שעברתי.חשבתי שרק אני ואלוהים יודעים מה עברתי , אבל אתה גם הרגשת והבנת אותי.קשה לתאר באמת מה עבר עליי בשנתיים האלה.אם זה ציוד הכי טוב , שעות וימים בים בלי לוותר על שניה ללא מקל ביד , נסיונות בכל סגנון שקיים .והכי חשוב זה להיות בים שהאשה והילדים נפגעים מזה אבל תומכים ולא עוצרים לי את הכיף , שזה הדבר שבלעדיו לא הייתי מגיע לכל זה .אני עוד לא בשלב של ללמד אבל בהזדמנות זאת אני רוצה לתת טיפ לדייגים המתחילים שרואים סרטונים ואומרים מתיי גם אנחנו נתפוס ככה .אז נכון הציוד חשוב ודעת לקשור ולדוג גם צריך לדעת .אבל הדבר הכי חשוב זה התמדה ורצון ולא להתייאש ולא לוותר אם לא תופסים באותו יום, לחזור הביתה שמחים שהייתם בים ולהגיד שפעם הבאה זה יבוא.ולא לסמוך על המזל , לעבוד לעבוד ולעבוד .כמה שתהיו יותר בים יהיה לכם יותר סיכוי.סליחה על החפירות הייתי חייב , קצת קשה לי בכתב להסביר הכל , אבל כל מי שרוצה לדבר לשאול שאלות אני כאן בשבילכם עם הרבה סבלנות.(לדייגים המתחילים כמובן )בנימין אוהב אותך אחי תודה
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח ואיזה סרטון!!! ואיזה מפלץץץץץץ כל הכבוד נהנתי לקרוא ובמיוחד מהסרטון
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
סוף סוווווווווף.... אחרי כל המעבר דירה וכל הבלאגן שהשתרך אחרי ישבתי כמו שצריך עם פופקורן וצפיתי בסרט המדהים הזה... תשמע. נעתקו לי המילים... המוח מגביל אותם.. אז לא מפעיל את הראש כותב ישר מהלב  מישל אח שלי... הספקתי עוד לנופף לך לשלום כמה ימים אחרי מהסירה של אהרון ביום יבש במיוחד עבור שנינו, ועדיין לא קראתי אז את הדוח הזה... לא חוויתי איתך את הרגעים הלא נורמליים האלה, שבאו לידי ביטוי הכי טוב מבחינתי- בשתיקה שלך לאורך כל הפייט. השתיקה הרועמת. תבין אחי חשתי ממש עד קצות העצבים שלי בגוף את מה שעבר עליך ב12 דקות הרות הגורל האלה..... הרגעים שאתה קולט שיש לך עסק עם בהמה שלא נתקלת בה בעבר, ומעטים נתקלו בשנים האחרונות... העוצמה של הרגעים האלה והחששות שמיד נצמדות אליהם כמו עלוקות ומגרדות לך בכל הגוף...... עד השנייה הזו הדג מפרפר על הסיפון.... יכול להבין ולחוש את כל זה למרות שעוד לא חוויתי בעצמי, רק מהרצון לחוות ומהדמיון  כל זה בא לידי ביטוי כלפי חוץ ברגע אחד קטן ומהיר - שסימנת לחברים להכין את הגנץ' הגדול יותר  משהו לגבי הפייט עצמו... מוריד בפניך את הכובע ואת כל השערות אחריו. עשית את זה כמו גדול, בנחת, בשיקול דעת ובריכוז מופלא, לא נתת לו רגע אחד של שליטה אתה פשוט כיוונת אותו כל הדרך אל היובש!!! וכל זה למרות סערת הרגשות הפנימית.. מדהים אחי. פשוט.. מדהים. לא מאמין שזה הראשון שאתה מרים במשקל הזה.. שעות, ימים, חודשים של לימוד מעמיק פה בפורום וצפייה בסרטונים, וכמובן ניסיון אישי בים, פשוט יצאו לך החוצה בצורה טבעית ברגעי האמת  אחד ענק לכל מי שרוצה להתקדם בענף הדייג הספורטיבי, בכלל בחיים  הדרך שעברת עד הדוח הזה.. מופת לכל חברי הפורום המחפשים להיות מקצוענים באשר הם. זוכר כמו רפי וכמו רבים אחרים שכתבו פה וגם אלה שלא את הימים הראשונים שלך בפורום.. את החלומות והחלום הגדול מכולם להביא אינטיאס רציני וגדול.. חלום שהגשמת אם אני זוכר נכון עוד באותה שנה (או אחת אחריה?) עם תפיסה מדהימה בחורף של אחד עסיסי מהחוף... לקרוא את התיאור של גדי עליך פשוט משלים את הסיפור שלך כמו סיגריה טובה אחרי על האש  יותר מכל אחד בעולם- לך פשוט מגיע שפע ענק כזה ואפילו הרבה יותר! ההלם שלך בנפילת המתח הדרמטית הזאת מיד אחרי שלא יודע מאיפה שאבת כוחות אחרונים תפסת עוד גנץ' והנפת אותו לסיפון, ההלם הזה מסכם כ"כ הרבה השקעה, לימוד והתנסות, הצלחות ואכזבות, חלומות, עקשנות וחוסר יאוש.... לאנשים כמוך מגיע! ובלי קשר לכל זה.. מישל כאדם שכותב ואני יודע טוב מאוד כמה שהוא מתכוון לזה "לא כועס על אף אחד".. לאנשים כמוך פשוט מגיע  מקווה שאתה מרגיש כמה אני שמח בשבילך ידידי... לא רק שהצתת לנו, לכל השותפים לחלום, את העונה, גם בלי שום קשר לזה... פשוט כיף לי לשמוח איתך  אני יודע מה עברת עד שהגעת לזה  ומאחל: זה הקטן... גדול יהיה  אח יקר ריגשת אותי עד דמעות .פגעת בול בכל פרט כאילו היית בתוך המח שלי ,גם בפייט וגם בכלל כל הדרך שעברתי.חשבתי שרק אני ואלוהים יודעים מה עברתי , אבל אתה גם הרגשת והבנת אותי.קשה לתאר באמת מה עבר עליי בשנתיים האלה.אם זה ציוד הכי טוב , שעות וימים בים בלי לוותר על שניה ללא מקל ביד , נסיונות בכל סגנון שקיים .והכי חשוב זה להיות בים שהאשה והילדים נפגעים מזה אבל תומכים ולא עוצרים לי את הכיף , שזה הדבר שבלעדיו לא הייתי מגיע לכל זה .אני עוד לא בשלב של ללמד אבל בהזדמנות זאת אני רוצה לתת טיפ לדייגים המתחילים שרואים סרטונים ואומרים מתיי גם אנחנו נתפוס ככה .אז נכון הציוד חשוב ודעת לקשור ולדוג גם צריך לדעת .אבל הדבר הכי חשוב זה התמדה ורצון ולא להתייאש ולא לוותר אם לא תופסים באותו יום, לחזור הביתה שמחים שהייתם בים ולהגיד שפעם הבאה זה יבוא.ולא לסמוך על המזל , לעבוד לעבוד ולעבוד .כמה שתהיו יותר בים יהיה לכם יותר סיכוי.סליחה על החפירות הייתי חייב , קצת קשה לי בכתב להסביר הכל , אבל כל מי שרוצה לדבר לשאול שאלות אני כאן בשבילכם עם הרבה סבלנות.(לדייגים המתחילים כמובן )בנימין אוהב אותך אחי תודה בכיף אחי.. תודה לך על שיתוף החוויה שבהחלט צמררה אותי. שמת דגש על עניין חשוב מאין כמותו- משפחה נהדרת שהתברכת בה.. תמשיך להודות לבורא עולם כל בוקר  וגם עניין ההתמדה ואי הכניעה ליאוש, ומעבר לכך- המדרגה להיות בשמחה על עצם הניסיון, ועל הניסיון שנצבר גם אם היציאה הייתה יבשה- זו מדרגה גבוהה.. השיעור הראשון והאחרון שצריך להילמד בפקולטה למדעי הדייג. אשריך 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 31, 2015, 08:54:16 AM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
רק עכשיו התפניתי לראות את הסרטון, ברוגע - בשלווה, בשקט.... מה אומר אחי?? נגמרו המילים אחרי דג וסרטון כאלה מילה אחת עוד אפשר להוציא שאפו!!! ועוד 2 מילים אוף דה רקורד הלוואי עלי 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
מישל עמר
|
דייג זה קודם כל להנות הדגים זה בונוס חבר פורום    
מנותקגיל:
51