תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
23/12/2011 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00 | גיג קטן - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 10 | 20 |
14:00 | שרימפס - bootomship | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 10 | 15 |
14:30 | שרימפס - lucanos madai | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 1 | 3.8 |
הדו"ח:
שלום לדייגי הפורום

זהו דוח ראשון שלי באתר זה ומקווה שלא האחרון
למען גילוי secret.gifנאות אני יבואן של ציוד דייג מחברת פ.ל פישינג מעגן מיכאל אשתדל מאד לכתוב דוחות מלמדים ולא מפרסמים.
sml15;צלצול הנייד המעורר מקפיץ אותי מהמיטה ומזכיר לי שסוף סוף מורידים
את רוני למים לאחר שנה של יובש. קפה שחור להתעוררות עולה על הקטנוע בדרך לרפת מקום מושבה של רוני בשנה האחרונה. בדרך מקבל טלפון מדויד השותף היקר ואחיו ז'אן ז'אק מחלוצי שיטת הג'יג בארץ.ורוני אתם שואלים מי זאת רוני ובכן רוני זאת הסירה של דויד שעשתה איתו עליה לפני 7 שנים (תמונות בהמשך)אנחנו בדרך הם מודיעים.
15 דקות מאוחר יותר על הטרקטור בדרך לים מצפים לים שקט ורגוע לאחר המזרחיות המטורפות. אך אכזבה קלה, הים טיפה עובד ושקט לא יהיה לנו.מגיעים לסלע ב 10 מטר כדי לתפוס כמה דגים לפיתיון ומבינים לאחר 15 דקות שדגים חיים לא יהיו המנה המוגשת בתפריט.נקודה ראשונה, דויד מחפש אות חיים ב-פ.פ אך אני מזכיר לו שהנקודה הזאת סודית ואפילו הדגים מסתתרים. הורדה ראשונה BOTTOMSHIP מחומש בגמברי ומקל ALL AROUND עד 120 גרם ,20 שניות יש אכילה, סופר עד 5 הוק סט קטן והדג נעול. מלחמה עיקשת עם יציאת חוט יפה ועולה לסירה חזיר של 3ק"ג דקה אחר כך ז'אן ז'אק עם ג'יג ראש אדום ובייבי אינטיאס על המקל שעלה נשם אויר צח וחזר למים 5 דקות נוספות ועוד שלושה עלו לאויר וחזרו למים. אחרי מתיחת השרירים הזו החלטנו שנכנסים לעמוקים לחפש את ההורים. שש שעות של חיפושים לא הניבו תוצאות. חזרנו לגן הילדים שבשעת הצהריים המאוחרות כבר היו מאד רעבים 45 דקות של ניסויי דמויים ומקלות הניבו שלל של עשרה חזירים ועשרה בייביז שנתפסו על BOOTOMSHIP ועל ג'יג .באחד המקרים דויד שעבד עם LUCANOS 100 גרם ירוק מעלה אותו באיטיות עד לפני המים(דרך אגב העבודה הנכונה עם מדאי היא הורדה מהירה והעלאה איטית של הדמוי)ואחריו עולה בשחיה צורנית ויופי מרהיב דורדו מדהים. ברגע שדויד רואה אותו הוא מאט את הדמוי וברגע התקיפה, משחרר את ניצרת הרולר השוכב, דבר המאפשר לדג לקחת את הדמוי בקלות.הוק סט עדין מאד והדג נעול ולאחר מאבק קצר דוראדו של 3.8 ק"ג על הסירה.
בסופו של יום ההשקה המחודשת של רוני הובילה ליום מהנה שלל יפה והזדמנות לדוג עם מאסטרים בדייג
עד לפעם הבאה
דייג מוצלח לכולם
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6gLQFl-dO9U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>