| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/8/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - DOU | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 2 | ּוגם סרגוסים | |
הדו"ח:
ראשית לפני הדו"ח- מחילה לרפי, שמן הסתם יעיר לי על מילוי פרטי הדו"ח- אז סליחה אבל אין לי מושג איך מוסיפים מספר דגים

לדו"ח:
נתחיל בטיול בשישי האחרון, אירגנו לילה לבן- אני שרון ועוד חבר בשם איתי מבית שמש, אחרי לילה עם ים של קפיצות ללא תוצאות ירדנו לטייל קצת בחוף- לא היו הרבה קפיצות אבל פיצוץ של גומבר ענק על שרון שלא נתפס, ועוד לברק על איתי שכן נתפס

זה הסרטון (1) :
ממשיכים לאתמול בלילה- אני איתי ושרון מתלבטים... זריחה- דייג לילי?!

שרון בוחר ללכת על הנקודה הקבועה, אני ואיתי מבינים שיש דיווחים על טרחונים קטנים שמנשנשים בגיזרה חדשה- כמובן הולכים על זה..
אחרי הליכה של טירונות 018
מזיעים ועייפים מגיעים לנקודה.מיד לפני פתיחת המקל כבר יש תנועה, 3 זריקות ו...
סרטון (2):
באמת כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.. ידוע שלטרולוסים/טרחונים (בייבים) יש כוח למשוך לך חוט ולנגוח בטירוף גם אם הוא לא עובר את ה300-400 גרם. אני מבסוטטט
אחרי הרבה יציאות אני חושב שמגיע לי...מה שלא גיליתי זה שפעם ראשונה אשתי בירכה אותי ש"היום אתה תתפוס" איזושהי סגולה מאחד הדו"חות האחרונים כמדומני

עם אשת חיל כזאת קשה לה' יתברך לסרב

אמרתי אם כבר התחלנו ברגל ימין- בוא ננסה לקבל נעילה בלייב
אמרנו ברכה של האישה? זה הגיע חזק (הסרטון הבא יהיה מצונזר ועם מוזיקת רקע מפאת כמות שטויות שיצאו מהפה בעקבות התרגשות מטופשת של תינוק שקיבל זה עתה את המטרנה שלו של הבוקר) כולה נעילה בלייב- תשאלו את אייל כמה זה אמור להיות טבעי (אצל מקצוענים)סרטון (3)
אחרי שאני מבין שהלילה הזה מבורך מחליט להוריד רגל מהגז ומנסה לעבור קצת לפתיון.
ומי בא על הגמברי?! נכון

סרטון (4)
טוב, בוא נקווה להפתעה, מה יכול להיות כאן עכשיו?! נדליק סגריה נשים ת'מקל נראה מה יהיה

המקל בוםםםםםםם- לא צולם מפאת הלחץ- גומבר מוערך כ700 גרם נלחם בערך 10 שניות ומעיף אלי חזרה את החוט (כמובן ללא קרס!)
אני מבואס, זה יכל להיות חלומי... הם רק לא ידעו שהלילה הזה אני מבורך

שוב זורק- והפתעה:
סרטון(5)
מוציא שוב כמה חתיכות יפות,
ושוב
סרטון (6)
אני רואה שהולך טוב- אז בוא נלך על סרטוני לייב:
סרטון(7)
בין לבין שוב פיצוץ מגומבר שאפילו תועד טיפונת אל לצערי בדייג פתיונות אין כבל

סרטון(

ושוב- "לייב" (פילון)
סרטון(9)
לסיום? זוג חביבים:
סרטון(10)
כמה דברים :
1. אין לי מושג איך עורכים סרטונים- אשמח לטיפים לדו"ח הבא.
2. בסרטון הראשון הדג שוחרר- לא אכפת לי להיכנס לתחרות על אף שהזוכה כבר ברור כשמש
.3. הייתה תפיסה של "כחילה ממש גדולה שלא הצלחתי להסריט.
4. שעה לסוף, לחבר שלי הייתה דפיקה על המקל שלקחה את החכה למים והוא כמובן קפץ למים בכל זאת סולפרה וסטרדיק למעלה מ1000 ש"ח.. הבעיה שהמשקפיים שלו נשארו במים. ליבי איתך רם
.5. שרון ודן הייתם חסרים מאוד. (זה מיועד לג'וקר
בקיצור..
לילה 10!
סרטונים 10!
ברכות מהצדיקה 10!
שנאמר- י*ש*ת*ב*ח -- ה*מ*ל*ך!!!
שלום שלום

הסרטונים צונזרו.

)
איפה היה הדייג לילה?