שלום ובוקר טוב לחברי הפורום
שמי זוהר, מתגורר בגליל העליון.
כבר כמה שנים שאחי מנסה להחזיר אותי לדיג ( הוא דג בעיקר מהחוף ) , לאחרונה הוא העלה את הרעיון של דיג מקיאק.
הוא הפנה אותי לפורום זה לראות, לקרוא ואולי להשתכנע.
ביליתי ימים ושעות בפורום, קורא, מסתכל ומנסה להחליט האם באמת כדאי.
האישה נתנה ברכתה (קח אותו היא אמרה לו) , דיון מעמיק (עד כמה ששני ילדים יכולים ) עם שכן נהדר שיוצא עם קיאק כבר שנים ויש החלטה! הולכים לקנות קיאק.
אני חייב לציין שהמטרה העיקרית שלי היא להזיז את תבנית הג'לי הזו שנקראת גוף, כאשר הדיג יהיה הגזר שבקצה המקל.
אז יום שישי האחרון, השכן ( נהדר כבר אמרתי? ) ואני יוצאים לקפטן ג'ק, נכנסים, מסניפים קצת מהאווירה , מנסים להוריד קצת מההתרגשות.
לאחר כמה דקות נכנסים למשרד ויושבים עם צור כדי לבנות את החבילה, צור מציע, השכן מתקן לעיתים, לעיתים לא מסכים, אך בסופו של דבר שניהם רוצים את הכי טוב כדי לדאוג שאתמכר בקלות.
אבל, צריך גם ציוד כדי לדוג, לא? , כאן נכנס סלאח לתמונה, מגיע אליו ומבקש שיכין לי סט , לא הכי יקר וגם לא הכי זול, סט שאוכל להתמודד איתו ושילווה אותי תקופה לא קצרה.
סלאח ממליץ, לאחר כמה דקות יש תיקון לגבי החכה והופ.. משלמים.
אני לא מתיימר להבין הכל, אני יודע שיש לי קילשון 15 , ציוד בטיחות וסט אחד להתחלה.
ההתחייבות שלי כלפי אישתי היא פעם בשבוע יציאה( כמו חדש כושר) , וכאן יש לי את השכן שיללוה וידריך אותי.
אשמח כמובן להצטרף לקבוצות שיוצאות, אך אני מניח שזה ייקח קצת זמן , לפחות עד שהג'לי יתייצב.
סופר את הימים ליציאה הראשונה, שתגיע בשבת הקרובה.
המשך יום נהדר
זוהר