שחר תודה רבה על שיתוף!! 
נניח ואני עובד עם מקל 5-20 גרם וחוט 0.14 עם סיליקון של 5 גרם ו קרס כמו בתמונה 3.5 גרם
אך בדיוק אתה מייצר תנועת "דארט" במיוחד עם סיליקון מקופף (זה לא פוגע בשחיה ופרזנטציה)?
ניתן בכלל להגיע למרחק סביר בזריקה? לא שצריך לזרוק ממש רחוק ! אבל בכל זאת 8-10 מטרים..
לגבי בומבט - מעולם לא אהבתי וגם עכשיו לא
משתמש בעיקר בפטנט שצריפתי בפוסטים קודמים למאלה כדי להגיע למרחקים - רק מה חוף חולי!
כמובן שגם דרופ-שוט לא נפסל אצלי אבל משנורא מעניין אותי בשיטה שאתה מדבר אליה אם הבנתי אותך נכון
כמובן - את האפקט של ציפה במקום!!
יש מצבים שאני מזהה דג במרחק של 5-7 מטר ממני - סיליקון עובר לו מתחת לאף - הוא עוקב וממש ברגע אחרון
עושה פרסה. ברגעים האלה שאני מבין שהוא אליו הייתי רוצה לעצור לרגע "באוויר" ולתת לו הזדמנות
אבל במצב שלי סיליקון שוקעה ובד"כ נבהל או שפשוט ממשיך לדרכו
מצב כזה קרה לי מספר פעמים עם לברקים גדולים - לאומת זאת עם היה על ידי שותף עם כלף
תקיפה היית תמיד מגיע ברגעים של עצירה!!
הייתי שמח מאוד עם תוכל להרחיב בעניין " ציפה במקום"
תודה רבה על שיתוף
שי

נניח ואני עובד עם מקל 5-20 גרם וחוט 0.14 עם סיליקון של 5 גרם ו קרס כמו בתמונה 3.5 גרם
אך בדיוק אתה מייצר תנועת "דארט" במיוחד עם סיליקון מקופף (זה לא פוגע בשחיה ופרזנטציה)?
ניתן בכלל להגיע למרחק סביר בזריקה? לא שצריך לזרוק ממש רחוק ! אבל בכל זאת 8-10 מטרים..
לגבי בומבט - מעולם לא אהבתי וגם עכשיו לא
משתמש בעיקר בפטנט שצריפתי בפוסטים קודמים למאלה כדי להגיע למרחקים - רק מה חוף חולי!
כמובן שגם דרופ-שוט לא נפסל אצלי אבל משנורא מעניין אותי בשיטה שאתה מדבר אליה אם הבנתי אותך נכון
כמובן - את האפקט של ציפה במקום!!
יש מצבים שאני מזהה דג במרחק של 5-7 מטר ממני - סיליקון עובר לו מתחת לאף - הוא עוקב וממש ברגע אחרון
עושה פרסה. ברגעים האלה שאני מבין שהוא אליו הייתי רוצה לעצור לרגע "באוויר" ולתת לו הזדמנות
אבל במצב שלי סיליקון שוקעה ובד"כ נבהל או שפשוט ממשיך לדרכו
מצב כזה קרה לי מספר פעמים עם לברקים גדולים - לאומת זאת עם היה על ידי שותף עם כלף
תקיפה היית תמיד מגיע ברגעים של עצירה!!
הייתי שמח מאוד עם תוכל להרחיב בעניין " ציפה במקום"
תודה רבה על שיתוף
שי
לא רואה בעייה מיוחדת לזרוק 8 גרם עם מקל 5-20
נכון זה לא נזרק כמו דמוי אבל לא הרבה פחות טוב וגם משתנה מאוד מסיליקון לסיליקון (אווירודינמיות)
מקופף את הסיליקון(רק מעט לצורת בננה כמו של כלב ) רק כאשר רוצה להוליך אותו כמו כלב שאר הזמן הוא ישר על הקרס עובד מעולה בצורות מסויימות
רוב הצורות עם הבטן המלאה ועגולה ילכו כמו כלבים גם בלי הכיפןף
במצב רגיל מוציא דארטים בדיוק כמוך.. מכה מהמקל
ניסתי לא מעט דרופשוט בעבר יש לו מעט יתרונות והרבה חסרונות בעייני מתאים רק למצבים מאוד ספציפים מהחוף (דייג בצמוד מאוד למזחים או מאוד סטטי בזרמים מהחוף )
הבנת מעולה ציפה מבקום ציפה טבעית יותר התנהגות מ ד ה י מ ה ! בזרמים שחחיה בגובה קו המיים בצורה הכי טבעית שראיתי באיטיות ועם עצירות ממש כמו הבורים על המיים...
התהגות לא מסודרת בגרקים (לעיתים ילך שמאלה לעיתים ימינה ולמעלה וכן הלאה )
הכי יפה שאין סוף למבחר של הסיליקונים כל אחד יעשה משהו אחד יותר טוב מהשני ולהפך (שעות של גילוי והנאה ) מספיק ששינת את רוחב הזנב בדמוי מאוד דומה והוא מתנהג אחרת לגמרי בזרם או על המיים
תיארת את אחד המצבים הקלאסים שהעירו אצלי את המחשבה הזאת מניסיוני עצירה מוחלטת של הסליקון ולתת לו להיסחף עם הקפצות עדינות כל פרק זמן ארוך יחסית לעיתים עושה את ההבדל (ללא משקל כמובן ) לפעמים ולפעמים הם פשוט לא פותחים את הפה ..
מקווה שהרחבתי קצת בעניין למעלה
ובכל מקרה זה היופי של העניין יש אין ספור סיליקונים ומאוד בזול מה שאומר המון שעות הנאה והתנסות בים
בהצלחה

) שפגשתי וגם עובד בשיטה , מסר לי סיליקון בזמנו
)