עדיין זוכר את זה טוב, פעם ראשונה יצאתי לדוג בים היתה לפני 4 שנים עם בן דוד שלי שהתמקד בדיג אראסים. לא היה לי מושג מה זה דיג ודגים, אפילו בזמנו לא הייתי אוכל דגים. באותו יום קיבלתי הכל מוכן ציוד, בצק ועמדת דיג טובה. יציאה ראשונה חזרתי גמור עם כמה דגים, גמור מכמות האדרנלין שזרמה לי בכל הגוף. אחרי כמה יציאות התרגלתי והתחלתי ללמוד איך קושרים חוטים, איך מתנהגים עם הדגים, איך להבחין באכילות והכל.
שנה אחרי, עוד סיבוב אראסים. אראסים אראסים אראסים אראסים.....התחיל להיות משעמם, מה אין דגים בים חוץ מהאראסים???
מתחיל בחפירות שלי - שלא הסתיימו עד היום- ומגלה שיש את האפשרות לשלם לסקיפר ולצאת איתו לעומק לדוג מסירה. יא חביבי....אני יחזור הביתה עם הרבה דגים, ואחלק לחברים ולקרובים ולשכנים, לפחות ככה חשבתי
אבל לא הלך לי באותה תקופה, הייתי חייב לחזור ללימודים בחול. לפני סיום הסמסטר מבקש מבן דוד שלי לשריין לנו מקומות על סירה 3 ימים אחרי תאריך החזרה ארצה. אני נוחת בארץ עם רולר איכותי מאוד של חברת DAM שרכשתי בחול, ומתחיל להתארגן ליציאה ראשונה לבולוס, רמת האדרנלין כבר בשמים לפני היציאה. טוב אנחנו על הסירה ביום שרבי, מפליגים לכיוון ראש הכרמל שני דגים ראשונים על הסירה אני מעלה וכולם מביטים בי וחשבו אותי לדייג וותיק
. לילה קשה מאוד, החברה מתייאשים מהר ומסתובבים בדרך חזרה. אני חוזר עם כמה דגים גאה בעצמי......מה עשיתי לעצמי??? נדבקתי....כן כן נדבקתי בחיידק שקוראים לו דיג מסירה. לא יעזור, אבא אמא אין טעם לכל נסיונות הגמילה. מאותו יום אני חולה במחלה שהפכה להיות כרונית
ככה נדבקתי, חליתי והתחיל מסע הדיג שלי. אני כל הזמן חושב על הים, הים הפך להיות מחלה ותרופה
בתחילת הדו"ח הזכרתי שהתחלתי בחפירות כבר מזמן, תוך החפירות שלי נתקלתי בתחילת השנה בפורום הזה, עשיתי הרשמה וגיליתי את האווירה החמימה בפורום, ותוך חודשים ספורים למדתי הרבה מחברי הפורום והתחלתי להשתתף בדיונים שונים בפורום הדיג מסירה, אבל דו"ח אחד לא העליתי. אני לא רגיל לזה ולא הייתי רגיל לתעד את התפיסות שלי, רק כשרציתי לגרות כמה מאנשי הקבוצה שלי.
חברים, הנה סרטון קצר של כמה מהתפיסות שלי מהעונה שעברה, כי השנה עדיין יבש ואין על מה לדוויח. אני בעיקר יוצא לבולוס, ובדרך יציאה וחזרה גורר עם דימוי אהוב עליי שהביא בעונה שעברה 13+ דגים.
מבטיח בעתיד הקרוב להעלות דוחות כשיש על מה לדוויח, כי מהדוחות נכיר יותר אחד את השני
סאמח
הסרטון: