פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דיג באגם כפר הנשיא |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג באגם כפר הנשיא (נקרא 3227 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה שהירדן נמוך ואם אין בו קרפיונים כרגע אז הם גם לא יגיעו לאגם, זו דרך אחת להסתכל על זה. הדרך השניה להסתכל על זה היא שאם יש מקום שכרגע יכולים להיות בו קרפיונים כי הוא מספיק גדול ועמוק, זה שם...
אם לא מנסים, לא יודעים .
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
זה שהירדן נמוך ואם אין בו קרפיונים כרגע אז הם גם לא יגיעו לאגם, זו דרך אחת להסתכל על זה. הדרך השניה להסתכל על זה היא שאם יש מקום שכרגע יכולים להיות בו קרפיונים כי הוא מספיק גדול ועמוק, זה שם...
אם לא מנסים, לא יודעים .
אתה יודע אולי מה העומק באגם בערך עכשיו? כי אם איני טועה בגשר אריק העומק עכשיו לא עובר את ה-1.8 מטר אפילו בבורות..
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם לא מנסים, לא יודעים .
אתה יודע אולי מה העומק באגם בערך עכשיו? כי אם איני טועה בגשר אריק העומק עכשיו לא עובר את ה-1.8 מטר אפילו בבורות.. אין לי מומשג לגבי עומק האגם. לגבי הבורות בגשר אריק, מצבם לא משהו... יש מעט מאד וגם הם בעומק של מטר בערך... הממוצע של העומק באזור עומד על חצי מטר בלחץ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אם אני מבין נכון, אגם כפר הנשיא המדובר (שמצאתי אותו גם באתר טיולים כלשהו) הוא מעט דרום מזרחית למושב גדות. ממשיכים בכביש לכיוון מזרח מגדות וממש בעיקול חד יורדים מהכביש לדרך עפר, באגם הזה יש סכר כמדומני.. זה המקום?
ניסיתי להגיע לשם בסוף השבוע האחרון אך ראיתי שהמקום מגודר, עם שער נעול, ואנשים היו בפנים עם קראוונים שכעקרון לא הייתה להם בעיה עם דיג לידם אבל אמרו שבעל המקום מעדיף שלא. אז איך בדיוק נכנסים לשם, מישהו מכיר את הבעלים?))
בכניסה פגשתי שני דייגים שבדיוק יצאו משם ואמרו שתפסו כמה מושטים קטנים בלבד..
|
|
|
|
ymp770
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שזה נראה מלמעלה אין עומק בכלל. יש שיחים וצמחיה שעולה מהמיים. מפלס נמוך ביותר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אני מבין נכון, אגם כפר הנשיא המדובר (שמצאתי אותו גם באתר טיולים כלשהו) הוא מעט דרום מזרחית למושב גדות. ממשיכים בכביש לכיוון מזרח מגדות וממש בעיקול חד יורדים מהכביש לדרך עפר, באגם הזה יש סכר כמדומני.. זה המקום?
ניסיתי להגיע לשם בסוף השבוע האחרון אך ראיתי שהמקום מגודר, עם שער נעול, ואנשים היו בפנים עם קראוונים שכעקרון לא הייתה להם בעיה עם דיג לידם אבל אמרו שבעל המקום מעדיף שלא. אז איך בדיוק נכנסים לשם, מישהו מכיר את הבעלים?))
זה המקום. אם תמשיך אחרי השער הנעול אתה מגיע להמשך האגם ושם תוכל להגיע עד למים. לגבי בעל המקום ודעתו על דיג, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה המקום. אם תמשיך אחרי השער הנעול אתה מגיע להמשך האגם ושם תוכל להגיע עד למים. לגבי בעל המקום ודעתו על דיג, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה... לא דיברתי איתו ישירות. דיברתי עם האנשים ששהו במקום באותו הזמן.. יכול להיות שהמידע מוטעה.. המשכתי הלאה על שביל העפר והגעתי עד לסכר. שם פירססתי וירדתי לכנרת כי כל הדרך המקום היה מגודר וגם אחרי הסכר הגדר המשיכה. ושם כבר האגם נגמר למיטב ידיעתי. כעקרון את הגדר אין בעיה לעבור להיכנס אבל פחות הרגשתי בנוח עם זה באותו היום אחרי שדיברתי עם החבר'ה, אולי בפעם אחרת. או שיש גישה שלא ראיתי?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
זה המקום. אם תמשיך אחרי השער הנעול אתה מגיע להמשך האגם ושם תוכל להגיע עד למים. לגבי בעל המקום ודעתו על דיג, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה... לא דיברתי איתו ישירות. דיברתי עם האנשים ששהו במקום באותו הזמן.. יכול להיות שהמידע מוטעה.. המשכתי הלאה על שביל העפר והגעתי עד לסכר. שם פירססתי וירדתי לכנרת כי כל הדרך המקום היה מגודר וגם אחרי הסכר הגדר המשיכה. ושם כבר האגם נגמר למיטב ידיעתי. כעקרון את הגדר אין בעיה לעבור להיכנס אבל פחות הרגשתי בנוח עם זה באותו היום אחרי שדיברתי עם החבר'ה, אולי בפעם אחרת. או שיש גישה שלא ראיתי? פעם אחרונה שביקרתי שם היתה לפני שנתיים בערך. ייתכן שדברים השתנו והוקמו גדרות...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|