פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מה עושים כדי להבריח להקת אבו נפח'ה? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה עושים כדי להבריח להקת אבו נפח'ה? (נקרא 3403 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תוך החפירות שלי בפורומים בעולם הערבי, נפלתי על שיטה יחסית קלה להבריח להקת אבו נפח'ה בנקודה איפה שאני דג. את השיטה ניסיתי אישית לפני שבוע בראש הכרמל עם אור ראשון. הלהקה נעלמה ממסך הפיש פיינדר, ולמשך 20 דקות ( דיג בדריפט חזק) לא ראיתי אותו ולא נגע בפתיון/אינצ'יקו.
איך עושים את זה???
פשוט מאוד, לאבו נפח'ה ראשון שיוצא לטייל על הסירה חותכים את הזנב ומחזירים למים. רק את הזנב כדי שישאר לו כוח לחזור אל הלהקה שלו
נסו את זה ושתפו אותנו בתוצאות
|
|
עריכה אחרונה: יולי 25, 2015, 11:24:38 AM על ידי Amwaj( סאמח)
|
|
|
|
|
|
|
גם תבריח את הדייגים המתחרים אתך על הנקודה ההההההההה
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הזוי משהו. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : יולי 25, 2015, 17:24:06 PM » |
|
סמאח תודה. מבטיח לנסות.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תוך החפירות שלי בפורומים בעולם הערבי, נפלתי על שיטה יחסית קלה להבריח להקת אבו נפח'ה בנקודה איפה שאני דג. את השיטה ניסיתי אישית לפני שבוע בראש הכרמל עם אור ראשון. הלהקה נעלמה ממסך הפיש פיינדר, ולמשך 20 דקות ( דיג בדריפט חזק) לא ראיתי אותו ולא נגע בפתיון/אינצ'יקו.
איך עושים את זה???
פשוט מאוד, לאבו נפח'ה ראשון שיוצא לטייל על הסירה חותכים את הזנב ומחזירים למים. רק את הזנב כדי שישאר לו כוח לחזור אל הלהקה שלו
בהחלט מעניין חתכת את בסיס הזנב (עמוד השדרה) או שרק את הזנב עצמו (החלק הדק) יבדק העונה בראש כרמל/אשדוד
|
|
עריכה אחרונה: יולי 25, 2015, 19:01:23 PM על ידי shragam
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
איך עושים את זה???
בהחלט מעניין חתכת את בסיס הזנב (עמוד השדרה) או שרק את הזנב עצמו (החלק הדק) יבדק העונה בראש כרמל/אשדוד חתכתי את הזנב עצמו ( החלק הדק) כדי שיוכל לשחות שוב
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה סאמח על השיתוף... מבחינתי שיתוף מאוד מאוד חשוב....  לעצם העובדה שזה מנסיון אישי יש ערך מוסף גבוה.... אם אגב יש סרטון שמציג איך וכמה לחתוך מהזנב - אשמח... בכל אופן, בוודאות מתכוון ליישם זאת בהזדמנות הראשונה... אם זה יעבוד בשיטתיות - מגיע לך פרס תגלית העונה... 
|
|
|
|
|
תודה סאמח על השיתוף... מבחינתי שיתוף מאוד מאוד חשוב....  לעצם העובדה שזה מנסיון אישי יש ערך מוסף גבוה.... אם אגב יש סרטון שמציג איך וכמה לחתוך מהזנב - אשמח... בכל אופן, בוודאות מתכוון ליישם זאת בהזדמנות הראשונה... אם זה יעבוד בשיטתיות - מגיע לך פרס תגלית העונה... בכייף רפי
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כשחותכים את הזנב לדג קשה לו לשחות וכנראה הוא מיצר וברציות במים של דג פצוע. או שזה יצור סטרס אצל הלהקה או שהם יוכלו אותו בכל מקרה שיש לי מצב של אבו נפחות אני מסתלק מהאזור ניראה לי שנוכחותם באזור מסוים מיצר סטרס אצל הדגים האחרים והם לעלמים כך שמיותר לי להישאר באזור. אני בדרך כלל מחורר אותם ומקווה שזה יצור סטרס אצל האחים שלו מבטיח לנסות
עוזי
|
|
|
|
|
כשחותכים את הזנב לדג קשה לו לשחות וכנראה הוא מיצר וברציות במים של דג פצוע. או שזה יצור סטרס אצל הלהקה זה מה שהיה מתואר בדיון שקראתי
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם זה פטנט שיוכיח את עצמו אתה מעלה פטנט חדשני ושווה מליונים! שווה נסיון,במיוחד לא בדריפט אלא בתקלה שחוזרים אליה ושאתה פוגש את הממזרים שם.
כבוד על השיתוף...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שיש לי מצב של אבו נפחות אני מסתלק מהאזור ניראה לי שנוכחותם באזור מסוים מיצר סטרס אצל הדגים האחרים והם לעלמים כך שמיותר לי להישאר באזור.
אני מסתלק אחרי ה:2-3 ראשונים, פשוט כי לרוב יש עוד... לא נראה לי שנוצר סטרס אצל דגים אחרים שנעלמים: כבר קרה לי בג'יגלייט כי אחרי אבונפחא מיד נתפס לוקוס או פרידה - ואינטיאס ממש לא נלחץ מאבו-נפחות... הדגים האחרים לא נעלמים - הם פשוט לא מגיעים לפתיון או לג'יג לפני האבונפחות הרעבתניים.... כשחותכים את הזנב לדג קשה לו לשחות וכנראה הוא מיצר וברציות במים של דג פצוע. או שזה יצור סטרס אצל הלהקה או שהם יוכלו אותו
*לפי סאמח - זה מה שהוא ראה וזה מה שעבד... השאלה אם זה ייצור את אותו אפקט על הדגים האחרים בסביבה כך שגם הם יברחו.... סאמח, היכן שנתקלת בזה - האם יש אינדיקציה אם דגים אחרים נותרו ונתפס אחרי שחרור האבונפחא שבור-הזנב?!
|
|
|
|
|
אני נותן לו נבוט לראש עד למצב זעזוע מוח וחותך אותו בקיבה רק כדי להבטיח שלא ישאר בחיים...
זורק אותו חזרה לים אולי מישהו ייהנה מארוחת הקרביים שלו...
|
|
|
|
|
רפי,
היה מדובר על הברחת האבו נפח'ה כדי להמשיך בדיג ללא הפרעות, לא היו פרטים אחרים.
את האמת אני ניסיתי את זה רק פעם אחת, שעה של ג'יג עם אור ראשון לקראת סיום יציאת בולוס. באותה נקודה תפסתי חזיר 3ק"ג +/- לפני שהתחיל האבו קקה לחסל לי את התיזרים, אחרי שהחזרתי אחד ללא זנב, לא היו נגיעות בתיזרים למשך 20 דקות ואחר כך התקפלנו וחזרנו לכיוון מעגן הקישון.
עכשיו אני לא יודיע אם זה היה במקרה שלא נתפסו הממזרים האלה למשך 20 דקות, או שזה באמת עבד, לכן אני ביקשתי מחברי הפורום - ומבקש עוד פעם- לנסות את זה ולשתף אותנו בתוצאות. אישית מזמן לא הייתי באור יום בים.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 03, 2015, 09:30:12 AM על ידי סאמח
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה