פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   למכירה סט לדיג חופי זריקה רחוקה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למכירה סט לדיג חופי זריקה רחוקה (נקרא 2763 פעמים) |
הדפסה |
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקל - daiwa megaforce 4.2m משקלי הטלה 100-250 גרם. נשמר היטב נשטף טוב אחרי כל יציאה. רולר - daiwa emcast 4500. הציוד במצב טוב ונשמר הרולר אולי צריך ניקוי וגירוז אבל גם לא חובה. הציוד נועד לזריקה רחוקה ומתמודד יפה עם דגים סטנדרטים ( לברק 3 + קילו גומבר 2 קילו גיטרן 5 קילו וכו') נמכר באיזור תל אביב. 450 שח. עוד פרטים ובירורים 0528361067 עמרי
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 24, 2016, 11:22:44 AM על ידי omrii
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אחלה רולר בהצלחה במכירת הסט
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של סט לדייג פיתיונות ,והרולר אין על הרולר אני מחזיק 3 רולרים אותו דגם , ועובדים מעולה ,בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלה דגים סטנדרטים?? מהחוף?? אתה דג בארץ?  בהצלחה במכירה שי
|
|
|
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה דגם זה בדיוק?? DAIWA EMCAST SW4500? בחיפוש ברשת לא קיבלתי תוצאות שדומות לרולרים האלו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה דגם זה בדיוק?? DAIWA EMCAST SW4500? בחיפוש ברשת לא קיבלתי תוצאות שדומות לרולרים האלו...  גיא הרולרים האלה כבר לא מייצרים אותם כי יש את הדגמים החדשים ,היחיד שיש לו אותם היום זה אליהו בכר, כמו שאמרתי לי יש 3 כאלה אני את הראשון קניתי לפני 6 שנים בדיוק , עד היום עובדים מעולה ללא בעיות או תיקונים הרולר היום בארץ נמכר במחיר 560 שקל . אני יודע שיש אותו בעוד כמה חנויות בארץ .
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2015, 15:24:42 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
רציתי רק להוסיף עוד משהו כמו כן מגיע רק שפולה אחת לרולר ,
יש לי את הדגם emcast evo גודל 5000 והשפולה מתאימה גם לרולר של הדגם emcast sw 4500
יש לי חבר שיש לו את ה - emcast plus וגם השפולה מתאימה לרולר וכך אני יודע שגם emcast sport
אותו סיפור .
|
|
|
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דגם זה בדיוק?? DAIWA EMCAST SW4500? בחיפוש ברשת לא קיבלתי תוצאות שדומות לרולרים האלו...  גיא הרולרים האלה כבר לא מייצרים אותם כי יש את הדגמים החדשים ,היחיד שיש לו אותם היום זה אליהו בכר, כמו שאמרתי לי יש 3 כאלה אני את הראשון קניתי לפני 6 שנים בדיוק , עד היום עובדים מעולה ללא בעיות או תיקונים הרולר היום בארץ נמכר במחיר 560 שקל . אני יודע שיש אותו בעוד כמה חנויות בארץ . בדיוק גם משם נקנו .... ותודה מוטי על ההערה/הארה שהם לא מיוצ רים יותר וגם על זה שהם מגיעים עם שפולה אחת כבר קיבלתי מספר טלפונים שטוענים שזה חיקוי וכו' בגלל שיש רק שפולה אחת.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2015, 16:23:52 PM על ידי omrii
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
איזה דגם זה בדיוק?? DAIWA EMCAST SW4500? בחיפוש ברשת לא קיבלתי תוצאות שדומות לרולרים האלו...  גיא הרולרים האלה כבר לא מייצרים אותם כי יש את הדגמים החדשים ,היחיד שיש לו אותם היום זה אליהו בכר, כמו שאמרתי לי יש 3 כאלה אני את הראשון קניתי לפני 6 שנים בדיוק , עד היום עובדים מעולה ללא בעיות או תיקונים הרולר היום בארץ נמכר במחיר 560 שקל . אני יודע שיש אותו בעוד כמה חנויות בארץ . בדיוק גם משם נקנו .... ותודה מוטי על ההערה/הארה שהם לא מיוצ רים יותר וגם על זה שהם מגיעים עם שפולה אחת כבר קיבלתי מספר טלפונים שטוענים שזה חיקוי וכו' בגלל שיש רק שפולה אחת. מי אמר לך שהדגם הזה חיקוי  קיים אצלי אחד כזה , הוא הראשון בסידרה מבית DAIWA EMCAST אכן כבר לא קיים ברשת עקב כניסתם של הדגמים החדשים יותר אתה מוכר אחלה רולרים ,
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בדיוק גם משם נקנו .... ותודה מוטי על ההערה/הארה שהם לא מיוצ רים יותר וגם על זה שהם מגיעים עם שפולה אחת כבר קיבלתי מספר טלפונים שטוענים שזה חיקוי וכו' בגלל שיש רק שפולה אחת. ממש לא נכון זה הדגם הראשון שיצא לכן היום הייצור שלו הופסק אבל מה הקשר לשפולה אחת , אתה יודע כמה רולרים יש לי שיש להם שפולה אחת  רציתי להוסיף דבר שהוא חשוב מאוד , אחד מהרולרים שיש לי ,החברה שלחו לי אותו בגלל שרולר שנתתי להם לתיקון לא נמצא שלחו לי מתנה את הרולר הזה .
|
|
|
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|