| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/7/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
היי חברים זהו סיכום של שני יציאות מהסופ"ש האחרון
ונתחיל במקרה שקרה ביום חמישי
בשעת הצהריים אישתי הייקרה החליטה לפנק בפלאפל קנוי ואני כמובן טורף בכיף
מחר אני אמר לצאת עם הקיאק ביחד עם צוות בננה פיש האחלה גברים יעקב ודודו אז מכין ציוד קונה קלאמרי כמובן כל הזמן בודקים תחזית ומחליטים לצאת לכמה שעות בודדות ולא רחוק כי הים אמור להתברבר בצהריים יציאת סיבוב דאווווווויייייןןןן

מעמיס את הקיאק ובשעה עשר בלילה מכוון שעון לשלוש וחצי לפנות בוקר ועולה לישון
זהו שמר מארפיס ואולי כמה מלאכים שמשגיחים החליטו להתערב

אחרי שעה של שינה אני מתעורר בתחושה לא נוחה ואפילו הזויה כן אני מרגיש הזוי מסטול משהו פחד צמרמורות בכל הגוף ומין סאטלה חריפה לא סחרחורת אלה כאילו נתנו לי איזה חומר מרגיע אבל בכמויות של סוס והכל בליווי טעם של פלאפל רץ לשירותים truwup;מקלחת ולישון עכשיו אני בטוח שהכל יעבור בשינה אחרי עוד רבע שעה אני שוב ער ושוב מסטול ואפילו עוד יותר
מעיר את אישתי ואני בטוח ששמו לי משהו בפלאפל
הזיות צמרמורת פשוט מעופף שוב שירותיםי truwup;צ מקלחת ולישון ושוב אני בטוח שזה יעבור בשינה
ושוב פעם מתעורר ושוב פעם עוד יותר גרוע וכך עד השעה שלוש לפנות בוקר
כאן הבנתי שבקיאק אני כבר לא יוצא ולא בטוח שאני מגיע לאיזה שהוא מקום
מפה לשם זה נמשך עד יום שבת בצהריים חמישי כל הלילה שישי כל היום וכל הלילה עד שבת בצהריים סוטול חזק עם צמרמורות פשוט ישנתי כמעט כל הסוף שבוע עד שזה עבר
שיהיה ברור לא צרכתי שום דבר שום סם ושום משקה אלכהולי רק פלאפל שגם אישתי והילדים אכלו ולא קרה להם כלום
עד עכשיו אני לא יודע מה זה היה
טוב אך שהרגשתי שוב פעם טוב החשק לים חזר במיידי ובגדול העמסתי חכת זרזור מדיום וסט עם דמויים מים ולים
מגיע לחוף האהוב ונודד לי תוך כדי זריקות אחרי כקילומטר אני מבחין בלהקה בין הגלים תוקפת יש רתיחות ואני חושב לי שאלו טרחונים
זורק ויש מעקבים אבל אין תקיפות מחליף לבומבט עם רגלו 5.5 ועדיין אין תקיפות
מחילף לג'יג שעבד יופי על הטרחונים בפעם הראשונה (של זורובי כן הזמנתי עוד) הג'יג מגיע לקרקעית הקפצה ראשונה ויש נעילה
אחת שתים שלוש משתחרר ה$#@×=%_€£¥¥_$#@ 
זורק שוב ויש שוב מעקבים אבל אין תקיפה מחליף דמויים לפאצ'נקו פופרים פנסלים צידקאות וכל מה שהיה בארסנל ולא מצליח ליצר תקיפה

כל הזמן הזה אני מבחין במלא דגים עשרות ואפילו מאה שמשתוללים על הביזרי בטירוף ומתעלמים מהדמויים פשוט רק עוקבים וזהו
בסוף הם נעלמו להם אז קיפלתי לכיוון הבית
יום ראשון היום אני מקבל בטלפון ביטול על יום העבודה

ונוסע לבית של הבוס לעזור לו בבניית מחסן (סבבה יש לי אחלה בוס היה יום תענוג) בשעה שתיים אחרי אוכל הוא משחרר אותי לכיוון הים אני כמובן כבר עם החכה והווסט באוטו
מגיע לחוף בארבע ושוב מוצא את הלהקה מאתמול חוגגת

ושוב אותה רוטינה אני זורק והם מלווים הפעם הבאתי עוד דמויים יותר קטנים
ובומבט חדש עם רגלו חדש יותר קטן שגם קיבל ליווי
שוב פעם כל הארסנל קיבל ליווי אבל לא קיבל נשיקה
פה אני כבר חושד שהבעייה היתה בזיהוי של הדג אני קולט את צורת הזנב ומבין שהולכתי שולל ואלה יכולים להיות עוטעוטים ולא טרכונים גם הגדלים שלהם נעו בין 10 ל25 ס"מ ולא יותר
הדג הזה אני עוד לא הצלחתי להבין אותו בז'רז'ור בדיג חופי הוא בא לי בקלות שינצל מתחת למשקולת ועוד שנים מעל עם קרסים יותר קטנות והם מיד בעניין
אך מביאים אותו בזרזור כנראה שזה כבר יהיה עם אולטרה לייט במידה וזה באמת עוטעוט אני לא יודע כי הוא והטרכונים לי נראים דומה
זהו דוח בלי דגים על החוף אבל עם מאה במים
ובמצב של הים שלנו בארץ זה מבורך
שבוע מצויין ונוסיף שבוע מבורך

ולא

- לדעתי אחד מהמרכיבים של המזון היה מקולקל וזה שכיח בקיץ , קורה

סידרה לך בשקט בשקט ביטול יציאה