פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דגים של קיץ-נוסף סרטון לכבוד אלירן |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דגים של קיץ-נוסף סרטון לכבוד אלירן (נקרא 6207 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחד ועוד אחד ועוד אחד שווה.......... ארבע  אחלה דגים והגומבר הזה בז'ירז'ור זו חגיגה אקסטרה  חבל רק שהתמונות ביחס הפוך לדגים...  תגדיל אותן קצת לאלו שמתקשים בראיה. של דגים... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מעולה עם הרבה פירוט יציאה עם הילד זה בכלל פגז ודגים חגיגה לבריאות
|
|
|
|
|
|
|
שרון יקירי איזה יופי של שלישיה  רצף של יציאות עם תפיסות זה הכי כיף בעולם  מקווה שיצא לי בקרוב להגיע דרומה נתאם יציאה בצוותא עם יוסי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
תודה חברים על התגובות. בהצלחה לכולם
|
|
|
|
|
|
|
לא איש מחשבים.... איך אני מצליח להתאים את התמונות בsiz לגודל מתאים ? יוצא לי או קטן מידי או גדול מידי תודה לעונים
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח נפלא שרון, מצבור ענק של חוויות ומקצוענות בדו"ח אחד שיש בו הכל....  למקפידים לקרוא - יש בדו"ח שפע של מידע היכן ואיך לחפש את הדגים.... קריאת הים זה הבסיס ונראה כי אתה חי את קריאת הים בכל רמ"ח אבריך... התוצאות בהתאם  לצד הים, המון על חברים, פרגון ושיתוף... כמה פרגון למתחיל שהיה לידך ותפס לברקים... מפגשים בים עם גרעין המז'רז'רים הדרומי שלנו של חבר'ה שנהנים מכל רגע בים וביחד.... לראות כמה אלירן ויוסי שמחים עבורך ואת "חירוף הנפש" של אלירן שנלחם כדי שהדג שתפסת יגיע אליך... וכמובן הכי כייפ לשמוע על הילד שאתך עם ההצעות התמימות והלמידה מהסבריך... כן יירבו ימים כאלו... של ים, דגים, חברים, בילוי עם הילד ותודה לבורא עולם על שנתן את כל אלו 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לא איש מחשבים.... איך אני מצליח להתאים את התמונות בsiz לגודל מתאים ? יוצא לי או קטן מידי או גדול מידי תודה לעונים
תעלה שאלה בפורום התמיכה הטכנית או בפורום על החוף - בטוח יהיה מי שייעץ ויכוון אותך...  שלום עליכם שמי יעקב ואני מהצפון מתרגש מאוד לראות את התפיסות של אנשי הדרום לפני 3 שנים נדבק בי חיידק הדייג לאחר שעשיתי חרם על הים בעקבות טביעה של 3 ילדים בכנרת אני היחיד שהייתי בחוף ולא הצלחתי להציל אותם חוויתי טראומה מאוד קשה לא יכולתי להסתכל על הים גם ממרחק קילומטר שלא נדבר על הכנרת אחרי 7 שנים בערך ללא ים החלטתי לטפל בעצמי וזה עבד היום אני מכור לדייג בעונה אני הולך על דייג חופי קצת ובשנה האחרונה התחלתי לזרזר לא היו לי תפיסות מרשימות עדיין איזה שני טרחונים ולברק אחד מישהו מבין ויכול להסביר לי למה אין תפיסות בצפון מינהריה ועד ראש הנקרא אשמח לקצת עזרה
בן אדם , צימררת אותי ...  אני לא יכול לרשום שמבין את הטראומה , לצערי יצא לי לראות ולהציל ילדים מטביעה ...רק בימים האחרונים ארעו מספר טביעות , זאת תקופה אחת המסוכנות בים , הכנרת עוד יותר מסוכנת . האירוע הכי זכור לי בחיים זה אמא שוויתרה על אחד כדיי להציל את השני , אני הוצאתי את השני . דרום מול צפון בנושא דגה , אחלה דיון יכול להיות בנושא ...אני דרומי ומעדיף את הדרום ראשית יעקב ברוך הבא לפורום  אכן, צמררת גם אותי, קטע קשה וכואב, שמח עבורך שהתאוששת ולו חלקית... לגבי השאלה שהעלית אכן כפי שכתב אייל - נושא לדיון בפני עצמו ובהחל מעניין, אתה מוזמן לפתוח דיון בנושא בפורום דיג בזרזור או דיג חופי או בפורום "על החוף"....
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אילו חוויות... עם הבן, ועם הצדיק ר' אלירן  זה שאני מכיר אתכם באופן אישי רק תורם לי להעצמת החוויה בקריאת הדוח הזה.. הפצצתם חברים יקרם, איזו עזרה לזולת, איזו מסירות נפש שלך אלירן, ושרון שהיה עושה בדיוק אותו דבר למענך.. זה יותר כיף לקרוא אפילו מהתפיסות! שרונוש, מברוק ענק איזה פיצוי מדהים על תקופה לא קצרה של יובש אחי היקר  ולוואי שזה רק הסיפתח לדגי הקיץ  עשיתם לי חשק להצטרף לצוות הצדיקים ולהעביר את הזמן בכיף עד העונה בעכו ולא רק בגירודים מתסכלים 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
אגב הקטנתי לך את התמונות שרון והצמדתי לגוף הדוח עצמו  דבר איתי  אסביר לך בקלות איך לעשות זאת. בגדול חברים, תשאפו להקטין את התמונות לגודל של בערך 550*400 פיקסלים, זה הגודל המדויק לפורום 
|
|
|
|
|
|
|
ראיתי את התמונה לפניי הדוח ...זה בלבל אותי , חשבתי שאלירן תפס  סחתיין עליכם שמצאתם נישה נוחה , אפקטיבית ובעקר בשעה לא שגרתית . אלירן , תגיד לאחיך אייל שאני רוצה לראות אותו עם לברק ...מכיוון שאף אחד לא רואה וקורא , תנסו שיטת הבומבט הפסיבי , צף + ריג מטר וחצי + סיליקון - בלי לעשות כלום ...
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
ראיתי את התמונה לפניי הדוח ...זה בלבל אותי , חשבתי שאלירן תפס  סחתיין עליכם שמצאתם נישה נוחה , אפקטיבית ובעקר בשעה לא שגרתית . אלירן , תגיד לאחיך אייל שאני רוצה לראות אותו עם לברק ...מכיוון שאף אחד לא רואה וקורא , תנסו שיטת הבומבט הפסיבי , צף + ריג מטר וחצי + סיליקון - בלי לעשות כלום ... אהלן אייל, השבוע אני מארגן לו סט אולטרא לייט, לפני שאתה מברך אותו, א-נ-י עם איזה 15-16 יציאות אחרונות בלי דג  זרוק עלי איזו ברכה, אולי בהמשך שרון יעלה גם סרטון של התפיסה...
|
|
|
|
|
|
|
ראיתי את התמונה לפניי הדוח ...זה בלבל אותי , חשבתי שאלירן תפס  סחתיין עליכם שמצאתם נישה נוחה , אפקטיבית ובעקר בשעה לא שגרתית . אלירן , תגיד לאחיך אייל שאני רוצה לראות אותו עם לברק ...מכיוון שאף אחד לא רואה וקורא , תנסו שיטת הבומבט הפסיבי , צף + ריג מטר וחצי + סיליקון - בלי לעשות כלום ... אהלן אייל, השבוע אני מארגן לו סט אולטרא לייט, לפני שאתה מברך אותו, א-נ-י עם איזה 15-16 יציאות אחרונות בלי דג  זרוק עלי איזו ברכה, אולי בהמשך שרון יעלה גם סרטון של התפיסה...  קיבלת ברכה ... 
|
|
|
|
|
|
|
תודה חברים על התגובות החמות. תודה רבה אליהו על הקטנת התמונות  אתה צריך ללמד אותי איך עושים את זה. אני משתמש רק באייפון.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
תודה חברים על התגובות החמות. תודה רבה אליהו על הקטנת התמונות  אתה צריך ללמד אותי איך עושים את זה. אני משתמש רק באייפון. דבר איתי 
|
|
|
|
|
|
|
״שלום עליכם שמי יעקב ואני מהצפון מתרגש מאוד לראות את התפיסות של אנשי הדרום לפני 3 שנים נדבק בי חיידק הדייג לאחר שעשיתי חרם על הים בעקבות טביעה של 3 ילדים בכנרת אני היחיד שהייתי בחוף ולא הצלחתי להציל אותם חוויתי טראומה מאוד קשה לא יכולתי להסתכל על הים גם ממרחק קילומטר שלא נדבר על הכנרת אחרי 7 שנים בערך ללא ים החלטתי לטפל בעצמי וזה עבד היום אני מכור לדייג בעונה אני הולך על דייג חופי קצת ובשנה האחרונה התחלתי לזרזר לא היו לי תפיסות מרשימות עדיין איזה שני טרחונים ולברק אחד מישהו מבין ויכול להסביר לי למה אין תפיסות בצפון מינהריה ועד ראש הנקרא אשמח לקצת עזרה״״ עכשיו שהתפנה קצת זמן אפשר להגיב לצערי ראיתי אנשים שהוציאו את גופתם מהמים והטראומה אכן קשה,במיוחד לראות את שכול המשפחה. חברים הים מסוכן מסוכן מסוכן בתקופה הזאת ,ולא סתם חז״לנו הזהירו לא להיכנס לים,חברים תשמרו על עצמכם. אני אישית כמעט טבעתי לפני הרבה שנים,הייתי בכושר שיא,שחיין תחרותי מגיל צעיר,והים לקח אותי פנימה בלי יכולת שלי לצאת. בנס וברגע של יאוש הקב״ה הציל אותי. אני מבין אותך ביותר יעקב ושמח שאתה מאחרי זה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3