| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/7/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8:00 | דמוי סיליקון - | טרכון ים תיכוני | 1 | |
| 18:30 | דמוי דג בינוני - פופר | גומבר (גומבר טורפני) | חמוד | |
| 24:00 | - | גומבר (גומבר טורפני) | חמוד מאוד | |
הדו"ח:
שלום לכל החברים
הדוח הוא בעבור שלושת היציאות האחרונות שהניבו דגים ב״ה.
היציאה הראשונה שבוע שעבר ,יש לי שעתיים בבוקר
מגיע לים ב7:45,ים מעולה ללברק וגאות טובה,אצלנו בדרום
לגאות ים חשיבות יתרה בשל החופים הרדודים ,מחפש את הלברקים
זרם ראשון וזרם שני ושלישי ורביעי הם לא שם,ואז מגיע לנקודה שמכיר היטב הידועה בבור
עמוק שמזמין טורפים תדיר במיוחד טרחון וגומבר,מחליף לבומבט וסילקון כדי להגיע למרחק הרצוי ,הסילקון הינו
סילקון חדש של דיוואה,לבן פנינה,אני מנסה לזרוק כמה שיותר רחוק מעבר לבור,אם יש טורף
באזור שטרם נכנס לבור ,הסילקון שלי יהיה הארוחה הראשונה שתהיה לו זמינה
מה שמגביר את הסיכוי לתקיפה,ואכן התוכנית עובדת וכבר בזריקה הראשונה החכה מתכופפת ויש טרחון

בקצה השני אמנם לא גדול אבל נוגח כמו בני מינו היותר גדולים ,מגיע אליי מדמם כולו ונכנס לשקית.
מנסה לפתות את חבריו אבל הם עברו ,מודה לאל מקפל ציוד והולך הביתה.
למחרת יש לי שעתיים בשקיעה ,מגיע לים והוא עובד חזק,מתלבט על דג המטרה,מחליט לברק,אבל כשרואה שוב
בור שהמים בו רגועים,מבין שיש הזדמנות לטורפן או טרחון,אין מצב שעכשיו לפני השקיעה הם לא באים לאכול בבור
הזה,הבן שלי איתי עובד עם בומבט וסילקון,אני מול הבור ומתחיל להיכנס למים לעלות על סלע שיאפשר לי את הזריקה
המנצחת,יתן לי עוד 10 מטר חשובים,מתייצב על הסלע,מחמש בפופר הלקו לבן ראש אדום(אחד החזקים),
זריקה חזקה מול רוח די ערה,הבובה נוחתת במים שפריץ גלגול עצירה שפריץ גלגול עצירה וספלאש כמו שאנחנו
אוהבים על הפופר ואין ספק שזה גומבר,לא גדול אבל אקרובט לא קטן.
מת על התפיסות שאתה משער שיש דג למטה והוא אכן שם תודה לאל.
הבן בהתרגשות שואל עם להביא את הרשת מהאוטו
,הילד הזה הורג אותי
,אחרי שמסביר לו שאנחנו
לא על שובר גלים ופייט נחמד מהגומבר אנחנו פוגשים את הדג על החוף,והילד משכנע אותי לעשות ממנו קצציות ומיד
נכנס לשחילר , לקח לי המון זמן לשחרר אותו ולכן לדעתי פיספסתי את הלהקה,לא לשכוח פלייר

פוגש את יוסי אסולין היקר מנסה איתו עוד שעה אבל פיספסנו את הלהקה
הדג השלישי והמכובד השבוע נתפס בשלישי האחרון בלילה
מגיע עם אלירן הנשמה לנקודה,יש תנועה של לברקים לא רעה,ובחור לידי שלא תפס לברק מעולם ,נפטר מבתוליו
ותופס את הראשון שלו
בומבט ורגלו פשוט וקטלני,לאחר 10 דקות הוא תופס את השני,מצחיק לראות את הפרצופים של האנשים שהוא תפס את השני שבנתיים נפל לו בין הסלעים,לא ככה מרימים דג במיוחד שמטר לידך יש
רשת ומלא חברה שמוכנים לעזור,ככה לומדים
ולא יאמן כעבור כמה דקות הבחור הוציא את השלישי 
היה יפה לראות את כל המומחים משתוממים.
עם הלברק השלישי הבחור קיפל את החכה ואיך שהוא הלך ,נעלמו גם הלברקים.
ממשיכים לזרוק אבל מת,אין דג במים,וזה לא קרה סתם,אני מזהה דג גדול במרחק 35 מטר ממני סורק את פני המים
דקה לפני החלפתי בפוקס לזונק לבן ראש אדום,זורק את הבובה לדג על הראש ונותן טוויצ׳ים להדליק אותו,אין מענה מגלגל את הבובה אליי
ומחכה למרבד הקצף שיטשטש לי את המארב,ואכן בזריקה השנייה לתוך לובן הקצף הגומבר לוקח את הבובה ומתחיל פייט כמו שאני אוהב,יציאות
חוט ופייט שנראה בהתחלה כמו לברק גדול מאוד,והתברר כגומבר שמן.
הפייט איתו היה כלום לעומת הפייט שהיה לאלירן לחלץ את הדג מהסלע,על הסלע היה רשת דייגים ,הדג והדמויי נתפסו ברשת ,לאחר מאבק
ולא ויתרנו הדג עלה ליבשה לאחר שהרשת נשברה.
תודה אלירן על ההקרבה וגם שהתרטבת כולך לא ויתרת

היה שבוע כיף עם קינוח נחמד
תודה לאל על הדגים היפים על הים הנפלא ועל עם ישראל הטוב והיפה.

סרטון ראשון קצת ארוך ומיגע ,אבל בהמשך מבטיח להשתפר בעריכה
http://youtu.be/nu2VyFEGXLI

, אבל קורא את הדו"ח ומרגיש עדיין רטוב