פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   נקודת דייג מסירה תמיד תעבוד? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נקודת דייג מסירה תמיד תעבוד? (נקרא 2015 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום אם אני יודע כמה נקודות עם סלעים לדייג מסירה אז יש מצב שתמיד אני יתפוס דגים בנקודות האלה?.. ואיזה דגים אני יוכל לתפוס בבולוס מסירה אם אני ידוג בנקודות עם סלעים?. תודה רבה. 
|
|
|
|
|
כמו שאמרתי לך אתמול, לדג יש זנב......
מקום הדגים והאכילות, הכל תלוי במצב הים, זרמים, יריח, רוח וטמפרטורת המים
לפעמים תסרוק את הים שעות עד שתגיע לאזור/ עומק המתאים, איפה שהדגים מטיילים
אני בטוח שתבין אותי יותר אחרי שתצא כמה פעמים לבולוס
|
|
|
|
|
כמו שאמרתי לך אתמול, לדג יש זנב......
מקום הדגים והאכילות, הכל תלוי במצב הים, זרמים, יריח, רוח וטמפרטורת המים
לפעמים תסרוק את הים שעות עד שתגיע לאזור/ עומק המתאים, איפה שהדגים מטיילים
אני בטוח שתבין אותי יותר אחרי שתצא כמה פעמים לבולוס
אז למה כולם מתלהבים למצוא נקודות לדייג מסירה במיוחד בבולוס..?.. אז לא תמיד יהיו דגים בנקודות שקיבלתי?..
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כי הים הוא מדבר אחד גדול אם לא תבוא לחפש בנווה מדבר, לא תמצא. לפעמים יהיו דגים ולפעמים לא
|
-------------------------------
|
|
|
|
כי הים הוא מדבר אחד גדול אם לא תבוא לחפש בנווה מדבר, לא תמצא. לפעמים יהיו דגים ולפעמים לא
מוזר.. אני דווקא שמעתי שליד סלעים, ריפים, או תקלות ברזל תמיד יש דגים כי הדגים מחפשים שם אוכל.. באסה לשמוע שלא תמיד יהיו דגים בנקודות שקיבלתי..
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מוזר.. אני דווקא שמעתי שליד סלעים, ריפים, או תקלות ברזל תמיד יש דגים כי הדגים מחפשים שם אוכל.. באסה לשמוע שלא תמיד יהיו דגים בנקודות שקיבלתי.. \ החיים קשים
|
|
|
|
|
מוזר.. אני דווקא שמעתי שליד סלעים, ריפים, או תקלות ברזל תמיד יש דגים כי הדגים מחפשים שם אוכל.. באסה לשמוע שלא תמיד יהיו דגים בנקודות שקיבלתי.. \ החיים קשים חחחחחח אבל רוב הפעמים יהיו דגים בנקודות שקיבלתי?..
|
|
|
|
|
אני אתן לך עוד פרטים
לפעמים אתה תגיע לנקודה מסויימת ותראה במסך הרבה דגים, אבל אין אכילות !!! כן קורה
והרבה פעמים תגיע לאותה נקודה ואין אכילות. למה?
הכול תלוי במספר פרמטרים, רוח, יריח, זרמים וכו'
בים עובד וזרמים חזקים תמצא את הדגים ברדוד יחסית, בים פלטה תמצא את הדגים לרוב בעומק, גם זה תלוי בעונה ובדגי המטרה שלך
חשוב מאוד :אתה צריך להבין את הים ואת התנהגות הדגים
את זה תלמד מנסיון אישי, אבל בעיקר מאנשים בעלי וותק
מנסיון אישי, אם יש אכילות בזמן מסויים, יהינה לאורך קוו אחד בעומק מסוים. למשל: אם אתה דג בנהריה על רצפה סלעית בעומק 25 מ' ומתחיל לתפוס לוקוסים, דייגים שנמצאים בחיפה על רצפה סלעית באותו עומק פחות או יותר יתפסו גם לוקוסים. ישתנו התנאים, ישתנה המצב
לכול מצב של הים יש אזורים שתמצא בהם את הדגים
דע לך, מצב הדגה בים התיכון גרוע מאוד, על סף הכחדה. הרבה לילות סרקנו אזורים רחבים בים ללא תוצאה!!!
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עניתי לך בפרטי על זה גם כן. יאללה, תתחיל לדוג...תתחיל לדוג והדברים יסתדרו. בהצלחה
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם אני יודע כמה נקודות עם סלעים לדייג מסירה אז יש מצב שתמיד אני יתפוס דגים בנקודות האלה?..
כלל ראשון בדיג: אין דבר כזה "תמיד אתפוס", תמיד יהיו ימים שלא תתפוס כמו אצל כולם.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]