בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  מקרה שקרה לי אתמול
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מקרה שקרה לי אתמול  (נקרא 1136 פעמים) הדפסה
מאיר

חבר פורום

מנותק מנותק

מקרה שקרה לי אתמול
« ב- : יולי 18, 2015, 11:45:55 AM »
אתמול נלוויתי  לחברה מקבוצת החתירה של אשתי לביקור במועדון השיט עמק הירדן(כינרת) בדרום הכינרת(צור מכיר את השער הצהוב קריצה. התחלתי לזרזר מהמזח הצף מ7 ורבע. הכל בסבבה, יוצאים עדדים כל 2 דקות.
אחרי 8 וחצי נרגע. מדי פעם עדדי מכובד. ואז זה קורה-עצירה . מנסה לגלגל, מקבל נגיחות וצלילות. החכה מכופפת, הצופים צועקים "כריש" אני יודע "שפמנון"על כל מטר שאני מקרב אותו בעזרת החוט הוא לוקח שניים.
הפעם אני מרגיש שהצד החזק מהעבר השני. ואז שוב צלילה, רואים את ענני הבוץ צפים, וזהו, לא זז יותר.
משכתי חזק בחוט עד שנקרע עצוב. הלך קסט מסטר חדש זהב 7 גרם  שטרם הרוויח את מחירו כועס.
הוצאתי כבר עם חכת קרפיונים שפמנונים של 105 ס"מ, לא קרה לי עד היום מקרה כמתואר.
האם שפמנון יכול להתחפר, סגנון לוקוס, כך שאי אפשר להוציאו?
נתקלתם ב"בעיה" כזו?
שבת שלום
 IP: [ מחובר ]
TomerAiko

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מקרה שקרה לי אתמול
« הגיב #1 ב- : יולי 18, 2015, 13:00:29 PM »
כן הוא עושה את זה גם הרבה...
הייתי בירדן הוצאנו שפמנונים בגדלים יפים עד שזרקתי בום מכה מתחיל הפייט ואז מרגיש סלע, חיכיתי כמה שניות בום יוצא שוב, דקה של פייט ואז שוב צולל, אז חיכיתי שהוא יצא ואז פימפמתי אותו ללמעלה, בסופו של דבר יצא שפמנון מכובד.
לא יודע איך הם עושים את זה אבל הם פתאום נעצרים מתחפרים איפה שהוא ואחרי דקה שניים יוצאים.
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : יולי 18, 2015, 13:15:42 PM »
אתמול נלוויתי  לחברה מקבוצת החתירה של אשתי לביקור במועדון השיט עמק הירדן(כינרת) בדרום הכינרת(צור מכיר את השער הצהוב קריצה. התחלתי לזרזר מהמזח הצף מ7 ורבע. הכל בסבבה, יוצאים עדדים כל 2 דקות.
אחרי 8 וחצי נרגע. מדי פעם עדדי מכובד. ואז זה קורה-עצירה . מנסה לגלגל, מקבל נגיחות וצלילות. החכה מכופפת, הצופים צועקים "כריש" אני יודע "שפמנון"על כל מטר שאני מקרב אותו בעזרת החוט הוא לוקח שניים.
הפעם אני מרגיש שהצד החזק מהעבר השני. ואז שוב צלילה, רואים את ענני הבוץ צפים, וזהו, לא זז יותר.
משכתי חזק בחוט עד שנקרע עצוב. הלך קסט מסטר חדש זהב 7 גרם  שטרם הרוויח את מחירו כועס.
הוצאתי כבר עם חכת קרפיונים שפמנונים של 105 ס"מ, לא קרה לי עד היום מקרה כמתואר.
האם שפמנון יכול להתחפר, סגנון לוקוס, כך שאי אפשר להוציאו?
נתקלתם ב"בעיה" כזו?
שבת שלום
ואי זה קרה לי פעמיים בגנוסר והייתי בטוח שדג סיבך את החוט באבנים אז משכתי חזק וקרעתי  אותו... התחרפתי מזה כי בחיים לא היו לי כאלה יציאות של חוט ובסוף לא הצלחתי להוציא עצוב
-------------------------------
S.F
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #3 ב- : יולי 18, 2015, 23:20:28 PM »
שפמנונים יודעים לנצל את הסביבה שלהם לא רע בכלל ...
ייתכן שהוא תוקע את הראש שלו בתוך גומות עמוקות בקרקעית או ב"תקלות" כמו גזעים, ענפים, שורשים ואפילו מזרון ששקע... קריצה
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : יולי 19, 2015, 12:27:46 PM »
פעם כשדגתי שפמנון זה היה ליד קנה סוף ממש גדול הוא נכנס למרכז בגלל בעיה שהייתה ברולר משכתי את החוט מהר מין הוקסט שלא יודע איך קירב אותו ממש אליי בפוקס הקרס נתקעה באחד מהענפים עם הדג התוצאה - שפמנון של מטר ועשרה
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יולי 22, 2015, 15:18:07 PM »
מאיר,
ליום דיג כזה שקיבל ביטוי ומורה של יום דיג - יש בהחלט מקום מכובד ביומן דוחות הדיג

לעצם העניין, לא בקי במתוקים.... מה שאומרים האחרים,
אם כי ידוע לי שנצפו בכנרת במקרים חריגים גם חדקנים שכנרה ברחו מאיזו בריכת גידול...
אין לי מושג אם זה מתאים לעניין...
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : יולי 22, 2015, 15:28:57 PM »
רפי חידקן יכול להתחפר, ויש חידקנים שברחו מבריכות דגים בארץ, אבל המקום שעליו מאיר מדבר זה נהר הירדן בקצה הדרומי של הכנרת איפה שהוא יוצא ממנה, וחדקן זה דג של מים קרים ואם כבר הוא בורח מבריכת דגים הוא בחיים לא ידרים כל כך, הוא יעדיף להישאר בירדן הצפוני או בכנרת אבל לא בירדן הדרומי. חוץ מזה שהמקום עליו הוא מדבר, זה מקום שאני מכיר היטב, וזה מקום עם ריבוי דגה, מושטים, ביניות, שפמנונים וכו', אבל בעיקר שפמנונים, במקום הזה יש שפמנונים בכמויות. אם הוצאת שם בערב אחד שפמנון בודד זה נחשב לערב לא מוצלח.  אתה בסדר
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים"
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!