רפי- אני רואה את עצמי קודם כל דייג אחרי זה בעל חנות!
חשוב לי מאוד לצאת לים גם לצבור ידע וניסיון והכי חשוב לנשמה
מזה הרבה שנים תמיד חלמתי לשלב את התשוקה עם עבודה וזו התוצאה!
לגבי החוט- G- SOUL של YGK 8 גידים 1.2PE
שןק לידר 40 ליברות של סאן ליין
CARGO- כשהגעתי לים היה ממש רגוע תנאים אידיאלים לכלב, ממה ששמתי לב כרגע עובד טוב מינויים בהעדפה לבנים

+

לגבי מתכונים אני מסודר תודה- לפני החנות הייתי שף במסעדת דגים ופירות ים, טרחון לא אחד החביבים עלי, מעדיף דגים עם בשר לבן

אני מפונק- רגיל לפרימיום
התכוונת לדגים בעלי בשר לבן - אם הבנתי נכון...

אמרת שף?!!! ואמרת פרימיום?!!!
אתה יותר ממוזמן רועי - להעלות מתכון פרימיום בפורום המתכונים