תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/7/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דמוי דג בינוני - YOZURY GHPR | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 4 | |
גיג מדאי/איציקו - לוקנוס 100 גרם | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 8 | שוחררו | |
גיג מדאי/איציקו - לוקנוס 100 גרם | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 5 | ||
גיג מדאי/איציקו - לוקנוס 100 גרם | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 1.3 |
הדו"ח:
אהלן חברים,
אז אחרי זמן שלא הייתי במים, קצת הרבה מכל דבר מצאתי חלון ביום חמישי והיום (שבת)
חמישי -
אור ראשון אני רונן במים ים פגז עם מזרחיות (שלא היו בתחזית), מלא אבל מלא סימונים ברדוד מתחילים בגרירה ורונן מעלה פלמידה לבנה חמודה, עולים לסלע עם פתיון ונועלים חזירים שמשוחררים למים..
בג'יג לא נגע כלום אז לאחר זמן מה מחליטים להשקיע בגרירה בחזור ברדוד, ולאחר זמן סדרה של דגים מעופפים קופצים לכוון שלי, אחרי שלוש שניות יציאה חוט ועולה לה טונית שמנמנה שמסכמת את היציאה הנ"ל...
הדמוי שעבד - YOZURY GHPR ורוד/כסוף
אם לסכם את חמישי אז מלא סימונים ומלא חזירים וטונית אחת שמנמנה שנמסרה בשמחה לאמא של חבר שפשוט מתים אצלהם על הדג הזה ברוטב אז החלטתי לשמח אותם...
שבת אותו נוהל רק שהפעם איציק מצטרף מקבלת את פנינו רוח דרומית/דרומית מערבית זועפת שלא משאירה ספק לגבי זמן השהיה שלנו בים היום..
בגרירה מעלים חרס, עוברים למדאי מעל הסלעים ומיד אני מתחיל לתקתק פרידות/נצרנים ולוקוס אדום חמוד
חלק שוחרר לטבע וחלק נלקח בגלל הבטחה לחבר שאדאג לו לדגים השבוע אז לקחתי כמה פרידות ולוקוס השאר שוחררו לטבע..
חוזרים מוקדם בגלל התנאים, מרוצים ורטובים מהים והרוח..
אם לסכם את שבת אז הרבה יותר אקשן ומבחר דגים ורק פתיון עם מדאי עבד..
ואם לסכם את שתי היציאות אז כייייייייייייייף פשוט כייף גדול היה להתאוורר קצת ואם אפשר לקבל בונוס תפיסות וקצת אקשן על המקל אז בכללללל אני בעננים...
שיהיה לכולם אחלה שבוע..
שי
קישור לסרטון -