|
שלום. ברצוני לקנות חכת בולוס, אני רוצה לקנות חכה עד 100 שקלים מכיוון שאני לא מתכוון לדוג הרבה מסירה..רק מידי פעם. אני צריך לדעת אם חכת בולוס ב100 שקלים תעשה את העבודה.. ואתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה לחכות בולוס? או על דגם ספציפי. תודה רבה. 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בהחלט תעשה את העבודה ובמחיר הזה ממש לא משנה החברה. תרגיש רק שהמקל לא יהיה כבד מדי
|
-------------------------------
|
|
|
|
בהחלט תעשה את העבודה ובמחיר הזה ממש לא משנה החברה. תרגיש רק שהמקל לא יהיה כבד מדי
תודה. רק יש לי עוד שאלה, אם יבוא לי דג של קילו או יותר מקילו..החכה לא תשבר?..
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
לא. גם דג של 5 קג. אתה צריך לדעת איך לכוון את הקלאץ ביחס לחוזק החוט. חוט ראשי לפחות 0.4 נילון
|
|
|
|
|
לא. גם דג של 5 קג. אתה צריך לדעת איך לכוון את הקלאץ ביחס לחוזק החוט. חוט ראשי לפחות 0.4 נילון
תודה רבה
|
|
|
|
|
בזמן הקרוב אני אקנה בולוס..באיזה משקלים אתם ממליצים לקנות?..
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם.
|
|
|
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם. התכוונתי איזה משקלי זריקה של החכה אתה ממליץ..
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם. התכוונתי איזה משקלי זריקה של החכה אתה ממליץ.. בבולוס אין ממש משמעוות למשקל זריקה, אתה פשוט משחרר את המשקולת למטה. בגדול משהו באזור של 150 גרם +-. אני מניח שתעשה בולוס ברדוד עד 50 מ' ולא מעל ?
|
|
|
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם. התכוונתי איזה משקלי זריקה של החכה אתה ממליץ.. בבולוס אין ממש משמעוות למשקל זריקה, אתה פשוט משחרר את המשקולת למטה. בגדול משהו באזור של 150 גרם +-. אני מניח שתעשה בולוס ברדוד עד 50 מ' ולא מעל ? עד 30 מטר נראה לי
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם. התכוונתי איזה משקלי זריקה של החכה אתה ממליץ.. בבולוס אין ממש משמעוות למשקל זריקה, אתה פשוט משחרר את המשקולת למטה. בגדול משהו באזור של 150 גרם +-. אני מניח שתעשה בולוס ברדוד עד 50 מ' ולא מעל ? עד 30 מטר נראה לי אז כפי שרשמתי לך, עד 150-200 גרם זה מספיק. צא לחנות, ראה כמה מקלות ומקסימום תחזור להתלבט איתנו
|
|
|
|
|
איזה משקל של מה ? משקולות, זה תלוי בעומק ובדריפט. בדכ 80-150 גרם. התכוונתי איזה משקלי זריקה של החכה אתה ממליץ.. בבולוס אין ממש משמעוות למשקל זריקה, אתה פשוט משחרר את המשקולת למטה. בגדול משהו באזור של 150 גרם +-. אני מניח שתעשה בולוס ברדוד עד 50 מ' ולא מעל ? עד 30 מטר נראה לי אז כפי שרשמתי לך, עד 150-200 גרם זה מספיק. צא לחנות, ראה כמה מקלות ומקסימום תחזור להתלבט איתנו מה אתה אומר על המקל הזה? 100-250 גרם..משקלי הזריקה זה לא כל כך משנה במקלות בולוס...כי אתה מוריד את המשקולת ולא זורק כמו דייג מהחוף..
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה מקל ?
|
|
|
|
|
איזה מקל ?
מצטער אני לא מצליח להדביק פה את הקישור.. אבל מדובר בדגם BOXXER SEA BOAT 250 של ספרו. משקלים: 100-250 גרם מחיר: 100 שקל. המשקלים במקלות בולוס לא משנים בכלל..כי צריך רק להוריד את המשקולת לעומק.. ואני יוכל גם לשים משקולת של 100 גרם אפילו שתירד מהר לקרקעית..
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה מקל ?
מצטער אני לא מצליח להדביק פה את הקישור.. אבל מדובר בדגם BOXXER SEA BOAT 250 של ספרו. משקלים: 100-250 גרם מחיר: 100 שקל. המשקלים במקלות בולוס לא משנים בכלל..כי צריך רק להוריד את המשקולת לעומק.. ואני יוכל גם לשים משקולת של 100 גרם אפילו שתירד מהר לקרקעית.. המקל בסדר גמור למחיר הזה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|