פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תודה ל"שובל ים" ולמיקי - על התמיכה בתחזוקת האתר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תודה ל"שובל ים" ולמיקי - על התמיכה בתחזוקת האתר (נקרא 3046 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה ל"שובל ים" בית ספר למקצועות השייט וכמובן למיקי,
 על התמיכה וההזדהות עם פורום הדיג הספורטיבי בישראל ISF וחברי הפורום 
תודה "על מה הפעם" תשאלו?! אז במסגרת השקיפות המתבקשת והמתחייבת קבלו עדכון....
כידוע, פורום הדיג הספורטיבי איננו פורום מסחרי, לא היה מסחרי וגם לא יהיה... כל מה שאפשר לעשות נעשה בהתנדבות מלאה, בכייפ ומהלב.... החזקת האתר מבחינת תשלום על אכסון השרת ותשלום על הדומיין - מומנו משך תקופה ארוכה מאז הקמתו, על ידי מייסדי הפורום או מי מהם... ליתר דיוק "כמעט" כל עלויות תחזוקת האתר: בשתי תחרויות הז'רז'ור בכנרת ובפשפשוק , שולמו דמי השתתפות סמליים לטובת סיוע בתחזוקת האתר במובן הרחב - אשר הופנו גם לתחזוקתו בפועל אך גם לקופה קטנה שנועדה לאפשר לנו כקהילה להוקיר ולהודות למי שעשה ונתן המון למען הפורום והקהילה, למשל מגיני הוקרה למי שעשו ונתנו למעננו - מנהלים שפרשו וגם יבואנים ובעלי חנויות, גם פינוקים קטנים כמו למשל חלוקת XL ושתייה קלה בסיום התחרות בכנרת, או למשל למימון ארגון הפשפשוק כגון שכירות וכו'....
עד כה - כך היה וכך יהיה בעתיד, כל חסות מצד יבואני וחנויות ציוד דיג - הופנתה לטובת פינוקים לחברי הפורום, לתחרויות ולפרסים..
העלויות מצטברות והוחלט לפני כשנה וחצי, "להקל במעט על הכיס", ולהפנות את הנכונות לתמוך בפעילויות הפורום - לטובת הבסיס של פעילות הפורום: מימון החזקת האתר. מאז, חלק מהתקופה מומנה תחזוקת באתר ע"י "כוכב הים" ו"מועדון הדייג גנאדי", חלק מהתקופה המימון נעשה מדמי ההשתתפות הסמליים הנ"ל....
מיקי, הבעלים של "שובל ים בי"ס ללימוד שייט", הביע נכונות לתמוך למשך כמה חודשים בתחזוקת האתר.... במסגרת הגילוי הנאות וגם פרגון שמגיע בזכות, מיקי הוא חבר ותיק שלי ואיש ים עם נסיון עשיר, בית הספר ללימודי השייט "שובל ים" פועל מעל עשר שנים - הפניתי אליו לא פעם מי שהתעניינו ברשיון משיט ותמיד קיבלתי פידבק חיובי מאוד....
כפי שציינתי בפני מיקי (כמו גם בפני כל מי שנתן חסות בעבר לפעילויות הפורום) - מחווה זו מצידו לא נותנת לו זכויות יתר או חסינות מביקורת אלא להיפך: חובה מוגברת להמשיך לתת לחברי ISF את היחס והשירות הכי טובים שיש. תגובתו היתה: "מתאים לי"....
על נכונותו זו שמלמדת על גישתו ועל הזדהותו- תמיכה בקידום הדיג הספורטיבי במסגרת ISF, מגיעה ל"שובל ים" ולמיקי תודתנו... אז בשם הנהלת ISF וכלל חברי ISF - קבל מיקי את תודתנו והוקרתנו על פועלך זה ועל תמיכתך הנוכחית בפורום, תמשיך לפנק את חברי הפורום ביחס ושירות V.I.P
עלה והצלח 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 23:44:29 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אז כן אנחנו בתור חברי הפורום הדייג הספורטיבי בישראל ,מודים לשובל ים על תמיכתו בתחזוקת האתר שנוכל להמשיך וליהנות באתר מס 1 לדייג . ועל כך תודה רבה  
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
זריז אתה  בהחלט תודה רבה ל"שובל הים" על תמיכת בתחזוקת האתר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שובל הים תמיכתכם באתר מבורכת  תודה רבה 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 לשובל ים על התמיכה באתר שלנו 
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301
|
|
לשובל ים תודה על התמיכה באתר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 13, 2015, 10:59:20 AM על ידי אייל וייס
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : יולי 12, 2015, 21:57:06 PM » |
|
תודה רבה
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אז כן אנחנו בתור חברי הפורום הדייג הספורטיבי בישראל ,מודים לשובל ים על תמיכתו בתחזוקת האתר שנוכל להמשיך וליהנות באתר מס 1 לדייג . ועל כך תודה רבה   מוטי היקר, אתה בהחלט זריז  בעוד שאני הכנתי בחדר הניהול "חצי הודעת הבעת תודה" - ונתקעתי עם זה מפאת אילוצים, אתה יזמת והעלית הבעת התודה - על כך שאפו  יחד עם זאת חשוב היה לי כי ההודעה שהכנתי תפתח את הנושא - אז השלמתי אותה ומיזגתי... יישר כוח מוטי 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, אתה ומיקי חברים? לא ידעתי. גילוי נאות: אני אחד בוגרי קורס משיט אצל שובל ים מלפני מספר שנים אני ועוד שני חברים נוספים, ושלחתי אליו עוד חברים אחרי זה. מיקי, מלבד שהוא היה מדריך שלי, הוא היה איש שניסה לעזור ברכישת סירה, השקיע מזמנו רבות, לא רצה שאקפוץ על כל סירה בלי לבדוק כמו שצריך, הזמין טכנאי מנועים בשבילי לבדיקת סירה ומדי פעם אני מציק לו עם שאלה שצצה... לשמוע שהוא זה שתחזק את האתר זה מתישב עם הנסיון האישי שלי איתו ומשמח אותי לשמוע על החיבור לפורום שלנו...ועוד הוא חבר שלך אז המעגל נסגר והושלם פה... מגיע למיקי ולב"ס שלו-שובל ים הרבה תודות והערכה  .
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
איש מצויין ומורה מצויין!!
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 תודה תודה תודה
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה כול הכבוד על התמיכה בפורום  מי שיודע ככה לתת בישביל הפורום בטוח ייתן מכול הלב לחברי הפורום שיגיעו לקורסים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2