פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תחרות דוחות הדיג הראשונה של ISF יוצאת לדרך.... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: תחרות דוחות הדיג הראשונה של ISF יוצאת לדרך.... (נקרא 12615 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יופי של יוזמה ,כבוד לספונסרים על הפרסים היפים והמכובדים 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה באסה להיות מנהל  כאלו פרסים והם מחוץ להישג היד...  יאללה חברה,תשחיזו קרסים וחממו את האצבעות כי הדוחות הטובים - יביאו פינוקים  לא צריך הרבה דגים, לא צריך דגים גדולים. אפילו לא צריך דגים בכלל... צריך שהדוח יהיה מהנה,מרתק,מעשיר,מגוון,מפתיע,משעשע,עשיר בתמונות ושיעשה חשק לעוד...  ואם הוא יכיל את כול הרשימה הנ"ל,אז חבל על הזמן...  לגבי הבאסה שלך גאיצוק, אמרתי לשי כי הבונוס שלו בתור מנהל- זה שהוא לא יוכל לזכות בתחרות בפרס  חברה,
מה שחשוב זה שזכו הדוחות הראויים , שכולנו אהבנו לקרוא ...
סגנון הדיג הוא משני בתחרות כזאת..
פוליטיקאי אתה  .....אבל עדיין דייגי החוף יתנו כאן בראש לכולם !  כל אחד והפוליטיקה שלו...  אתה הכנסת עכשיו זריקת אדרנלין כפולה- לדייג החוף שיירצו להראות שאתה צודק, וולדייגי הסגנונות האחרים שיירצו להראות שאתה טועה.. מהשאומר שיהיה שמח שמח... 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
פרסים מדהימים ויוזמה נהדרת אין לי מילים אז אני ישתוק  דרך הגב דייגי החוף הם אולי מוציאים פחות דגים מהסירות אבל יודעים לבלבל את המוח הכי טוב ביגלל זה הם יזכו 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2011, 11:27:55 AM על ידי yarivshw
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
בהצלחה לכולם 
|
|
|
|
|
כל הכבוד לכם גם בלי קשר לפרס כבר קיבלתי עוד יותר מוטיבציה להעלות כאן דוח מפנק 
|
|
|
|
|
כל הכבוד לכם גם בלי קשר לפרס כבר קיבלתי עוד יותר מוטיבציה להעלות כאן דוח מפנק 
|
|
|
|
yossi.b.s
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
חיפה חיפה ...
|
|
בהצלחה לכל חברי הפורום 
|
cormoran 5g-25g - tokushima 4000pro
abugarcia 20g-60g revenge - ebisu craft 60
tarboko 5m בוס
|
|
|
|
תודה למארגנים ואני כבר מחכה לדוח הענק שאני הולך לעשות דוח משולב של כל צורות הדייג שאני יכול 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
דורון זיו
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה לכל המשתתפים
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
חברה,
מה שחשוב זה שזכו הדוחות הראויים , שכולנו אהבנו לקרוא ...
סגנון הדיג הוא משני בתחרות כזאת..
פוליטיקאי אתה  .....אבל עדיין דייגי החוף יתנו כאן בראש לכולם !  [/quote] כל אחד והפוליטיקה שלו...  אתה הכנסת עכשיו זריקת אדרנלין כפולה- לדייג החוף שיירצו להראות שאתה צודק, וולדייגי הסגנונות האחרים שיירצו להראות שאתה טועה.. מהשאומר שיהיה שמח שמח...  [/quote] בסוף אתה תבין מה המטרה שלי כאן...... 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה לכולם 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
יבואן:SHIMANO OWNER STORM MOMOI SENSAS HALCO TORAY
|
|
דבר היבואן ונותן החסות שלום לכל חברי הפורום  מדהים לראות כאן את השחזת העטים (מקלדות)  אני בטוח שזו תהיה תחרות מאד איכותית ומאתגרת אני די חדש בפורום הזה והדוחות שנכתבים כאן מהנים מאד וברמה גבוהה. אני מאחל לכולם בהצלחה בתחרות הן בדייג והן בכתיבת הדוחות. אנו מבטיחים מפגש grouphugg;מהנה ואיכותי בסוף התחרות. בהצלחה  אבשה פ.ל פישינג מעגן מיכאל
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דבר היבואן ונותן החסות שלום לכל חברי הפורום  מדהים לראות כאן את השחזת העטים (מקלדות)  אני בטוח שזו תהיה תחרות מאד איכותית ומאתגרת אני די חדש בפורום הזה והדוחות שנכתבים כאן מהנים מאד וברמה גבוהה. אני מאחל לכולם בהצלחה בתחרות הן בדייג והן בכתיבת הדוחות. אנו מבטיחים מפגש grouphugg;מהנה ואיכותי בסוף התחרות. בהצלחה  אבשה פ.ל פישינג מעגן מיכאל אבשה קודם תודה איש מכיוון שגם אתה דייג  גם אנו נשמח לראות דוחות פרי המקלדת שלך שוב תודה על התמיכה באנשים ובפורום הנכון 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה באסה להיות מנהל  כאלו פרסים והם מחוץ להישג היד...  יאללה חברה,תשחיזו קרסים וחממו את האצבעות כי הדוחות הטובים - יביאו פינוקים  לא צריך הרבה דגים, לא צריך דגים גדולים. אפילו לא צריך דגים בכלל... צריך שהדוח יהיה מהנה,מרתק,מעשיר,מגוון,מפתיע,משעשע,עשיר בתמונות ושיעשה חשק לעוד...  ואם הוא יכיל את כול הרשימה הנ"ל,אז חבל על הזמן...  מחליף אותך לפרק הזמן של המבצע {ושלא תתרגל תכף שנגמר אז נגמר}
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה באסה להיות מנהל  כאלו פרסים והם מחוץ להישג היד...  יאללה חברה,תשחיזו קרסים וחממו את האצבעות כי הדוחות הטובים - יביאו פינוקים  לא צריך הרבה דגים, לא צריך דגים גדולים. אפילו לא צריך דגים בכלל... צריך שהדוח יהיה מהנה,מרתק,מעשיר,מגוון,מפתיע,משעשע,עשיר בתמונות ושיעשה חשק לעוד...  ואם הוא יכיל את כול הרשימה הנ"ל,אז חבל על הזמן...  מחליף אותך לפרק הזמן של המבצע {ושלא תתרגל תכף שנגמר אז נגמר} אז זה אומר שאתה מתכוון לצאת לדוג ??  יאללה בדוחות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|