פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ירח מלא |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: ירח מלא (נקרא 2262 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
ירח מלא
« ב- : יולי 02, 2015, 08:19:12 AM » |
|
האם ירח מלא משפיע לרעה על הדיג? או שזה סתם מיתוס?
"איך שגלגל מסתובב לו"
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
בדיוק על זה אני חושב הרבה לאחרונה לפי המאמר של מאמון על זרזור חלק א כתוב שכאשר הירח מלא הטורפים חוגגים כל הלילה כי הם רואים יותר טוב את הטרף ובבוקר למחרת הם שבעים וקשה לשכנע אותם לתקוף דמויים עד הערב וכאשר אין ירח התקיפות יהיו מוקדם בבוקר כי הם רעבים בנוגע למרמירים סרגוסים וטלוויזיות אני מאמין שהם אוכלים בהתאם להימצאותם באזור יכול להיות ואני משער שכאשר הירח מלא הטורפים נמצאים באזור ותוקפים אז הדגים הנטרפים מתחבאים ופעילים פחות מאמון כתב גם שזה קורה שיש חצי ירח ופה אני לא הבנתי מה קורה בזמן שהירח חצוי לירח מלא יכול להיות שעד שהירח מגיע לחצי מלא הדגים הנטרפים יהיו פעילים בלילה וממתי שהירח חצי מלא עד מלא יהיו פחות פעילים בלילה אז כן יש קשר לירח ולגודלו מה הקשר עדיין מברר
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה.
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
באמת שאלה קשה כי כל אחד חושב אחרת ויש סודות שאנחנו לא יודעים, אחרת לא היה מעניין ,  אבל אני אישית אוהב לדוג שאין ירח מלא ,היה דייג יותר טוב "למה "  מה שכן אני יכול להגיד שהירח שהוא נמצא במצב שהוא בגב שלנו היה דייג לא משהו ....... אבל שהירח נמצא בכיוון הים היה יותר טוב ............ אז 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני אומר שבירח מלא הדגים עסוקים ברומנטיקה  בירח מלא מעדיף לשבת על ספת הים עם בחורה יפה
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא , אני קורא ואומר לעצמי יש לי הרבה דברים לרשום ...אז תרשה לי לשבת על הפוסט שלך ..  חבל על הגומבר , אבל יותר חבל שיודעים שזה מה יקרה ...קרה לי לא פעם בעבודה לנסות להרים דגים שלוש מטר גובה לרציף , עם אולטרה ועם חוט נילון ...זה תמיד נגמר בלי דג ובלי דמוי , אתה מכיר את הנקודות בצפון , מכיר מספרים של עמודים , חבל לחזור על טעויות ולא לבוא מוכן עד הפרט הקטן . ירח מלא בהחלט משפיע , הדיעות חלוקות כשהרוב נוטה לחשוב שאין דיג ...אני ביניהם . יוני השנה היה מהקרירים וכרגע גם תחילת יולי , כמות המדוזות בדרום פשוט מדהימה וכך גם הסוגים השונים . עכירות של אצות , זרמים חזקים , רוח בילתי נסבלת ...קיצר , לא כוס התה שלי . מה שחשוב זה החלון במזג האוויר , תנאיי ים נוחים שמאפשרים הנאה וגם תפיסות ואקשן . סיפור קצר מהיום , ברבע לשמונה בבוקר ספרתי את אחרון המזרזרים מתקפל הביתה !!! לא היו לי הרבה אופציות אז חשבתי לגרד לברק , חטפתי מכה חזקה על גיגהד וסיליקון לבן שבתחילה חשבתי לוקוס גדול , כשהבנתי שזה גומבר ...החוט כבר התנפנף באוויר חתוך  . אני חסיד של גיאות ושפל וזה הדבר הראשון שמעניין אותי בתחזית . הגומברים הגדולים כאן , יצא לי לראות שפריץ מים על כלב , זה נראה כמו אבי ביטר מזנק בבריכה , שמחתי שלא נתפס כי הדמוי עלה לי מאה שח  אחרון , דואו רליס נקרע לי ועף למים , אני רואה אותו צף עשרים מטר ממני ואומר לעצמי רבאקקק לא מסכן את החייםם ים מסוכן גם למנוסים  , תוסיף מדוזות ...קיצר אני אומר נעקוב אחריו כי היום גמור ...בשלב מסויים סט גלים והדמוי נעלם, אני משלים עם הנזק ומרגיש דקירה ברגל ...גם ככה כל הרגליים צרובות מריר המדוזות , מסתכל למטה ורואה את הדמוי נעוץ בקרוקס ...  שבוע הבא מקווה לים כמו שאני אוהב , שבת שלום .
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא , אני קורא ואומר לעצמי יש לי הרבה דברים לרשום ...אז תרשה לי לשבת על הפוסט שלך ..  חבל על הגומבר , אבל יותר חבל שיודעים שזה מה יקרה ...קרה לי לא פעם בעבודה לנסות להרים דגים שלוש מטר גובה לרציף , עם אולטרה ועם חוט נילון ...זה תמיד נגמר בלי דג ובלי דמוי , אתה מכיר את הנקודות בצפון , מכיר מספרים של עמודים , חבל לחזור על טעויות ולא לבוא מוכן עד הפרט הקטן . ירח מלא בהחלט משפיע , הדיעות חלוקות כשהרוב נוטה לחשוב שאין דיג ...אני ביניהם . יוני השנה היה מהקרירים וכרגע גם תחילת יולי , כמות המדוזות בדרום פשוט מדהימה וכך גם הסוגים השונים . עכירות של אצות , זרמים חזקים , רוח בילתי נסבלת ...קיצר , לא כוס התה שלי . מה שחשוב זה החלון במזג האוויר , תנאיי ים נוחים שמאפשרים הנאה וגם תפיסות ואקשן . סיפור קצר מהיום , ברבע לשמונה בבוקר ספרתי את אחרון המזרזרים מתקפל הביתה !!! לא היו לי הרבה אופציות אז חשבתי לגרד לברק , חטפתי מכה חזקה על גיגהד וסיליקון לבן שבתחילה חשבתי לוקוס גדול , כשהבנתי שזה גומבר ...החוט כבר התנפנף באוויר חתוך  . אני חסיד של גיאות ושפל וזה הדבר הראשון שמעניין אותי בתחזית . הגומברים הגדולים כאן , יצא לי לראות שפריץ מים על כלב , זה נראה כמו אבי ביטר מזנק בבריכה , שמחתי שלא נתפס כי הדמוי עלה לי מאה שח  אחרון , דואו רליס נקרע לי ועף למים , אני רואה אותו צף עשרים מטר ממני ואומר לעצמי רבאקקק לא מסכן את החייםם ים מסוכן גם למנוסים  , תוסיף מדוזות ...קיצר אני אומר נעקוב אחריו כי היום גמור ...בשלב מסויים סט גלים והדמוי נעלם, אני משלים עם הנזק ומרגיש דקירה ברגל ...גם ככה כל הרגליים צרובות מריר המדוזות , מסתכל למטה ורואה את הדמוי נעוץ בקרוקס ...  שבוע הבא מקווה לים כמו שאני אוהב , שבת שלום . סחטיין על שניכם..... 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא , אני קורא ואומר לעצמי יש לי הרבה דברים לרשום ...אז תרשה לי לשבת על הפוסט שלך ..  חבל על הגומבר , אבל יותר חבל שיודעים שזה מה יקרה ...קרה לי לא פעם בעבודה לנסות להרים דגים שלוש מטר גובה לרציף , עם אולטרה ועם חוט נילון ...זה תמיד נגמר בלי דג ובלי דמוי , אתה מכיר את הנקודות בצפון , מכיר מספרים של עמודים , חבל לחזור על טעויות ולא לבוא מוכן עד הפרט הקטן . ירח מלא בהחלט משפיע , הדיעות חלוקות כשהרוב נוטה לחשוב שאין דיג ...אני ביניהם . יוני השנה היה מהקרירים וכרגע גם תחילת יולי , כמות המדוזות בדרום פשוט מדהימה וכך גם הסוגים השונים . עכירות של אצות , זרמים חזקים , רוח בילתי נסבלת ...קיצר , לא כוס התה שלי . מה שחשוב זה החלון במזג האוויר , תנאיי ים נוחים שמאפשרים הנאה וגם תפיסות ואקשן . סיפור קצר מהיום , ברבע לשמונה בבוקר ספרתי את אחרון המזרזרים מתקפל הביתה !!! לא היו לי הרבה אופציות אז חשבתי לגרד לברק , חטפתי מכה חזקה על גיגהד וסיליקון לבן שבתחילה חשבתי לוקוס גדול , כשהבנתי שזה גומבר ...החוט כבר התנפנף באוויר חתוך  . אני חסיד של גיאות ושפל וזה הדבר הראשון שמעניין אותי בתחזית . הגומברים הגדולים כאן , יצא לי לראות שפריץ מים על כלב , זה נראה כמו אבי ביטר מזנק בבריכה , שמחתי שלא נתפס כי הדמוי עלה לי מאה שח  אחרון , דואו רליס נקרע לי ועף למים , אני רואה אותו צף עשרים מטר ממני ואומר לעצמי רבאקקק לא מסכן את החייםם ים מסוכן גם למנוסים  , תוסיף מדוזות ...קיצר אני אומר נעקוב אחריו כי היום גמור ...בשלב מסויים סט גלים והדמוי נעלם, אני משלים עם הנזק ומרגיש דקירה ברגל ...גם ככה כל הרגליים צרובות מריר המדוזות , מסתכל למטה ורואה את הדמוי נעוץ בקרוקס ...  שבוע הבא מקווה לים כמו שאני אוהב , שבת שלום . יעיד ינון שלא התעצבנתי. כשעולה לי הג'ננה, קשה לפספס... מה שכן העיק לי זה שהגומבר ברח עם קרס וכבל תקוע לו עמוק עמוק לתוך הלוע ומעבר  ממש לא היתה כוונה לעמוד על הסלעים וזו היתה החלטה של הרגע האחרון ודווקא כן הקפדתי לבחור נקודה על הרכס שיש בה מדרגה שמאפשרת ירידה קרוב למים במקרה שיש דג. לצערי הרב זה כנראה לא היה קרוב מספיק ואין לי טענות לינון אם בחר שלא להישכב על הסלע ולהירטב יותר ממה שהוא כבר נרטב... היום הייתי אצל גנאדי ובדקתי אם יש להם מוט טלסקופי של רשת הרמה ישנה או משהו בסגנון בכדי להכין גנג' ארוך למקרים כאלו. בדיעבד רשת ההרמה של הקרפיונים היתה עושה את העבודה אבל מי חושב עליה כשנוסעים לגומברים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
אני חסיד של גיאות ושפל וזה הדבר הראשון שמעניין אותי בתחזית .
ומתי טוב יותר לצאת לחפש את הדגים ?
|
|
|
|
|
|
|
אני חסיד של גיאות ושפל וזה הדבר הראשון שמעניין אותי בתחזית .
ומתי טוב יותר לצאת לחפש את הדגים ? גיאות ...שעת שיא הגיאות . כמובן שבי"ס לזירזור לא נגמר אף פעם , בשנים האחרונות אני מייחס חשיבות וזה כמובן לא מדעי ( כדיי שלא אתפס בלשוני ...) , יעידו מאות תפיסות . מי שמכיר את הגזרה שלי ואותי , ראה אותי לא פעם כשהוא או הם מתקפלים הביתה ...ואז פתאום מגיע אקשן . זה לא אומר שאני מכוון תמיד לשעה הנכונה כי יש אילוצים , אבל יש ימים שהמני טיים קצרצר באור ראשון ויש ימים שבוקר מאוחר נותן את האקשן המיוחל . שבוע טוב ...
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא , כמו שראית בסרטונים של דיג מצוקים באוסטרלייה , ספרד וכו' יש להם מקלות ממש ארוכים . מה שעבד בגשר של קצאא ובנמל , כבל ארוך שאליו מחוברים שלוש או ארבע קרסים גדולים של גאנץ כשהם מרותכים בצורת עוגן או קילשון , פשוט ומאוד יעיל ואמין וכמובן נוח לתפעול .
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין...  יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי...  בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...  הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה...  אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא , כמו שראית בסרטונים של דיג מצוקים באוסטרלייה , ספרד וכו' יש להם מקלות ממש ארוכים . מה שעבד בגשר של קצאא ובנמל , כבל ארוך שאליו מחוברים שלוש או ארבע קרסים גדולים של גאנץ כשהם מרותכים בצורת עוגן או קילשון , פשוט ומאוד יעיל ואמין וכמובן נוח לתפעול . אחרי התקלה הזו, נזכרתי בקרס משולש ענק שקשור למיתר עבה שאני מחזיק בתיק חכות. מיועד לשחרור גזעים שתקועים בקרקעית ומאיימים לגנוב לי דמויים או ריגים... לדג הבא הוא כבר היה מוכן אבל הוא לא בא... אתמול בערב יציאה נוספת לאותה הנקודה אבל הפעם עם מקל מטאטא עם קרס 10/0 של איגל קלוו... גם אתמול לא היה כלום... 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אישית לא מאמין בירח מלא בעונת החורף (אוקטובר עד מרץ ) מניסיון אישי בעונה שבה אני דג הכי הרבה מדגי פיתיון ועד אנטיאסים אף פעם לא הייתה "בעיה" בתקופה הזאת גם בימים של ירח מלא גם לא בכמות התפיסות ובסוגי הדגים שנתפסו באותה "עונה" היו ימים של ירח מלא שהדייג היה אפילו חזק ומסיבי יותר אבל כל זה נכון לגבי התקופה בשאר העונות אני לא יודע אולי בגלל שבעונות האלו אני כמעט ולא דג
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
טוב. אז את הפספוס של אתמול אני חייב לציין... דופק את הראש יציאה בשבע ונחיתה לקראת 8 בבצת. מלא אצות בקו החוף ואנחנו חותכים לעמוד 37 לדוג מהרכס הקטן. מתמקם ליד מדרגה שבאותו הרגע נראתה סבירה להנחתה של דג אם יבוא וישר פורסים חכות. 2 חכות עם קלמארי וחכה אחת עם פילה בורי. מיידית יש נשנושים והשמש שוקעת. שני כיפופים נחמדים אבל לא נעילה של גומבר ואנחנו מעודדים. לרגע אני וינון מתעסקים עם פנסי הראש ונעמן צועק לנו מהצד. תופס את החכה ונותן כמה גילגולים והבחור בצד השני נוגח בכול הכוח... בסופו של דבר מגיע גומבר של 2-3 ק"ג מתחת לרגליים אבל למרות כול המאמצים של ינון עם הגאנג', אין מצב לנעיצה. פשוט גבוה מדי... וואלה לא יודע בלית ברירה ואחרי שאני מרגיש את החוט משפשף מדי פעם בסלע, מקבלים החלטה נואשת להרים מהחוט והסוף ידוע...
הירח עלה, הים עלה מולו, הרוח התחזקה ומה שאני מכיר כבר שנים בתור קלאסיקה של ירח מלא, קרה... מהסס אחרי זה עד חצות לא היתה נגיעה. גיא גם ככה הייתה משחרר אותו בשביל התחרות שחרורים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|