בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  רולרים לדייג חופי אך למעשה מיועדים להטלות רחוקות - לידע כללי לחברי הפורום !!!!!
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: רולרים לדייג חופי אך למעשה מיועדים להטלות רחוקות - לידע כללי לחברי הפורום !!!!!  (נקרא 9423 פעמים) הדפסה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

היי חברה תודה על התגובות
מוטי אקח את העצות שלך בחשבון לגבי 1)ספריי סיליקון 2) החוטים של fins נראים באמת מעניינים 3)לגבי חכה עם טבעות קטנות אמרתי כבר שזה אחד הדברים שארצה לשים את ידי עליהם מהחברה של yuki  מתבייש
Yoelsh כרגע גם אני דג עם חוט בד 30 lb  בקוטר 0.17 בערך ובאמת אין לי פלונטרים והוא פגז ולא נקרע הבעיה היא כאשר אני דג עם חוטי בד דקים יותר 0.12 בערך מה שקורה שבגלל שהחוט יוצא במהירות הוא יוצא כמו מערבולת מסתבך לי באחד הטבעות האמצעיות ואז נקרע מוטי העלאה סירטון יפה בדיון המעמיק שהיה לכם על טבעות קטנות במהירות איטית שם רואים איך החוט משתחרר במערבולת
עוד דבר הסירטון שהעלאה gaichuk על הקשר gt knot שהצעתי כל כך קטן שהוא לא מורגש בכלל בטבעות  אתה בסדר
בכל אופן לציוד קרפ יש המון כבוד למדתי מהם המון ואפשר עוד המון הייתי רוצה לשאול את מוטי בחכה שלך של יוקי התופסנים של הטבעות פעם אחת הם מלמטה למעלה ופעם אחת להיפך אני חושד שאני יודע את התשובה זה בטוח לא ליופי אבל הייתי רוצה לדעת אם זה בגלל אותה הסיבה למנוע בעצם שהחוט בד מתלפף על הטבעת בטבעות באמצע ואז זה מה שפותר את הבעיה אשמח לעוד ידע מימך  אתה בסדר

קודם כל נתחיל מגיע המון כבוד לדייגי הקרפיון  על ההשקעה שהם עושים שזה אחד

מסוגי הדייג המושקעים ביותר , בקשר לטבעת שיש בחכות נכון זה נגד שהחוט התלפף על הטבעת

חוץ מזה גם בגלל שאנחנו עובדים עם חוטים מאוד דקים שזה המטרה של החכות בסגנון הזה ,

כמו שאמרתה הטבעות הראשונה הולכת רגיל וכל שאר הטבעות הפוכות ,עוד דבר נוסף

בדגמים שמוכרים בחול ולא מה שיש בארץ 3 חלקים גם הטבעות שונות לגמרי בצורה שלהם

הקרמיקה של הטבעת היא כמו ביצה ולא עגול כך ששחרור החוט שונה מאוד .

אחד מהבעיות שאני נתקלתי בחכות 3 חלקים בארץ שמוכרים חכות אבל במידה ונשבר לך טבעת

אין טבעות כאלה צריך להזמין מחול .

אני בטוח שבקשר לטבעות לכל דבר יש סיבה ולא סתם יש סוגי טבעות לכל חכה ,

בקשר לחוט שנקרע לך בהטלה במידה ותעבוד בחוט יותר עבה אני מאמין שמה שקורה לך עכשיו לא יהיה ,

בוא נוסיף לזה עוד משהו חוט ניילון שאני עובד הוא 0.16  - חוט 10 ליברות בד זה אותו דבר

0.16 mm לכן כנראה הבעיה באמת היא הטבעות בחכה .

-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Longcast
חבר פורום

מנותק מנותק

תודה רבה מוטי אישרת לי את שחשבתי לגבי הטבעות ההפוכות שהמטרה שלהן למנוע את הפלונטר שיווצר ולאפשר לחוט לעבור בצורה טובה יותר עם מינימום חיכוך במיוחד עם עבודה של חוטים דקים לדעתי החכות בסגנון האלה של יוקי הם הדור הבא של החכות ובעזרת ה׳ אני אתחדש באחת כזאת
ברגע שאעבור את ה200 מטר מבטיח לדווח לטובת הפורום ושוב תודה לכל החברים  אתה בסדר
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #47 ב- : יולי 12, 2015, 21:34:15 PM »
גקי אח יקר ,יש הרבה חברות בשוק חוץ מיוקי שהם חכות סוף ,אני אישית אוהב את החכות של החברה כי מיוקי התחלתי , והם לפי דעתי החברה הכי טובה לדייג חופי כי יש להם הכל הם חזקים מאוד בספרד .
-------------------------------
Longcast
חבר פורום

מנותק מנותק

לגמרי מוטי
אני רואה את הסירטונים של ראול מאריו והומברטו גאסיו  אחחחח איזה דורדות מיפלצתיים ולברקים מטורפים פשוט לא יאומן על הגדלים שלהם אבל בלי שום קשר המיקצועיות והציוד בספרד פשוט אליפות  אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!