| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/6/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7 | דמוי סיליקון - טעים | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | גודל סנדוויץ |
הדו"ח:
שלום חברים,
האמת היא שהדו"ח הזה לא באמת מעניין מבחינת דגים אבל 2 דברים:
1. התינוק הזה חתם את הסרטון הראשון בSJ 4000 החדשה שלי
, אחרי שהגיעה הרצועה וכרטיס הזיכרון כבר חיכיתי לתיעוד.2.פעם בשיעור תורה לימד אותי הרב משפט מאד חכם "בשמים- גם קצת זה הרבה" זה היה בהתחלה של החזרה בתשובה והוא בעצם הבהיר לי בנועם שכל מעשה קטן עושה רעש בשמים, או במילים אחרות- לכל מעשה קטן יש משמעות, מה זה קשור לפורום דייג השיעור תורה הזה?!
אה כן, רציתי לעשות גזרה שווה לשחרור דגים, כל דג (בפרט לוקוס) שלא באמת יבנה לך את ארוחת חייך עם האשה בערב- מחובתנו שיחזור לגדול! 
בקיצור, אחרי הדו"ח של אייל ושוקי החלטנו אני ודן לצאת לסרוק את החוף- כמובן שביום שני שיחקנו כדורגל עד 1 בלילה- הסיכוי שנשמע את השעון מעורר ב4 היה קלוש

אז אמרנו מחר אנחנו בוודאי נקום- יש ים עובד

ושוב...
אין סימנים מדן עד רבע ל5, בסוף אחד מעיר את השני ומחליטים לצאת באיחור..מגיעים לנקודה שעבדה אש בחורף, בקיץ- איך אומרים!? בית עלמין לדגים...
אמרנו נחפש לברקים בקצף... ואז הגיע הלוקוס הקטן- (
כמובן שההיסטריה בסרטון היא מלאכותית- להכניס קצת אווירה לסרטון הראשון במצלמה)משם הלכנו לחפש טורפים בחוף אחר שהיה חולי נטו, לא הייתה תנועה במים- שעתיים של ים בוקר הספיקו- נקווה שהסרטון הבא יהיה על דג נורמאלי

תודה לבורא עולם~!

סרטון:

שיעור תורה הכי פרקטי לחיים ממש
תתכונן!!! 
שאבת לו את הצורה