פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה לחוט בד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לחוט בד (נקרא 2195 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם אשמח להמלצה לחוט בד 20 ליברות שיהיה מספיק חזק ובמחיר זול מebay. אשמח אם תוכלו לצרף גם לינקים. תודה מראש.
|
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
היי אני היתי ממליץ לך על סאן ליין.יש לי אותו כבר שלוש שנים ללא קשרים והוא מעולה. כצת יקר אך שווה.
|
|
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : יוני 20, 2015, 09:36:42 AM » |
|
זול / יקר זה דבר יחסי. אני משתמש מאז ומעולם ב Power pro .קונה רק בחו"ל. יוצא כ 500 יארד =120 שח. יספיק לך כנראה ל 10 שנים הבאות. שווה השקעה לדעתי.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : יוני 20, 2015, 16:10:13 PM » |
|
זול / יקר זה דבר יחסי. אני משתמש מאז ומעולם ב Power pro .קונה רק בחו"ל. יוצא כ 500 יארד =120 שח. יספיק לך כנראה ל 10 שנים הבאות. שווה השקעה לדעתי.
כן זה כבר בחירה של הדייג ,יש כאלה שקונים רולרים במחיר של 4000 שקל לדייג חופי כל אחד ומה שהוא יכול  מה שכן חשוב בכל העניין של חוט בד רק שיהיה רולר שיודע לעבוד עם חוטי בד אחרת זה מבאס 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : יוני 21, 2015, 19:09:31 PM » |
|
ג'קי, אתה ממש קונה בחו"ל... לא באיביי או דומיו אלא ממש בחו"ל כשאתה נמצא שם  אם היה 500 יארד של פאוור פרו ב-120 ₪, הייתי קונה אבל המחירים בקניה ברשת לא כאלו זולים והמחירים בארץ פשוט פסיכים...  החוט נקנה במקור לז'ירז'ור כבד. עם הזמן התחלתי לעבוד איתו לחופי כסט קל שהוכיח את עצמו כאמין ומהנה  בלי שוק לידר ובלי חרטות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
ג'קי, אתה ממש קונה בחו"ל... לא באיביי או דומיו אלא ממש בחו"ל כשאתה נמצא שם  אם היה 500 יארד של פאוור פרו ב-120 ₪, הייתי קונה אבל המחירים בקניה ברשת לא כאלו זולים והמחירים בארץ פשוט פסיכים...  החוט נקנה במקור לז'ירז'ור כבד. עם הזמן התחלתי לעבוד איתו לחופי כסט קל שהוכיח את עצמו כאמין ומהנה  בלי שוק לידר ובלי חרטות...  בגדול גם אני לא מאמין בשוק לידר לא משתמש בו בזירזור ... אבל בדיג חוף עם חוט בד בים עובד הקרסים נוטות להסתבך בבד קשה ברמה של חייב לגזור . לידר (לא שוקלידר ) מונע את זה ועוזר גם עם הסלעים חוץ מזה מעדיף חוט בד נקי לכל ישום דיג כמעט
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ג'קי, אתה ממש קונה בחו"ל... לא באיביי או דומיו אלא ממש בחו"ל כשאתה נמצא שם  אם היה 500 יארד של פאוור פרו ב-120 ₪, הייתי קונה אבל המחירים בקניה ברשת לא כאלו זולים והמחירים בארץ פשוט פסיכים...  החוט נקנה במקור לז'ירז'ור כבד. עם הזמן התחלתי לעבוד איתו לחופי כסט קל שהוכיח את עצמו כאמין ומהנה  בלי שוק לידר ובלי חרטות...  גיא כנס למכירות פומביות ב Ebay . יש מחירים מפתיעים ברשת. כן אני מחפש מבצעים ולא חסר. אני מנטרל את המשלוח לארץ,אני שולח לחבר שגר שם הוא מביא לארץ. את הגלאי דגים לדוגמה רכשתי ב Black Friday . פחות מחצי מחיר בארץ. רק ציוד יקר אני בחו"ל ,בגלל שרשרת המזון (הרווח) שכולם מעמיסים. שווה לחפש ברשת עם סובלנות אפשר לחסוך והמון
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|