המתכון הקבוע אייל - התרגלתי ואהבתי...

שוכחים משהו, קצת שיבושים בדרך, תופסים דגים יפים ושומרים על מצב רוח משועשע...
מתכון מנצח לתפיסות ולדוחות...

דוח אינפורמטיבי ומשעשע, תפיסות מכובדות ביותר -
וככל שהדג יותר גדול יש פחות מקום לשגיאות והרבה יותר מקום למקצוענות..
מתוק סקרנות - עם איזה חוט (עובי ויצרן) הוצאו הדגים?
רפי , זה לא אישי אבל עד שממלאים דוח על כל פרטיו ( אני מקפיד ..) , הוא לא נותן לשלוח ומבקש למלא שוב את
כל הפרטים , מעבר לכך שניי סוגיי דג לא הצלחתי להכניס במשבצת ...בכל אופן , אני משתדל .
שאלה מצויינת שאלת כי באמת החלפתי חוט ולא בגלל הגודל , ראיתי גם דגים כאלה באולטרה לייט על שש ליברות .
חוט העבודה 10 ליברות YGK שהתקצר עם הזמן הוחלף ב 16 ליברות YGK שקניתי וישב בארון .
היום ( ולא בהכרח תמיד ) הוספתי 30-40 סמ של לידר פלאורו קרבון 1.75 .
אייל,
כשכתבתי על שכחה ושיבושים - התכוונתי אל התיאורים בדו"ח לגבי מה שהשתבש לך הפעם ובקודמת...
וברור כי מה שציינת לא יכול להיות אישי...
מאחר וכתבת על הקשיים והתקלות בהעלאת דו"ח (גם לי נמחקו בזמנו, למדתי...) אז הערה וכמה טיפים:
*יש תכניות לשדרוג האתר, גם התאמה נוחה יותר לגלישה סלולארית ובין היתר יומן דוחות הדיג,
מדובר בעשרות אלפי שקלים או מאות שעות עבודה, ייקח זמן...
*נכון שהמערכת לא אופטימלית אך אפשר להיווכח כי קל ללמוד איך להסתדר, ואכן - בקושי טמון בכך
שבחלוף פרק זמן מסוים של כמה דקות יש צורך למלא את הפרטים מחדש....
אז בינתיים כמה טיפים למילוי דוחות היומן דוחות הדיג כך שלא ישתבש לך בעת המילוי - כך אני עושה:
***ממלאים את נתוני יומן הדוחות, אם יש שני סוגי דגים אז לאחר מילוי נתוני הדג הראשון אז לוחצים על
"תפסתי עוד דג" (בסוגריים מתחת ל"סוג דג") שאז נפתח שוב חלון נתוני התפיסה וממלאים פרטי הדג הנוסף.
***בשלב השני רושמים בחלון של רישום הדו"ח "בעריכה" - ושולחים.
***בשלב הבא, לוחצים על כפתור העריכה (פרטי נתוני הדוח ייראו כאילו נעלמו - לא להתרגש, הם קיימים
למרות שבשלב העריכה של הדוח הם נחזים כאילו אינם נראים), מוחקים את המילה "בעריכה", כותבים את
הדוח ולוחצים על "שמירה", אם לקח לך זמן רב אז יתכן שיופיע כיתוב באדום לפיו לקח לך זמן רב - עם הצעה
לשגר שוב, תתעלם ותלחץ שוב שמירה/שליחה - והדוח יישמר בדיוק כפי שכתבת ועם כל הנתונים שמילאת.
***בשלב הבא לוחץ פעם נוספת על עריכה, מוסיף את התמונות ואייקונים אם מתחשק, ומשגר, הדוח מושלם.
+++אפשרות נוספת היא למלא את הדוח בוורד ולעשות העתק על העותק הסופי,
ממלאים את נתוני היומן כפי שהוסבר, מדביקים את הדוח ושולחים. או אז "עריכה" -
מסדר את השורות והאיקונים ומוסיף תמונות - ולוחץ שמירה...
לא פספסתי כמובן את התשובה לשאלה ששאלתי,

חוט שעדיין הצריך עבודה נכונה...
עם 6 ליברות - עם דגים כאלו אין מקום לטעויות....
השוק-לידר 1.75 אם הבנתי נכון - מיועד לשיניים של הגומברים ואם זה רק לטרחונים אז מיותר, הבנתי נכון?
ואם כבר, לקשור 16ליב' ל-1.75 לא בעייתי?! איזה קשר אתה משתמש לשני חוטים עם כזה פער עובי?