בוקר טוב חברים
מאחר וחלקכם הרגיש מספיק נוח להיות קצת בוטה ולהשמיע ביקורת כלפי משהו שאתם לא ממש מכירים ומבינים לגמרי, תרשו לי להיות קצת בוטה ומקווה שתקבלו ברוח טובה...

ישראפיש הוא פורום ענק עם כמות חברים גדולה פי 3 מאיתנו, עם היסטוריה ארוכה ויציבה והפקות למיניהן שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם.
בתחרויות קרפיונים הם "קונים" חופים שלמים על מנת לוודא שלא יהיו אנשים בשטח ושכול מתחרה יהנה מסקטור נקי ופנוי .
כנ"ל בתחרויות ז'ירז'ור וזה שהפעם התחרות ביער הרוסים שהוא חופשי לכניסה לא צריך לגרום להרמת גבה והטלת דופי בניהול וההחלטות שהוא מקבל...
מסגרת התחרות ז'ירז'ור שונה מזו שלנו והיא לא מסתכמת ביום אחד.
היום התחרות ביער הרוסים ומתוך 40 המשתתפים יזכו 3 במקומות הראשונים.
בהמשך תהיה תחרות נוספת בחוף אחר ובה יזכו שלושה נוספים.
לאחר מכן תהיה תחרות שלישית ובה יזכו שלושה נוספים והאחרונים.
התחרות הסופית שתיערך בין 3 הזוכים מכול תחרות ובסה"כ 9 משתתפים שיעלו לגמר, תקבע מי הוא הזוכה הראשון והמז'רז'ר הטוב ביותר.
בצורה כזו אלמנט המזל כמעט ומתבטל לגמרי והכישורים מקבלים משקל גדול יותר ולכן הזכייה בתחרות הזו נחשבת לכבוד גדול והכרה מצד אלפי חברים והפרסים ברמה גבוהה מאד!
אני לא חושב שפירוט הפרסים קשור בשקיפות כי בשורה התחתונה הפרסים הם משניים והמשתתפים לא עושים שיקולים של אם להגיע כי יש פרס שהם חושקים בו אלא אם להגיע בשביל להגיע למקום הראשון

200 ₪ הם אולי סכום גבוה לחלקכם או סכום שנראה גבוה בשביל מה שתקבלו בתמורה וזה בסדר.
זה חלק מהעניין.
200 ₪ מהווים מעין "דמי רצינות" ומדלדלים את כול אלו שחושבים שיבואו לתחרות בליץ ועם קצת מזל ובעלות אפסית יזכו באיזה פרס...

אני אשקר אם אגיד שלפעמים גם לי יש תחושה של פלצנות או אליטיסטיות מצד הגוורדיה של ישראפיש אבל בגדול כשאתה נחשף לפעילויות שלהם ופוגש אנשים, הדברים נראים קצת אחרת...