בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  הזמנה לתחרות אולטראלייט של עמותת "ישראפיש" בכינרת ב 20.6.15
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הזמנה לתחרות אולטראלייט של עמותת "ישראפיש" בכינרת ב 20.6.15  (נקרא 5324 פעמים) הדפסה
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אנחנו מספר 1 בהצלחה לנו
 מתבייש
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
 IP: [ מחובר ]
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

בהצלחה לכל המשתתתפים  אתה בסדר
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין:
« הגיב #17 ב- : יוני 19, 2015, 11:53:18 AM »
תרשו לי להיות מעט לא נעים ומקווה שיתקבל בהבנה.
עלות הפרסים והמימון היא על חשבון מועדון הדייג. כול העלויות הנילוות היא מכיסם של המגיעים, ואחרי כול זה עוד לגבות 200 ש"ח מכול משתתף?
ולדעתי, פראייר מי שמקבל זאת ומוכן לשלם את זה.

זאת דעתי בלבד, גם אם היא לא ניראת למישהו.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #18 ב- : יוני 19, 2015, 18:03:00 PM »
עלות הפרסים והמימון היא על חשבון מועדון הדייג. כול העלויות הנילוות היא מכיסם של המגיעים, ואחרי כול זה עוד לגבות 200 ש"ח מכול משתתף?

צודק! בגקלל זה שאלתי על מה בדיוק גובים 200ש"ח הייתי בא בכיף אבל יום כזה יעלה לי לא פחות מ300-400 ש"ח שזה מלא כסף...
S.F
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מה זה החארטה הזאת,מחיר מופקע לחלוטין בלי פרסום
במה זוכים,נראה שמישהו מגלח כספים לכיסו.
אחד הסימנים לחוסר יושר בפעולה כל שהיא
זה חוסר השקיפות  מראש.
תסלחו לי אבל רק פראייר  או משועמם ישלם 200 ₪ להשתתפות
בתחרות דייג שכזאת.
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

זה חוסר השקיפות  מראש.
בתחרות דייג שכזאת.

כל מילה בסלע !!!

DanyB

חבר פורום

מנותק מנותק

זה חוסר השקיפות  מראש.
בתחרות דייג שכזאת.

אף אחד לא מכריח אותך להגיע ולהיות 'פרייר' או 'משועמם'...
אם היית מכיר את המארגנים / עמותה,  היית מדבר אחרת. 
אם אותך מעניין רק הפרס אז אל תבוא, התחרות לא בשבילך...
אני אהיה,  אשלם 200 שקלים כמו פרייר משועמם  ואהנה מכל רגע,  גם אם לא אגיע למקומות הראשונית.
בהצלחה!

דני.
 אתה בסדר
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE
Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG  0.6PE
DanyB

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #22 ב- : יוני 19, 2015, 19:16:19 PM »

התגובה זהה כמו מקודם.  תקרא.
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE
Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG  0.6PE
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין:
« הגיב #23 ב- : יוני 19, 2015, 19:27:54 PM »
דני אם אתה נהנה מזה שיהיה לך לבריאות

תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בוקר טוב חברים
מאחר וחלקכם הרגיש מספיק נוח להיות קצת בוטה ולהשמיע ביקורת כלפי משהו שאתם לא ממש מכירים ומבינים לגמרי, תרשו לי להיות קצת בוטה ומקווה שתקבלו ברוח טובה... אתה בסדר

ישראפיש הוא פורום ענק עם כמות חברים גדולה פי 3 מאיתנו, עם היסטוריה ארוכה ויציבה והפקות למיניהן שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם.
בתחרויות קרפיונים הם "קונים" חופים שלמים על מנת לוודא שלא יהיו אנשים בשטח ושכול מתחרה יהנה מסקטור נקי ופנוי .
כנ"ל בתחרויות ז'ירז'ור וזה שהפעם התחרות ביער הרוסים שהוא חופשי לכניסה לא צריך לגרום להרמת גבה והטלת דופי בניהול וההחלטות שהוא מקבל...
מסגרת התחרות ז'ירז'ור שונה מזו שלנו והיא לא מסתכמת ביום אחד.
היום התחרות ביער הרוסים ומתוך 40 המשתתפים יזכו 3 במקומות הראשונים.
בהמשך תהיה תחרות נוספת בחוף אחר ובה יזכו שלושה נוספים.
לאחר מכן תהיה תחרות שלישית ובה יזכו שלושה נוספים והאחרונים.
התחרות הסופית שתיערך בין 3 הזוכים מכול תחרות ובסה"כ 9 משתתפים שיעלו לגמר, תקבע מי הוא הזוכה הראשון והמז'רז'ר הטוב ביותר.
בצורה כזו אלמנט המזל כמעט ומתבטל לגמרי והכישורים מקבלים משקל גדול יותר ולכן הזכייה בתחרות הזו נחשבת לכבוד גדול והכרה מצד אלפי חברים והפרסים ברמה גבוהה מאד!
אני לא חושב שפירוט הפרסים קשור בשקיפות כי בשורה התחתונה הפרסים הם משניים והמשתתפים לא עושים שיקולים של אם להגיע כי יש פרס שהם חושקים בו אלא אם להגיע בשביל להגיע למקום הראשון  

200 ₪ הם אולי סכום גבוה לחלקכם או סכום שנראה גבוה בשביל מה שתקבלו בתמורה וזה בסדר.
זה חלק מהעניין.
200 ₪ מהווים מעין "דמי רצינות" ומדלדלים את כול אלו שחושבים שיבואו לתחרות בליץ ועם קצת מזל ובעלות אפסית יזכו באיזה פרס... קריצה

אני אשקר אם אגיד שלפעמים גם לי יש תחושה של פלצנות או אליטיסטיות מצד הגוורדיה של ישראפיש אבל בגדול כשאתה נחשף לפעילויות שלהם ופוגש אנשים, הדברים נראים קצת אחרת...

"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

בוקר טוב חברים
מאחר וחלקכם הרגיש מספיק נוח להיות קצת בוטה ולהשמיע ביקורת כלפי משהו שאתם לא ממש מכירים ומבינים לגמרי, תרשו לי להיות קצת בוטה ומקווה שתקבלו ברוח טובה... אתה בסדר

ישראפיש הוא פורום ענק עם כמות חברים גדולה פי 3 מאיתנו, עם היסטוריה ארוכה ויציבה והפקות למיניהן שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם.
בתחרויות קרפיונים הם "קונים" חופים שלמים על מנת לוודא שלא יהיו אנשים בשטח ושכול מתחרה יהנה מסקטור נקי ופנוי .
כנ"ל בתחרויות ז'ירז'ור וזה שהפעם התחרות ביער הרוסים שהוא חופשי לכניסה לא צריך לגרום להרמת גבה והטלת דופי בניהול וההחלטות שהוא מקבל...
התחרות הסופית שתיערך בין 3 הזוכים מכול תחרות ובסה"כ 9 משתתפים שיעלו לגמר, תקבע מי הוא הזוכה הראשון והמז'רז'ר הטוב ביותר.
בצורה כזו אלמנט המזל כמעט ומתבטל לגמרי והכישורים מקבלים משקל גדול יותר ולכן הזכייה בתחרות הזו נחשבת לכבוד גדול והכרה מצד אלפי חברים והפרסים ברמה גבוהה מאד!
אני לא חושב שפירוט הפרסים קשור בשקיפות כי בשורה התחתונה הפרסים הם משניים והמשתתפים לא עושים שיקולים של אם להגיע כי יש פרס שהם חושקים בו אלא אם להגיע בשביל להגיע למקום הראשון  

200 ₪ הם אולי סכום גבוה לחלקכם או סכום שנראה גבוה בשביל מה שתקבלו בתמורה וזה בסדר.
זה חלק מהעניין.
200 ₪ מהווים מעין "דמי רצינות" ומדלדלים את כול אלו שחושבים שיבואו לתחרות בליץ ועם קצת מזל ובעלות אפסית יזכו באיזה פרס... קריצה

אני אשקר אם אגיד שלפעמים גם לי יש תחושה של פלצנות או אליטיסטיות מצד הגוורדיה של ישראפיש אבל בגדול כשאתה נחשף לפעילויות שלהם ופוגש אנשים, הדברים נראים קצת אחרת...

נו יפה אחרי הסבר קצר וכמה נימוקים אפשר להבין פחות או יותר למה גובים סכום כזה... אבל הקטע שהם פתחו הזמנה פה באתר הזה בלי הסבר בלי כלום, רשמו משהו כמו 200 ש"ח השתתפות רוצים תבואו לא רוצים לא צריך  אז זה קצת מוזר!
S.F
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בוקר טוב חברים

זה חלק מהעניין.

גיא 
הייתי באמת מציע לכל מי שלא מכיר ויודע מה באמת קורה , להיות קצת יותר זהיר ופחות נמהר בתגובות נחרצות

וזה בככל לגבי דברים בחיים
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

זה בסדר גמור לקחת בתחרות סכום כסף לא רואה בזה פסול בכלל , ישראפיש הפעילות שהם עושים

בדייג קרפיונים היא עולמית ועל כך מגיע להם כבוד גדול ,זה שלא יודעים במה זוכים מובן לי שזה לא בסדר

לידע כללי בספרד תחרות דייג חופי לוקחים 2000 יורו למשתתף זה כולל הרבה דברים בית מלון , סירה שלוקחת

את הדייגים ,טלויזיה ספרדית ועוד ......

אבל כמו שגיא אמר לא ניתן להוסיף יותר למי שרוצה ללכת יכול ומי שלא לא חייב ,

להגיד לכם את האמת במידה והיה תחרות בארץ לדייג חופי בים הייתי משלם את ה- 200 שקל

והולך בכיף . אתה בסדר
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

העניין הוא לא הפרסים רק להציג את זה באופן מפורט יותר עם קצת רקע על האירגון והתרומה שלהם לעולם הדייג בישראל כי שוב פעם אני אומר כי הם פרסמו את ההזמנה באתר ISF ויש כאן אנשים שלא מכירים בכלל את האתר שלהם ואת מה שהם עושים! 
 ועכשיו סתם שאלה מה הסיבה שנרשמו רק 30 איש לתחרות והיו צריכים להוציא הזמנה מחוץ לפורומים שלהם אם הם פי 5 יותר גדולים ?
S.F
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אין ספק שהתחרויות שישראפיש מארגנים הם ברמה עולמית מבחינת השקעה ומחשבה.
פדנטיות ורצינות עד הסוף....בתור אחד שהשתתף בשלוש תחרויות קרפיונים של ישראפיש אני יכול להגיד שבאמת בנושא הזה אין להם תחרות כרגע.
והלוואי ואנחנו נרים תחרות קרפיונים פתוחה לכל הפורומים תחת השם isf משהו שיהפוך למנהג כמו תחרות הגרגור.

לצערי לישראלים אין הרבה סבלמות ומנטליות שונה לגמרי.
אבל מי יודע אולי זה עוד יקרה.

לגבי שאר ההתנהלות של ישראפיש אני לא אפרט מתוך נימוס אבל יש שם המון דברים לא תקינים.

כמובן שבתחום החברים והשיתוף אין על הפורום שלנו ולדעתי זה חשוב יותר!!
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!