פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   האינטיאס חוזר בשנית. הדוח עלה |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: האינטיאס חוזר בשנית. הדוח עלה (נקרא 5699 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
עוד אחד ועוד אחד ובסוף יבוא עוד אחד  אחלה דג שלום  יוצא לז'רז'ר מדי פעם או שגמרת עם זה? תודה גיאצ'וק, כנראה עליתי על "הגל הירוק", מקווה שימשיך כך אחרי תקופה ארוכה די יבשה. לא יוצא לי לז'רז'ר מהחוף למעט פעמים בודדות, זה קורה יותר בסירה. תגיד שאתה מגיע ואשמח לצאת איתך לז'רז'ר מהחוף, האמת זה חסר לי. 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של אינטיאס שלום נראה כי כל יציאה המשקל עולה ... מי יתן וימשיך  שאפו ידידי 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
סחטיין .....מתגעגע אליהם מהחוף
תודה ינון, איזה קטע .... בדיוק אתמול משוטט ביוטיוב ונתקל בהרצאה שלך על דיג אינטיאסים, וגומע בשקיקה את כל ההרצאה בלי להרגיש. בהחלט למדתי דברים חדשים, כאלו שלא ידעתי לפני, וכאלו שידעתי ונוסף להם היבט נוסף  אין ספק שיש הרבה מה ללמוד ממך. 
|
|
|
|
|
|
|
שלום היקר, ראשית חן חן על הפרגון... הפורום הוא כמו שכתבת בגלל אנשים כמוך שתמיד משתפים ומפרגנים וגם מסייעים לחברים  לשמחתנו התברכנו כאן בהרבה חברים מהסוג הזה ומהתוצאה כולנו נהנים...  ללא ספק לקחת את הכישורים והבנת הדיג מהקטע החופי - ליישום מוצלח על הסירה.... טוב לדעת שיש תפיסות באילת - ואתה מראה זאת שוב ושוב.... חוט 35ליב' הוא בהחלט חוט מאתגר בדיג מהסוג הזה - כרגיל נתת עבודה נכונה עם תוצאה מכובדת...  אשמח לשמוע על המקל והמכונה שמשמשים אותך לג'יגלייט וגם אודות הג'יג המנצח ומשקלו... בכל זאת, ביולי אני יורד לאילת...  תודה רפי  הג'יג 60 גר" של חברת zelts , המקל של דאיווה מגהפורס 60 עד 150 גרם, רולר סרגוסה 5000. בדוח הראשון הדג נתפס על מקל של טרבוקו takumi עד 100 גר", רולר שימאנו אקסייג' 4000.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 18, 2015, 21:30:29 PM על ידי shalom
|
|
|
|
|
|
|
יופי של אינטיאס שלום נראה כי כל יציאה המשקל עולה ... מי יתן וימשיך  שאפו ידידי  תודה שחר 
|
|
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
כל הכבוד. אחלה דג ואחלה כיף. לבריאות. מורדי בן דוד
|
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
|
|
כל הכבוד. אחלה דג ואחלה כיף. לבריאות. מורדי בן דוד
תודה מורדי 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יפה מאוד! כל הכבוד אבל שוק לידר 35 ליברה  ואתה מתאר את זה להיות בצד הבטוח? אולי לא הבנתי אותך נכון אבל במקרה וכן, האם 35 זה לא דק מדי? לדעתי לג'יגלייט זה טוב (ויש כאלו שדוגלים בחוטים של לא פחות מ60 ליברה אפילו לג'יגלייט) אבל לג'יגים כבדים ודגים גדולים זה חלש מדי. פעם עשיתי ג'יגינג כבד לאנטיאסים עם דמויים 200 גר וחוט ניילון 0.5 ורק מהתנועה של ההקפצות השוקלידר נחלש בצורה שרואים את זה ויזואלית (הקוטר נהיה צר ומתיחה של האזור שקרוב לקשר של השוקלידר לג'יג) ויכל להיקרע עם הדפיקה הראשונה שתבוא אליו ... תודה לך סאמח על התגובה. בדוח הקודם שהעלתי הבאתי אינטיאס 7 קילו בשוק לידר של 20 ליברות, בתפיסה הזאת ממש פחדתי שהחוט יקרע. לכן העבודה איתו היתה ממש עדינה, אבל בהחלט אפשרי. בחרתי בקוטר הזה בגלל שמדובר בסט לייט עם חוט בד 30 ליברות, ומקל עד 100 גרם,כי זה השוק לידר פלורו קרבון הכי קרוב לטסט של החוט שהיה לי זמין באותו הרגע, והבא אחריו כבר היה בטסט של 60 ליברות(פלורו קרבון) מאז דאגתי להחליף ל-35 ליברות , וזה בהחלט מספק אותי, ותואם את אופן העבודה שלי. ברשותך אחדד כמה דברים חשובים בעיניי. 1-חשוב לי שהשוק לידר יהיה פלורו קרבון באיכות גבוהה, בגלל חוסר הניראות שלו במים. בים התיכון המים פחות צלולים, באילת המים הם קריסטל. 2-אני משתמש גם בשוק לידר שהוא לא פלורו קרבון בטסטים שונים בעיקר בדיג עומק(פיתיונות). 3- כמובן שבמשקלי הטלה גבוהים יותר, הקוטר והטסט של השוק לידר יהיה בהתאם. 4-חוט ניילון אולי נראה כמו שוק לידר או להיפך, אבל הם שונים לחלוטין. חוט ניילון נמתח ולא חוזר למצב המקורי שלו, כלומר הוא מתארך והקוטר שלו משתנה בהתאם, והטסט המקורי יורד. זה מסביר את הדוגמא שהעלתה. 5- בדיוק לשם כך יש את חוטי השוק לידר, שמתוכננים להיות גמישים כלומר להימתח ,אבל חוזרים למצבם הקודם לגמרי,כלומר הנתונים של החוט אינם משתנים. מקווה שעניתי לך על השאלות, ואם יש עוד אשמח להשיב עליהם  תודה שלום על הפירוט והמקצוענות. חידדת לי כמה דברים בהחלט  ראיתי שהזכרת שעבדת עם ג'יגים קטנים אז ביחד הדברים מסתדרים.
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
 |
|
|
יפה מאוד! כל הכבוד אבל שוק לידר 35 ליברה  ואתה מתאר את זה להיות בצד הבטוח? אולי לא הבנתי אותך נכון אבל במקרה וכן, האם 35 זה לא דק מדי? לדעתי לג'יגלייט זה טוב (ויש כאלו שדוגלים בחוטים של לא פחות מ60 ליברה אפילו לג'יגלייט) אבל לג'יגים כבדים ודגים גדולים זה חלש מדי. פעם עשיתי ג'יגינג כבד לאנטיאסים עם דמויים 200 גר וחוט ניילון 0.5 ורק מהתנועה של ההקפצות השוקלידר נחלש בצורה שרואים את זה ויזואלית (הקוטר נהיה צר ומתיחה של האזור שקרוב לקשר של השוקלידר לג'יג) ויכל להיקרע עם הדפיקה הראשונה שתבוא אליו ... תודה לך סאמח על התגובה. בדוח הקודם שהעלתי הבאתי אינטיאס 7 קילו בשוק לידר של 20 ליברות, בתפיסה הזאת ממש פחדתי שהחוט יקרע. לכן העבודה איתו היתה ממש עדינה, אבל בהחלט אפשרי. בחרתי בקוטר הזה בגלל שמדובר בסט לייט עם חוט בד 30 ליברות, ומקל עד 100 גרם,כי זה השוק לידר פלורו קרבון הכי קרוב לטסט של החוט שהיה לי זמין באותו הרגע, והבא אחריו כבר היה בטסט של 60 ליברות(פלורו קרבון) מאז דאגתי להחליף ל-35 ליברות , וזה בהחלט מספק אותי, ותואם את אופן העבודה שלי. ברשותך אחדד כמה דברים חשובים בעיניי. 1-חשוב לי שהשוק לידר יהיה פלורו קרבון באיכות גבוהה, בגלל חוסר הניראות שלו במים. בים התיכון המים פחות צלולים, באילת המים הם קריסטל. 2-אני משתמש גם בשוק לידר שהוא לא פלורו קרבון בטסטים שונים בעיקר בדיג עומק(פיתיונות). 3- כמובן שבמשקלי הטלה גבוהים יותר, הקוטר והטסט של השוק לידר יהיה בהתאם. 4-חוט ניילון אולי נראה כמו שוק לידר או להיפך, אבל הם שונים לחלוטין. חוט ניילון נמתח ולא חוזר למצב המקורי שלו, כלומר הוא מתארך והקוטר שלו משתנה בהתאם, והטסט המקורי יורד. זה מסביר את הדוגמא שהעלתה. 5- בדיוק לשם כך יש את חוטי השוק לידר, שמתוכננים להיות גמישים כלומר להימתח ,אבל חוזרים למצבם הקודם לגמרי,כלומר הנתונים של החוט אינם משתנים. מקווה שעניתי לך על השאלות, ואם יש עוד אשמח להשיב עליהם  תודה שלום על הפירוט והמקצוענות. חידדת לי כמה דברים בהחלט  ראיתי שהזכרת שעבדת עם ג'יגים קטנים אז ביחד הדברים מסתדרים. בשמחה, מכל הלב 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה תפיסה  כול הכבוד על התשובות לכול השאלות עים השיתוף בכול האינפורמציה 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 כל הכבוד על התפיסה
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
|
אחלה תפיסה  כול הכבוד על התשובות לכול השאלות עים השיתוף בכול האינפורמציה  תודה אילן 
|
|
|
|
|
|
|
 כל הכבוד על התפיסה תודה לך זינגר 
|
|
|
|