|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הרגתה אותי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כך ברא אותך הטבע, עם קצת דימיון ומחשבה חופשית... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
במקום לשיר לי שירים בוא לדוג 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אנדרי את הדגים תפסתי על ג'יג שקניתי מימנו בפישפשוק אילו שהבת עדיין באריזה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדרי את הדגים תפסתי על ג'יג שקניתי מימנו בפישפשוק אילו שהבת עדיין באריזה  חכה חכה תצטרך משלוח עוד פעם מהמרכז 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אנדרי את הדגים תפסתי על ג'יג שקניתי מימנו בפישפשוק אילו שהבת עדיין באריזה  חכה חכה תצטרך משלוח עוד פעם מהמרכז  אל תאיים יש את שחר 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדרי את הדגים תפסתי על ג'יג שקניתי מימנו בפישפשוק אילו שהבת עדיין באריזה  חכה חכה תצטרך משלוח עוד פעם מהמרכז  אל תאיים יש את שחר  שחחר דיר באלק אתה מביא לו עוד הזמנה מהמרכז  מעכשיו כל ההזמנות של צור מהמרכז עוברות דרכי 
|
|
|
|
|
|
issc
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #52 ב- : יוני 18, 2015, 13:42:12 PM » |
|
צור, כל הכבוד על הזכייה במקום הראשון, יופי של תמונות. נראה כי תצטרך לשמור חזק על ההישג, כי יש רבים מי בצחוק ומי ברצינות שמשתוקקים להישג שלך. בהצלחה בהמשך.
|
|
|
|
|
|
waleed_ib
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד צור, קיוויתי שתזכה 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #54 ב- : יוני 18, 2015, 17:11:22 PM » |
|
צור, כל הכבוד על הזכייה במקום הראשון, יופי של תמונות. נראה כי תצטרך לשמור חזק על ההישג, כי יש רבים מי בצחוק ומי ברצינות שמשתוקקים להישג שלך. בהצלחה בהמשך.
ראשית תודה על הברכות ולעניין התחרות ראשית אני בא להנות מהחוויה ולכן גם מגיע ערב לפני להיות כמה שיותר עם החברי זה בסדר וטבעי שאנשים ירצו לחוות את חווית הניצחון זו טבעה של תחרות אשמח לזכות גם בפעם הבאה אך אהיה שמח גם בשביל כל אחד אחר שיזכה בספורט גם צריך לדעת להפסיד
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד צור, קיוויתי שתזכה  ואליד תודה רבה על הברכה והבאת האמון חבל שלא יכולת להגיע אבל במקרא שלך אני סולח  מה לעשות הכנות לחתונה יותר חשובות מיתחרות
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אומנם עבר שבוע מאז המפגש אבל הזכרונות עדיין איתי  היה כייף גדול לראות חברים ולהיפגש גם לדייג . צור יא מלך סחטיין על התפיסות 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
|
צור .. אח יקר מי שמכיר אותך יודע כי ההשקעה שלך בהתמקצעות הדיג מקיאק בכנרת זוכה לתוצאות יפות לא רק בתחרות לא היה לי ספק כי תהיה בין שלושת הראשונים ( בטח כשאני לא בתחרות  ) אבל ברצינות שאפו גדול ידידי על התפיסות היפות
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
צור .. אח יקר מי שמכיר אותך יודע כי ההשקעה שלך בהתמקצעות הדיג מקיאק בכנרת זוכה לתוצאות יפות לא רק בתחרות לא היה לי ספק כי תהיה בין שלושת הראשונים ( בטח כשאני לא בתחרות  ) אבל ברצינות שאפו גדול ידידי על התפיסות היפות אני בגיל 3 תפסתי שפמנון תפסיקו לדמיין , אם הייתי יודע ששפמנון נכנס לתחרות תאמינו לי שאין לי את הנסיון של צור והזמן בכנרת אבל יש לי שיטות משלי זה דג שקל לי להביא עם פחית קולה חוט משקולת וקרס 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
צור .. אח יקר מי שמכיר אותך יודע כי ההשקעה שלך בהתמקצעות הדיג מקיאק בכנרת זוכה לתוצאות יפות לא רק בתחרות לא היה לי ספק כי תהיה בין שלושת הראשונים ( בטח כשאני לא בתחרות  ) אבל ברצינות שאפו גדול ידידי על התפיסות היפות אני בגיל 3 תפסתי שפמנון תפסיקו לדמיין , אם הייתי יודע ששפמנון נכנס לתחרות תאמינו לי שאין לי את הנסיון של צור והזמן בכנרת אבל יש לי שיטות משלי זה דג שקל לי להביא עם פחית קולה חוט משקולת וקרס  אני לא רוצה לחמם  אבל אחרי התגרות כזאת אנחנו נארגן תחרות נוספת רק כדי שהמילים ייעלו גם דגים. שחר אנדרי ואבירם יהיו השושבינים, סער יהיה השופט ואני יהיה המזניק. יאללה תקבעו תאריך  Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|