מברוק על המקום הראשון הימרתי עליך והייתה הפייבוריט שלי
לא הימרת עלי???
יש גבול אחי
צור ואנדרי מתנחלים שם על בסיס קבוע אף אחד לא יכול עליהם! לקחתה גביע על משהו שאתה עושה פעם ראשונה בחיים ועל זה מגיע לך הרבה כבוד כשתארגנו תחרות ג'יג במלוחים ללא ספק אתה תהיה הפייבוריט!
לא הימרת עלי???
יש גבול אחי
צור ואנדרי מתנחלים שם על בסיס קבוע אף אחד לא יכול עליהם! לקחתה גביע על משהו שאתה עושה פעם ראשונה בחיים ועל זה מגיע לך הרבה כבוד כשתארגנו תחרות ג'יג במלוחים ללא ספק אתה תהיה הפייבוריט!
לא הימרת עלי???
יש גבול אחי
תודה על הבעת האמון אכן שיחקנו הפעם במיגרש בביתי אבל אם כל זה גם לנו היה קשה אבירם אין ספק שלזכות במקום השלישי במגרש חוץ ועוד בפעם הראשונה שאתה עולה עליו זה יותר מכבוד
לא הימרת עלי???
יש גבול אחי
תודה על הבעת האמון אכן שיחקנו הפעם במיגרש בביתי אבל אם כל זה גם לנו היה קשה אבירם אין ספק שלזכות במקום השלישי במגרש חוץ ועוד בפעם הראשונה שאתה עולה עליו זה יותר מכבוד
צור, נתת דו"ח מהאגדות.... תענוג לקרוא והשילוב של התמונות עם סיפור החוויה - דליקטס
ברכות על הזכיה ומסתבר - 1. מה שכולם יודעים - לעולם לא אומרים נואש בדיג כי לפעמים הדקה האחרונה עושה את היום... 2. ואת הסוג הגדול - חולצת הפורום מביאה דגים