בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  סיכום תחרות כנרת 2015
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סיכום תחרות כנרת 2015  (נקרא 6978 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

סיכום תחרות כנרת 2015
« ב- : יוני 10, 2015, 06:19:53 AM »
     חברים יקרים

ושוב, אנחנו אחרי אירוע פורום מוצלח והגיע הזמן לסכם אבל הכול מתערבב והתשישות שמלווה את היום שאחרי הלילה הלבן מקשה על המחשבה הבהירה והארגון של הפרטים בראש אבל מצד שני גם נותנת תזכורת לכך שהיינו ונהנינו כבכול פעם ושזה לא סתם עייפות החומר  קריצה
אז הכי פשוט שנתחיל בהתחלה ונתקדם לאורך ציר הזמן דרך שרשרת האירועים מרגע שהוחלט לקיים את התחרות השנתית ועד עכשיו  
גם השנה בחרנו ביוני כחודש המתאים לקיום התחרות וברגע שנבחר התאריך התחלנו במרץ עם ארגון ספונסר שבאופן טבעי ולשמחתנו היה זה גנאדי שהשיב בחיוב וללא היסוס  
חלק מהדברים היו מוכנים מהשנים הקודמות וחלק נדרש לערוך ולהתאים מכיוון שהשנה החלטנו לנסות ולהתחיל במסורת חדשה - מקצה לדיג מקיאק  קיאק1
אחרי שבשנה שעברה התחרות התקיימה בחוף מזרחי, החלטנו לשנות מיקום והפעם ללכת על אחד החופים המערביים שמהם עלו דיווחים על תפיסות בשבועות האחרונים.
את הרצועה שבה התקיימה התחרות בחרנו מכמה סיבות.
1. הרצועה שאורכה כ-800 מטר מסוגלת להכיל את כול המשתתפים שצפינו שיגיעו (להזכירכם בתחרויות קודמות הגיעו כ-100 איש!).
2. הקרבה לנקודות הגישה לכבישים שמסתעפים לכול הארץ והתשתית במקום (שולחנות, צל, שירותים ומלתחות).
3. במרחק קצר מאד של מטרים ספורים מקו המים יש מדרגה עם נפילה והעומק מושך דגים לקרבת החוף.
4. במשך כשבוע-שבוע וחצי דגמנו את הגזרה והיה אקשן עם תוצאות מגוונות.
אני מודע לכך שחלקכם בוודאי חושב לעצמו שהמקום היה על הפנים מבחינת התוצאות אבל זה היה המצב בכול הכנרת אתמול בבוקר לאחר שביום רביעי היה שינוי במזג האוויר שאת השאריות שלו ראינו בשישי בבוקר.
למרות צוות ניהול גדול ומאורגן עם יכולות ארגון וקימבון, מזג האוויר נמצא מחוץ לרשימת היכולות שלנו... וואלה לא יודע
בהסתכלות מאד צרה וממוקדת בהיבט של התפיסות יש אולי מקום לאכזבה לחלקכם אבל במבט רחב אני חושב שהיה מפגש מהנה ומיוחד שהשאיר טעם של עוד  

ובחזרה לקו הזמן...
חמישי בבוקר אני עובר על הרשימות (חברים רשומים וגם של הציוד הנדרש) והתמונה מתחילה להצטייר בראש .
התכנון המקורי היה לנחות בחוף בסביבות 6 בערב אבל עדכון מאנדרי שאמור לנחות ב-3 גורם לי להפעיל את הטורבו בעבודה וב-3 אני כבר בבית מעמיס ציוד ויוצא בכיוון . עצירה במגדל לקניית שק פחמים גדול להזנת שני המנגלים שמביא אנדרי וזמן קצר לאחר מכן אני נוחת בחוף...
אם היה ספק כלשהו למה שאמצא בנקודה, הוא התנדף כמו טבעת עשן ברוח מזרחית...
שורה של שולחנות מסודרים בצמוד לשמשיה הגדולה והמנגלים עומדים בהיכון על קו הזינוק, מוכנים להפעלה בהתראה של דקה  
אני לא חושב שיכולתי לבקש שותף הפקות לאירועי המים המתוקים ובכלל מאשר את אנדרי! אין עליך איש  
אחה"צ ויש רוח גבית אבל עם מוטיב צפוני, שאריות של שינוי המגמה מהיומיים האחרונים וגלים בגובה 30-40 ס"מ שנעים לאורך המרפסת מצפון לדרום אבל זה מה יש ועם זה ננצח...
פותחים חכות ויורדים לקו המים. טוב נו, אנדרי בתוך המים... גילגול עיניים
זמן קצר לאחר מכן מגיע אלון ואחריו ג'וזף וינון ואבירם והזרם של חברים מתגבר ולקראת השקיעה אנחנו כבר עשרים איש והשולחנות עמוסים  חם
הגיע הזמן לנוהל 2 דקות ואבירם לוקח פיקוד (טוב נו, מקבל פיקוד  ) ומדליק את הפחמים.
פרנטיק וחברו מתקתקים סלט מדוגם והבירות זורמות  בירה
השעות הקרובות קצת מטושטשות אצלי בגלל השילוב של עייפות מצטברת של השבוע והבירות שמשום מה נדבקות לי לידיים ובאיזשהו שלב אני חושב שמה שדיברתי כבר לא היה עברית...
הכרית שבאוטו והמזגן קוראים לי אליהם ואני פורש בתקווה לישון איזו שעה או שעתיים אבל עם העארסמובילים שחולפים כול רגע עם מוסיקה מזעזעת בפול ווליום, האלכוהול בדם והבשר בבטן, אי היכולת להתמתח כמו שצריך והפנסים הכתומים שהצליחו לעבור לי דרך העפעפיים, השינה לא ממש הגיעה ובארבע וקצת אני נשפך החוצה ומגלה שיש ליין של קיאקים מוכנים להשקה, עשרות חברים נוספים הצטרפו ותוך חצי שעה צריך להזניק את המשתתפים  מזועזע
מדליק סיגריה ומבין לפי העשן שעולה לו בעדינות כלפי מעלה שהרוח נפלה . מעיף מבט עם הפנס מהמרפסת לתוך המים ורואה את הקרקעית דרך המים הצלולים ומבין שהולך להיות קשה...
אבל אין מה לעשות.
זו תחרות ומי שיצליח להתגבר על התנאים והמכשולים, יזכה  אתה בסדר
10 דקות לפני 5 והשמיים מתבהרים והגיע הזמן לתדריך.
תזכורת קלה למשתתפים לגבי החוקים, הבהרת תחומי גזרה ושעת השין ו...GO !!

לצערי הרב ולצער רבים מכם התנאים שהזכרתי קודם לכן עשו את שלהם והיה קשה מאד לשלוף את העדדים היותר גדולים.
הביניות שכמעט ולא נצפו, היו קטנות והססניות.
אפילו השפמנונים שמסתובבים דרך קבע לאורך החופים האלו 24/7 בקושי נראו...
כשסוף סוף התחילה הרוח, השעה החזקה כמעט וחלפה ולדייגי החוף זה פחות שינה אבל מצד הקיאקים התחילו להישמע קריאות ובמרחק ראינו אותם מרימים את הסלים מהמים ומצרפים תפיסות חדשות  אתה בסדר
התחזית קצת פספסה והחום שנבנה וגבר לאורך השעות עושה את שלו ולאט לאט נושרים משתתפים שהבינו שזה לא זה ושאם אין להם סיכוי בשלב הזה, כנראה שאפשר לוותר...
אני לא מתווכח עם הגישה ומכבד את הבחירות אבל כמו שאמרתי לכולם, בשלב הזה מה שיעזור זה משקל ולא ראשים (או זנבות כמו שאומר דני...) אז תנסו לטרגט את השפמנונים שהתחילו להפגין נוכחות  
GO BIG OR GO HOME !!
פשוט ולעניין  
השעה 10 מגיעה ומתחילים לשקול דגים.
אצל הקיאקים כצפוי הכמויות גדולות יותר אבל בין דייגי החוף יש כמה שמראים שלמרות הכול כנראה שיש דברים שלא כולנו יודעים ואפילו נותנים פייר פייט לקיאקיסטים  
העדדי המפלצתי של צח ברק שהראה 680 גרם על המשקל הדיגיטאלי ועקף אפילו את הבינית הכי גדולה שנשקלה בחוף ייזכר בפנתיאון עוד הרבה זמן... זקן
הדגים נשקלו ונמדדו והתוצאות נרשמו....
צולבים שמות ומתלבטים אם להוריד לצור 2 נקודות סתם ( אביל) אבל בסוף הולכים עם התוצאות ומכריזים על הזוכים  
במקצה החופי זוכה במקום הראשון צח ברק שלא מפסיק להפגיז ולהפתיע, במקום השני שייקה שבפעם הראשונה טועם את חווית האולטרה בכנרת ובמקום השלישי גל פינטו הצעיר שבשקט בשקט עבר לאורך החוף ושלף עדדים מהמים  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
במקצה הקיאקים עם תוצאה של 83 נקודות בעזרת שני שפמנונים בדקה ה-90 התברג צור למקום הראשון שעקף את אנדרי בנקודה בודדת ובמקום השלישי הפתיע האנדרדוג מהים הלו הוא אבירם  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
בפרס הדג הגדול שהוסיף גנאדי ברגע האחרון בכדי לפנק, לפנק, לפנק זכו דני הכוכב וג'קי עם ביניות מסוגים שונים  אתה בסדר
יום שישי והדרך חזרה הביתה ארוכה והפיזור מתחיל במקביל לניקיון השטח ואיסוף הציוד  חם
שקית אשפה אחרי שקית אשפה הן מובלות לכביש והרכב שעובר ואוסף אותן עושה שעות נוספות...
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו להודות באופן אישי לדימה (טושקאן) שהגיע לייצג את גנאדי במעמד הכרזת הזוכים והענקת הגביעים, המדליות והפרסים אבל גם נשאר עד הסוף ועזר בניקיון והפינוי  
אני יודע שזה אתה ורק אתה אבל על הדרך אתה עושה כבוד גם לזה שאתה מייצג  אתה בסדר

אני רוצה להודות מכאן לחברי לניהול שמלווים את האירועים האלו מתחילת דרכם ועד סיומם, עוזרים ותורמים מזמנם ומרצם ותמיד שם בשבילי ובשביל כולם  
תודה מיוחדת לאנדרי שותפי לניהול המים המתוקים שמפגין כול פעם מחדש את יכולות הארגון והתקתוק ועד כמה אפשר להעמיס על רכב אחד  
תודה לכול החברים שהגיעו ולקחו חלק בתחרות ובערב שקדם לה, בלעדיכם זה לא היה קורה ולא היתה לזה סיבה לקרות...
שלכם ובשבילכם, מכול הלב  
תודה מיוחדת לשניים שלקחו את תפקיד הרישום והגבייה בעמדת הקבלה, איתמר ואופיר הנסיכה  אתה בסדר אתה בסדר
תודה גם לעומרי על התמונות היפיפיות שצילם לאורך התחרות , מהמפגש ועד הכרזת הזוכים  אתה בסדר
ותודה גדולה, בשמי ובשם ההנהלה והצוות (ואני בטוח שגם בשם הזוכים  קריצה) לגנאדי ממועדון הדייג של גנאדי על החסות המפרגנת והמפנקת בתחרות הזו ועל שיתוף הפעולה המתמיד, הפורה והמפרה ועל הנכונות לבוא לקראתנו בכול דרך אפשרית  

חברים,
שמחתי לראות את כולכם, ותיקים וחדשים, דייגים או תיירים, מז'רז'רים או קיאקיסטים ומקווה שניפגש שוב, בעתיד הרחוק או הקרוב, על יבש או על רטוב ורק בשמחות  בירה

שלכם,
גיא

עריכה אחרונה: יוני 14, 2015, 06:03:09 AM על ידי gaichuk
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

בעניין: סיכום תחרות כנרת 2015
« הגיב #1 ב- : יוני 13, 2015, 15:07:21 PM »
אחי שגיא כתב סיכום כזה מושקע לי לא נשארה עבודה כמעט 

כל מפגש ותחרות כזאת בכנרת בזמן הארגונים גורמת לי לחשוב מחדש למה לעזעזל אני מפיל על עצמי
את המכה הזאת כל פעם מחדש לרוץ לארגן להכין לקנות להעמיס עבודות של ימים שלמים לפני.
אבל כל פעם אחרי המפגש אני מבין לה אני עושה את זה ואיזה תענוג ושווה את ההשקעה  אתה בסדר

אני אישית נשארתי אם טעם של עוד ומחכה בקוצר רוח למפגש+תחרות כנרת הבאה שלנו  מתבייש

תודה רבה לכל מי שהגיע לערב לפני ותחרות עצמה בבוקר ולקייאקיסטים שהפגינו נוכחות מרשימה למדי
במים  אתה בסדר והרימו את המקצה קיאקים למקום גבוהה.

לצור שרחף אותי הצידה מהמקום הראשון בזכות שתי נקודות טוב נו הכול בזכות הניקל ברונזה שהבאתי לך  גילגול עיניים

ותודה לגנאדי על הפרסים הגביעים והפינוקים לחברי הפורם  ועל הנכונות תמיד לתת יד לפורם 
לכל המנהלים שעזרו בהרמת האירוע  אתה בסדר
וכמובן לכם לכל חברי הפורם שמגיעים למפגשים שלנו ואת אלו שעושים את המפגשים לכאלה מיוחדים 

עריכה אחרונה: יוני 18, 2015, 10:28:43 AM על ידי andreypa
fishza
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : יוני 13, 2015, 15:41:24 PM »
אומם לא הסגנון שלי אבל תודה על הארגון, עושה חשק לנסות קריצה

תודה
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

« הגיב #3 ב- : יוני 13, 2015, 15:56:35 PM »

אירגון המפגש ערב לפני היה מצוין  עם חברה שעשו את המפגש עצמו למצוין

היה נחמד להכיר  את החברה החדשים שהגיעו ומתחום הקיאקים את אבירם וארטיום ,  

היתה סבבה של תחרות עם אווירה טובה ,  הפעם    עיבדתי מהר את הסבלנות ופרשתי מוקדם

בכול זאת לא רגיל לזרזר כל כך הרבה שעות  גיחוך

היה כיף לשמוע את הצרחות מכיוון הקייאקיסטים , עושה רושם שהוספת מקצה הקיאקים היתה ברוכה  

תודה לאנדרי וגאיצוק על הארגון המצוין  שנהפך למסורת בשאיפה שתישמר

תודה למועדון הדייג גנאדי על החסות והפרסים לתחרות

IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

« הגיב #4 ב- : יוני 13, 2015, 16:07:51 PM »
נראה שהמארגנים עמדו ואף ברו בגדול מעל הצפיות .

נשמע ולבטח יראה בתמונות כמפגש המפגשים

שאפו. לעושים במלאכה.  למשתתפים .  לזוכים .

ושאפו ענק  למועדון גנאדי .

כל הכבוד
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יוני 13, 2015, 16:35:03 PM »
 האתר מספר 1 כאחד שלא היה נוכח לא בתחרות ולא שותף להכנות לתחרות אני חייב לציין שאני
מהצד ראיתי את כל ההתארגנות של חברי המנהלים וההשקעה הרבה והמאמצים שלהם
בכדי שהתחרות הזו תצא לפועל עם המון המון אכפתיות ורצון שכל חברי הפורום יהיו מרוצים .
הסיבה שלא הייתי , פשוט ביליתי עם משפחתי באילת ומדי פעם הצצתי בנעשה .
אני פשוט מוריד את הכובע לפני כל מנהלי הפורום וספונסרים ואתם חברי הפורום !!!
שבזכות כולכם נרשמה עוד הצלחה של  האתר מספר 1
אוהב את כולכם ומקווה שלהבא יהיה לי את האפשרות להיות חלק מכל זה.
עוד יומיים יש לנו את המפגש בדוגית מצפה לראות את כולכם שם , ותהיו בטוחים שההכנות לשם כבר בשיא.
שיהיה לכולם שבוע  טוב ואל תשכחו לתת מילה טובה , שישאר לנו טעם טוב לעוד  אנחנו מספר 1
מנכ"ל צוות יורדי הים
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : יוני 13, 2015, 16:49:31 PM »
להגיד את האמת זה היה המפגש והתחרות  הטוב ביותר שהיה בפורום , אין מילים על הארגון שהיה

מעולה ערב לפני התחרות להגיע ולראות כל כך הרבה חברים לילה על האש שיחות ועוד ............

היה תענוג צרוף , היה כיף לפגוש הרבה חברים ותיקים וחדשים שזה מה שיוצר פורום חזק ,

תודה לכל המנהלים על הארגון שהיה מעולה ,

תודה לגנאדי ולדימה על הכל  אין מילים וזה לא מובן מאליו על הגביעים המיוחדים שהיה לזוכים והפרסים השווים

תודה  

וכמו כן תודה מיוחדת כי מגיע להם בגדול אנדרי וגיא על הכל היה תענוג ושכל שנה יהיה לנו את הכנרת

לעוד מפגשים כאלה .

תודה מגיע גם לכל מי שהגיע לתחרות ולמפגש בלילה שללא כל זה לא היה מפגש  

אז עד הפעם הבאה שזה נתן דרייב גדול להמשך תחרויות ומפגשים  אתה בסדר

כבוד לכולם  

AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

סיכום תחרות כנרת 2015
« הגיב #7 ב- : יוני 13, 2015, 17:28:40 PM »
שמוררררררררר  

צוות המורים! צוות המורים!
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #8 ב- : יוני 13, 2015, 17:35:52 PM »
אז אחרי שנחתי ועיכלתי את גודל האירוע סוף סוף יש אפשרות להגיב
ראשית המון תודה והערכה לצוות המנהלים בעיקר גיא ואנדרי שעמלו רבות בכדי להפיק לנו אירועה מוצלח
תודה גדולה לגנאדי על מתן החסות והפרסים המכובדים
תודה נוספת מגיעה לכל חבר וחבר שהיגיע ונתן את חלקו להצלחת האירוע
לשמחתי גם אירוע זה לא נפל מקודמיו
נהנתי מאוד ממתין לאירוע הבא
עריכה אחרונה: יוני 13, 2015, 23:47:10 PM על ידי צור.
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

« הגיב #9 ב- : יוני 13, 2015, 17:45:21 PM »
היה כיף במפגש והיה כיף בתחרות אנשים
היה כיף מחכה לעוד כאלו
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : יוני 13, 2015, 17:52:01 PM »
טוב חברים יקרים
מה יש להוסיף אחרי הסיכום האדיר של גיא
הארגון של אנדריי וגיא היה לתפארת , הגענו בערב אכלנו בשר משובח ושתינו בירות קרות בירה

התחרות עברה בצורה חלקה עם התנהגות ספורטיבית וחברית בין כל המשתתפים ועל כך הרשו לי  לכול המשתתפים. אנחנו מספר 1

זו הפעם הראשונה שבר ( הבן הגדול שלי) משתתף והוא נהנה עד הגג בחוף    כאשר אני מפטרל במיים עם הקיאק בין החברים במקצה הקיאקים.

היה נהדר ומעמד הסיום מכובד ביותר  הגזעי, אז כל שנותר לומר זה ....ברכות לזוכים ותודה גדולה לחברה המארגנים .... האתר מספר 1
 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : יוני 13, 2015, 18:39:10 PM »
היה מפגש מעולה כמו בכל שנה, ואני ממשיך את המסורת שלי כרגיל ולא זוכה בשום מקום  מתפקע
לא נורא ז'ירז'ור זה פחות הקטע שלי, העיקר היה החוויה, והערב לפני, בשר משובח ואלכוהול  לחיים
תודה לכל המארגנים, תודה לגנדי על הפרסים והכל, זה לא מובן מאליו 
נתראה במפגש הבא  אתה בסדר
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : יוני 13, 2015, 23:31:23 PM »
חברה  תודה על המפגש  היוצא דופן ( מבחינתי כי זאת הפעם הראשונה שלי ) היה מעולה בערב שלפני להכיר אנשים אמתיים סוף סוף ולא רק תמונות סמיילי... למרות שהיה יום חלש במים נהנתי מכל רגע! חבל שזה רק פעם בשנה נשארתי עם טעם של עוד.
מאוד מצטער שלא נשארתי לעזור לנקות ולסדר בסוף אפילו לא ראיתי את הטקס סיום עד הסוף בגלל כאבי הראש הבלתי נסבלים שתקפו אותי, כנירא כי שכחתי לשתות מים למרות שהיה איתי בקבוק תמיד דופק את הראש
מחכהלמפגש הבא!
S.F
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : יוני 14, 2015, 06:37:03 AM »
היה מפגש מעולה!!
כמיטב המסורת השתיה והבשרים וים פינוקים החברים הטובים הצוחוקים מוזיקה השיחות בקיצור חוויה!!

אין ולא יהיה על הפורום שלנו.
אנשים זהב ומנהלים אלופים שקורעים את התחת בשביל שיהיה ךנו נוח וטוב באמת אלופים אחד אחד!!

ואומנם לא השתתפתי ונהנתי מהשמש והחברים ולצפות במתחרים ולעזור בהרשמה אבל בכל זאת תודה ענקית לגינאדי שבאמת הוא מספר אחד בשבילי נותן חסויות על ימין ועל שמאל ורק מפנק את חברי הפורום!

אז לסיכום היה מעולה!!
ואין עליכם אוהב אותכם אחד אחד
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : יוני 14, 2015, 07:26:27 AM »
היה עוד מפגש מהנה וכייפי סמיילי
 תודה לגנאדי על הפרסים