| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/6/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 7.4 | |
| - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 0.5 | |
הדו"ח:
יום שישי הודעות בוואצפ של הקיאקיסטים אני מסתכל בהודעות ונכנס בי החשק לצאת אחרי תקופה ארוכה
ללא ים ,
חבר בשם דני שולח לי הודעה וקובעים לצאת
מארגנים ציוד ובשעה שש וחצי אנחנו בדרכנו לעמק הטונות

את פנינו בעומק של שבע מטר מקבלת להקה ענקית של דגיגונים קטנים שמקפצת להם על המים
אנחנו מחליטים לעצור ולנסות ג'יג,
בפיש אני רואה את המפלצות מתחתנו אני מוריד אבל אין הענות הם מתלעמים מהג'יג לחלוטין
טוב אנחנו ממשיכים לעבר הנקודות בעומק מגיעים לריפ הראשון אני מוריד ומקבל נעילה של לוקוס חביב אבל רק חצי קילו
אז שחררתי אותו בתקווה שיביא את אביו ומסתבר שאחרי שעה בערך אבא שלו היה בכלל טונה
.אחרי שעה של שקט אבל לא שקט לגמרי היו מסביבנו רתיחות פה ושם אני מוריד את הג'יג מרגיש שהחוט משתחרר טיפלה שונה, סוגר קשת נותן הקפצה ומרגיש כמו סלע כבד , לא עובר שניה וחצי והרולר מתחיל לשרוק בזזזזזזזזזזזז איזה צליל , אני מבסוט מבין שיש דג נחמד והמשחק מתחיל, בהתחלה סגרתי קלאג אבל אז חשבתי למה לסגור שאפשר לעייף את הדג ולהעלות אותו הכי מוטש כי להעלות דג אם אנרגיה למעלה זה טיפה בעייתי אז נתתי לו לרוץ ואחרי כמה דקות שהתעייף העלתי אותו חצי רדום ומפה לתוך הקיאק כבר לא הייתה בעיה הוא עלה ללא התנגדות
החבר שהיה איתי קיבל תקיפה אחת אבל ללא נעילה אני המשכתי אם הגיג עוד איזה שעה ככה גם ללא תוצאות
וזהו החלטנו לצאת הים היה רגוע מזג אוויר טוב תהנוג מקווה ליציאות הבאות אם שלל מוצלח יותר

צוות המורים!