תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/6/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-8 | גיג קטן - מקסל ורוד אדום כסוף 80 גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 2.5+ |
6-8 | גיג קטן - מקסל ורוד אדום כסוף 80 גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.5 |
7 | אחר - מדאי דמיקי כתום | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 7.235 |
7וחצי | אחר - מדאי פאוור ג'יג | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 7וקופסאת גפרורים |
הדו"ח:
שלום חברים

יציאה מאתמול (שבת 6.6.15)
יום חמישי יום חופש ומת לצאת אחרי הרבה זמן שלא יצאתי. קובע שעה עם חבר אבל השעון מעורר לא מעיר אותי

יום שישי בערב מתלבט אם לצאת בשבת וחושב לעצמי.. אולי לא אצא אז לא אקבע עם אף אחד כי הייתי עייף אחרי חתונה בחמישי ובשישי (חתונת צהריים)

אחרי התלבטות קצרה החלטתי להתקשר לחבר שלא דגתי איתו כר מעל שנה

לא ישנתי כל הלילה אבל האנרגיה מטורפת והרגשה די טובה מגיעים בזמן לחוף מתארגנים הים אידיאלי לדיג בדיוק כמו שאני אוהב

המטרה 2 דגים לפחות למשפחה בת 8 נפשות ששני בניה לוחמים ואין להם בית "לוחמים ללא בית" (ראו בפייסבוק) ולאבא שהרבה זמן לא ראה דג

השעה רבע ל5 והדגים לא כל כך משתפים פעולה דריפט שני והחבר עם פארידה יפה של כמעט 2 קילו ואחרי זה מעלה עוד לוקוס של כ 3 קילו
אצלי יבש עד השעה 6 בערך שאחרי השעה הזו אני לא כל כך אוהב לדוג כי צריך להתחיל לחפש דגים במקום שהם יחפשו אותך
בריחה ראשונה במדאי ואחריה עוד אחת

מקפיץ ג'יג ובמקביל מדאי במים ואז בווום על הג'יג לוקוס ראשון בקיאק שלי

אההההה גם אבא שלי ביקש דג ואני מתפלל שאתפוס עוד אחד בשבילו וזה לא מאחר לבוא

מה איתי חשבתי.. אם אתפוס עוד אחד בע"ה

הבעיה שעד עכשיו לא תפסתי במדאי שאני כל כך רגיל.
השעה כבר 7 וחצי ואני מקבל פצצה למדאי הדג מושך ונוגח ואני קצת בהלםםם מה זה יכול להיות

החבר עוזר לי להכניס אותו לאייסבוק בקושי ואני מודה לקב"ה על החוויה
מוריד שוב מדאי ומיד נתפס ונכנס לסלע בגלל שתקף בירידה לא הייתי בטוח שזה דג וכשהרמתי הרגיש כמו רשת או משהו שנמתח שם למטה (זה היה דג) אבל אני לא יודע למה איבדתי סבלות ממש מהר ונתתי לחץ יותר מידי והלידר נקרע (פעם ראשונה שאני לא מצליח להוציא אותו מהסלע

שם את המקל הזה בצד אין לי כח לסדר אותו ומוריד את המקל השני של המדאי שם בסטנד של הטרולינג קולט משהו למטה וצועק לחבר שלי על הסימונים. מסתובב למקל וזה כבר במים כמעט הופך לי את הקיאיק בקושי מצליח להוציא אותו מהסטנד פיט חזק ויוצא עוד אדום של 7 קילו

איזה טירוף איזו חוויה

קורא לחבר שיעזור לי עם הדג לשים אותו בפרו אנגלר שלו ובינתיים מוריד שוב מדאי סתם כי משעמם עד שישפר אלי
איך שאני מוריד יש נעילה וכניסה לסלע

את הגדול שם בפרו אנגלר מסתכל על החבר שהוא בהלם עם חיוך ענק וזה אומר לי יאללה מספיק להיום אני כמובן מסכים איתו למרות שאנכנו יושבים שם על חתונה והשעה רק 8וחצי אני בטוח שאם היינו נשארים הייתי חוזר עם לפחות עוד 5-6 חתיכות לפחות כל אחד אבל לא צריך להיות חזירים
מרוב שהיינו מסופקים אפילו לא עשינו טרול בחזור

החלק הקשה התחיל כשהגעתי הביתה ושטפתי את כל הציוד. כן הנקיון של הדגים

כשעתיים של ניקיון וחיתוך מתישים הסתיימו ואין מאושר ממני
שיהיה לכולם אחלה דיג
אל תשכחו לשחרר כשצריך!