פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברקים של תחילת הקיץ |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברקים של תחילת הקיץ (נקרא 7932 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא אני כבר לא מניף רשתות רפי  ומדוע לא? רשתות הרמה - זה לא רשתות דיג...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אלירן תודה נשמה  דור תודה על הברכות,ואכן הלברקים השנה היו אגוז קשה לפיצוח יחסית לעונה קודמת. תודה גיאצוק בקרוב אצלך גבר. תודה רפי על החיזוק ,וללא ספק התמונה הראשונה היא החיננית ביותר תודה לשרפוטרייה (מומחה לטיפול והכנה של דגים ובשר)זעפרני על שהעלית את התמונות
|
|
|
|
|
|
|
שרון גיסינו יפה מאוד אחלה תפיסות ביחס לשעה....אבל בדייג אין חוקים כידוע
ברכה והצלחה עם ילדים ומשפחה - "מה אנחנו בלי" - למה באנו לעולם הזה כלל אשרך איש
בעניין הלברקים הבנתי שהם כאן עוד לפני שבועיים -באזור הפארק תפסתי כמה לוקוסים קטנים בננות שקית של סופר למחבת וחבר על ידי הוציא לברק של קילו פלוס -9:30 בבוקר על סיליקון של דאיווה שקוף 3 אינץ
אמת היא שרק התחלנו את הקיץ ואין לי ספק שתחזור להפציץ
בהצלחה
שי
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
קודם כל מברוק על החבר\ה שבדרך!! אושר עילאי... פצצה של דוח אחי ושלל יפהפה! אני אוהב את העקיצות האלה אחרי העבודה, נטו רווח  זה חשוב לחפש את הרתיחות, במיוחד בלברקים! תודה על השיתוף אבירם
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
סחתיין על הזוג , הדג הכי אהוב עליי בים . הם נראים בוגרים אבל הגדלים בהחלט " קיציים " , השבוע שיחררתי כמה ואכן הם ניצפים בחופים . אגב , חודש מרץ ( " מרסו פלסו " בשפת הדייגים ) הניב את רוב התפיסות . זיגזוגיי מזג אוויר וכמובן אופציית הדיג בשעת לילה עם תאורה ... , מאפשרים דיג לברקים לתוך הקיץ . בהצלחה , אמרת שישי בדרך !? 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
קודם כל, מברוק על השישי שבדרך  אחרי הרבה זמן שלא הייתי בים ובפורום, כייף לפתוח ולקרוא את הדו"ח שלך שכרגיל כל שורה.... תענוג 
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
איש יקר ראשית מברוק על השישי שבדרך ( כל הכבוד לך על הכוח להתמודד עם 6  ) מאז הדניסים לא יצא לי לראות אותך , אבל הדוח הזה  בהחלט הזכיר לי את היכולת דייג שלך ואת הכיף שהיה בדייג איתך.  כל הכבוד על עקיצה יפה בסוף היום וכמובן זוג לברקים יפים  בהצלחה בהמשך ידידי ונשתמע
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2015, 14:24:37 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
בעניין הלברקים הבנתי שהם כאן עוד לפני שבועיים -באזור הפארק תפסתי כמה לוקוסים קטנים בננות שקית של סופר למחבת וחבר על ידי הוציא לברק של קילו פלוס -9:30 בבוקר על סיליקון של דאיווה שקוף 3 אינץ
בהצלחה
שי
תודה על הברכות שי,לגביי הלברקים שיא העונה שלהם כבר עברה ואט אט הם יהפכו יותר נדירים למרות שכרגע הם עדיין קרובים מאוד לחוף . אם אפשר תמונה של הסילקון דיאווה.
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד שרון  ברכות על הלברקים, ולא פחות על על השישי שבדרך 
|
|
|
|
|
|
|
בהצלחה
שי
תודה גבר על הברכות , לפארק תיכף יכנסו הטרחונים. הקיץ עונה יותר יבשה,אבל הטרחונים מספקים את הפייט שאני אוהב בהצלחה איתם קודם כל מברוק על החבר\ה שבדרך!! אושר עילאי... פצצה של דוח אחי ושלל יפהפה! אני אוהב את העקיצות האלה אחרי העבודה, נטו רווח  זה חשוב לחפש את הרתיחות, במיוחד בלברקים! תודה על השיתוף אבירם תודה אבירם לרוב אני לא מחפש את הרתיחות בדייג לברק ביום שאני מטייל על החוף,פה מדובר על דייג בתאורה מלאכותית בלילה שהחוקים שונים לגמרי ,ברתיחה שהדגים עולים על פני המים כל דגיג בסביבתם הוא פוטנציאל גבוהה לתקיפה.
|
|
|
|
|
|
|
מקצוען על החוף :
דן אחראי התמונות בגזרת הדרום...  עם כל הכבוד לתמונה היפה שלך שרון, התמונה העליונה הכי יפה....  שבוע טוב חברים נתחיל עם שרון היקר קודם כל שרקוטיאר [מומחה לבשרים דגים ונקניקים דוח משכמו ומעלה פירוט מדויק ותמיד אני מאושר להיות בחברתך בכל פעם אני עובר קורס דייג פרטי ורפי היקר שלא שוכח אף אחד וממריץ אותנו לצאת לים כל פעם מחדש אני מחכה לתגובות ממך ותמיד החיוך עולה בעזרת ה' נחזור להתמדה עכשיו יש הרבה עיסוקים נקווה שנפתיע בדוח
|
|
|
|
|
|
|
סחתיין על הזוג , הדג הכי אהוב עליי בים . הם נראים בוגרים אבל הגדלים בהחלט " קיציים " , השבוע שיחררתי כמה ואכן הם ניצפים בחופים . אגב , חודש מרץ ( " מרסו פלסו " בשפת הדייגים ) הניב את רוב התפיסות . זיגזוגיי מזג אוויר וכמובן אופציית הדיג בשעת לילה עם תאורה ... , מאפשרים דיג לברקים לתוך הקיץ . בהצלחה , אמרת שישי בדרך !?  תודה אייל  איש יקר ראשית מברוק על השישי שבדרך ( כל הכבוד לך על הכוח להתמודד עם 6  ) מאז הדניסים לא יצא לי לראות אותך , אבל הדוח הזה  בהחלט הזכיר לי את היכולת דייג שלך ואת הכיף שהיה בדייג איתך.  כל הכבוד על עקיצה יפה בסוף היום וכמובן זוג לברקים יפים  בהצלחה בהמשך ידידי ונשתמע תודה אחי מקווה שלא הצטרך לחכות עד הבריחה הבאה כדי לראות אותך  קודם כל, מברוק על השישי שבדרך  אחרי הרבה זמן שלא הייתי בים ובפורום, כייף לפתוח ולקרוא את הדו"ח שלך שכרגיל כל שורה.... תענוג  ברוך השב פיני התגעגענו אליך,תודה רבה על המילים החמות כ כל הכבוד שרון  ברכות על הלברקים, ולא פחות על על השישי שבדרך  תודה חיים , אין על הלברק הדג הטעים ביותר
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2015, 11:44:34 AM על ידי קטן שי
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה צמד חמד סידרת לעצמך מברוק על הרולר וסחתיין על הלברקים בטוח לא אחרונים תמשיך להפגיז
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שרון חבר יקר, איך התגעגעתי לדוחות שלך.. של דגים חופש אמיתיים שאתה המאסטר באיתורם וטרגוטם  שמח במיוחד בשבילך שתקופת היובש חולפת ובמקומה נכנסת תקופה חדשה, לא צריך גשם בשביל שתהיה רטובה  מה שמעידים אלירן, דן, שחר ועוד גם אני זכיתי לחוות, יציאות דייג איתך זו ברכה מעולם אחר  והכי כיף כמובן להתבשר שנשמה חדשה עתידה להיות מופקדת בידיך הנאמנות  שיעבור ההריון בקלות, בנחת, בברכה ובהצלחה!! והלידה.. פשוט כתרנגולת כך אומרים חכמינו...  נ.ב. סאלח שבתי זה המודל? עזוב אותך... תחשוב על יעקב אבינו אחי  להיות ילד שלך אני בטוח יש תור בשמיים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|