מתאים מאוד כתוספת ליד בשר במיוחד נקניקיות חריפות למינהם

יש רק חסרון אחד במתכון הזה יש תופעות לוואי קשות של גזים


אבל טעים בטרוף

מתאים גם אם יש לכם אם מדי פעם מגיעים חברות של חברים טבעוניים וצריך לדחוף להם גם משהו חוץ
מגוש דשא וחסה

מצרכים:
כרוב - 1/2 יחידה בינונית
פטרוזיליה - חופן
גזר 1
רסק עגבניות - שני כפות
מיץ עגבניות - 1/2 בקבוק זכוכית (1 ליטר)
קטשופ - כף
מים - 1 ליטר, רותחים.
מלח - 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה, גרוס - לפי הטעם.
הכנה:
1. קוצצים דק את הכרוב ומניחים בסיר.
2. מגררים הכי דק את הגזר בפומפייה ומוסיפים לסיר.
3. מוסיפים לסיר את שאר החומרים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה במכסה סגור, עד שהכרוב רך מאוד. מערבבים מדי פעם.
5. אם נגמרים המים והכרוב עדיין לא רך, אפשר להוסיף עוד מים רותחים.
6. אוכלים חם, טעים גם קר!
7. בתיאבון (:
מחזיק שבוע בכייף במקרר אם שמים בצנצנת מעוקרת




