| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/5/2015 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | |||
| גיג קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | |||
| גיג קטן - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | |||
הדו"ח:
הכל התחיל חודש וחצי לפני, הכרתי את יעקב - אדם זהב בן 62 שהתשוקה שלו להוציא דג בזרזור והרצון שלו ללמוד הותירה בי חותם - אל תדאג אני איתך , כך אמרתי לו.
לפני שבועיים יעקב מצטרף אלינו לזרזור בוקר בנקודה הקבועה אך ים סוער וגבוהה קיבל את פנינו ומה שנותר הוא להנות מהחברותא ביחד.

יום חמישי שומע מצור על הקבוצה הנהדרת שמתארגנת , אך העובדה שהחברה מגיעה מירושלים לסופ"ש + חג ,מותירה לי סיכוי לצאת בשישי בבוקר בלבד - וכך מצאנו עצמנו אני יעקב ואיתי השותף הקבוע בדרכנו צפונה

מז"א לא היה אופטימלי , רוחות שהתחלפון בשמש , עננים שבאו וחלפו או בקיצור מז"א אירופאי

עובד עם הג'יגים שלי , איתי מגוון בין קסטמסטר לציקדה ויעקב עובד עם טופווטר אשר רכש עקב צפייה בבחור שהשתמש בו שנה שעברה ותפס

מספר זריקות ראשונות ויעקב כבר נעול על מושט שתקף את הטופווטר , מספר דקות לאחריו גם אני ואיתי נעולים ויוצאים מושטים חביבים.
החלפה של מקום לנקודה רדודה יותר וגם פה יעקב חוגג על הטופווטר - אישית פעם ראשונה שאני רואה מחזה כזה , המושטים ממש מתאבדים על הדמוי כמו גומברים בים.
באיזשהו שלב לוקח את הדמוי ומנסה - מה אגיד לכם חברים אישית התאהבתי.
לקראת הצהריים שולף עוד 3 ביניות נחמדות על ג'יג , קיפול מהיר ניקוי הדגים (שכולם נתנו ליעקב כוכב היום) והיידה חזרה למרכז.
המסקנה שלי - טופווטר עובד בימים שהברזלים לא והכי חשוב לנסות ולהעיז

. מפנק היעקב הזה